Μετά το "πράσινο φως" από τον Γιάννη Βαρδινογιάννη, ο Ανδρέας Βγενόπουλος επιταχύνει τις εξελίξεις για την Αύξηση Μετοχικού Κεφαλαίου ύψους 15 εκ. ευρώ στον Παναθηναϊκό. Ο επιχειρηματίας θα έχει σήμερα συνάντηση με τον πρόεδρο της ΠΑΕ, Δήμητρη Γόντικα, για να τον ενημερώσει για τις εξελίξεις με τον τελευταίο να συγκαλεί έκτακτη Γ.Σ. προκειμένου να εγκριθεί η ΑΜΚ. Πάντως από την διοίκηση εκτιμούν πως μέχρι το τέλος Οκτωβρίου τα πάντα θα έχουν ξεκαθαρίσει.
Ο Βγενόπουλος έχει αρχίσει να αναζητά επιχειρηματίες οι οποίοι θα ήθελαν να συμμετάσχουν στην αύξηση με συνεργάτες του να ξεκαθαρίζουν πως σε περίπτωση που δεν καλυφθεί όλο το ποσό των 15 εκ. ευρώ, ο Βγενόπουλος είναι διατεθειμένος να διαθέσει μέχρι και 10 εκ. ευρώ. Πάντως, μετά και την αδρανοποίηση των μετοχών του Βαρδινογιάννη, ο Βγενόπουλος πρέπει να συνεισφέρει στην αύξηση, βάσει μετοχικού ποσοστού, το λιγότερο 3.6 εκ. ευρώ.
Άγνωστο παραμένει τι θα πράξουν οι νυν μέτοχοι, Νίκας και Πολέμης με τον Ζολώτα να μην ανταποκρίνεται θετικά στην πρόσκληση Βγενόπουλου.
Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!