Άτυχος στάθηκε ο Παντελής Καφές στον αγώνα της Εθνικής Ελλάδας με το Ισραήλ. Ο μέσος της ΑΕΚ ξεκίνησε βασικός το παιχνίδι, όμως αντικαταστάθηκε (από τον Μάκο) στο 42'. Όπως έγινε γνωστό ο γιατρός της Εθνικής που τον εξέτασε διαπίστωσε ότι έχει υποστεί διάταση έσω πλαγίου συνδέσμου και το Σάββατο θα υποβληθεί σε μαγνητική προκειμένου να γίνει γνωστό το ακριβές χρονικό σημείο της αποχής του από τις προπονήσεις. Το σίγουρο πάντως είναι ότι δεν παίζει στον αγώνα της Τρίτης με την Λετονία.
Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!

Με ένα παίκτη μας ξεκίνησε η εθνική και αυτός βρήκε να τραυματιστεί. Ας ελπίσουμε την αλλη εβδομάδα να είναι ετοιμος να παίξει, γιατί αλλιώς μένουν μόνο οι Μακος-Γκεντσογλου, αφού ο Βαργκας είναι ανέτοιμος. Φαντάσου να είχαμε ευρωπαικό ματς τωρα κοντα, που εκεί δεν παίζει ουτε ο Μακος.
απωλειαρα μεγαλη!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
re meiname me ton gentzoglou mono sto kentro i mou fenete....?parte paixti kai grigora.....tha pesoun kati 3mpala to ligotero sto belgio pali kai den thelw.....
ΜΗΝ ΤΡΕΛΑΙΝΕΣΤΕ ΑΔΕΛΦΙΑ ΑΕΚΤΖΗΔΕΣ.ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΜΠΑΚΑΛΟΓΑΤΟΥΣ ΜΕΤΟΧΟΥΣ-ΑΜΕΤΟΧΟΥΣ Η ΟΜΑΔΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΑΠΟΔΥΝΑΜΩΘΕΙ ΣΕ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΠΕΡΥΣΙ. ΑΡΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΑΓΚΟΣ ΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΔΩΣΕΙ ΛΥΣΕΙΣ...... Α ΡΕ ΓΛΕΝΤΙΑ ΠΟΥ ΘΑ ΕΧΟΥΜΕ .ΧΩΡΙΣ ΔΕΛΛΑ ΣΤΗΝ ΞΑΝΘΗ,ΧΩΡΙΣ ΚΕΝΤΡΟ ΣΤΗΝ ΑΝΤΕΡΛΕΧΤ. ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΚΥΡΙΟΙ ΜΠΑΚΑΛΟΓΑΤΟΙ .ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΑΤΕ ΚΑΛΑ ΕΦΕΤΟΣ.
Στο Βέλγιο ας πέσουν τα τρίμπαλα. Έτσι κι αλλιώς η ήττα σε αυτό το παιχνίδι είναι μέσα στο πρόγραμμα. Το θέμα είναι μη φάμε τρία και στην Ξάνθη.
Σιγά το μεγαθήριο την Άντρλεχτ που είναι και μέσα στο πρόγραμμα η ήττα. Ας είμαστε εμείς σοβαροί και θα δείς.
Όσο σοβαροί και να είμαστε δε θ εχουμε κοφτη. Και χωρίς κόφτη δε μπορείς να σταθείς σε αυτό το επίπεδο. Ακόμη και με μικρές ομάδες θα έχουμε πρόβλημα αν παίζουμε χωρίς κόφτη. Φαντάσου με την Άντερλεχτ τι θα γίνει.
αεκ εισαι η κατι αλλο?σε καθε σχολιο σου ειρωνευσαι την ομαδα!
ειρωνευομαι αλλα δεν μιζεριαζω.... εχω αποδεχτει την πραγματικοτητα και ναι ειμαι αεκ και θα ειμαι αεκ.....λιγο χιουμορ με λιγες δοσεις ειρωνιας δεν βλαπτει... δηλαδη ειμαι λιγοτερο αεκτζης αν φοβαμαι οτι θα φαω 6 απ την αντερλεχτ...?? η οταν λεω οτι τα σπατα δεν εχουν χορταρι??
Δεν θα χάσουμε απο το μεγαθήριο και θα το δείς αν είμαστε σοβαροί και ΑΝ παίξουν στις θέσεις τους οι παίχτες. Αν αρχίσει πάλι τις αλχημείες εγώ προσωπικά που θα είμαι εκεί δεν θα τον αφήσω να γυρίσει πίσω με την ομάδα τον Χιμένεθ. Θα τον πάω στο αεροδρόμιο για Ισπανία πληρωμένα απο μένα τα εισητήρια.
φιλε mamra εσυ δεν εισαι που σε καποια σχολια ελεγες οποιος θελει να ανεβει για τον αγωνα να σου στειλει??
Ναι!! Να μου στείλει mail.
οπως λες φετος η ομαδα μπορει να σταθει προς το καλα, με βασικη προυποθεση οπως λες οι παικτες στις θεσεις τους.... το πακετο ομως θα το φαμε αν λειπουν ταυτοχρονα 3 παικτες: δελλας, μακος, γεωργεας.......ο καλα ειναι ψιλοκαλουλης αλλα σε μεγαλο αγωνα τον φοβαμαι.. αντικαταστατης του μακου δεν υπαρχει στον παγκο...ισως ο βαργκας καποια στιγμη....οσο για τον γεωργεα ο κοντοες δεν εχει πεισει...μονο μη μας βγει πατσατζογλου!!! μπροστα οσο βαζει τον καρλος και τον γκουντ στα ακρα,... ΣΥΝΕΧΕΙΑ υπολογιζε και μενα για τα εισιτηρια..θα τα σπασουμε μισα μισα...χαχα
Την πραγματικότητα λέει!! Που είναι ειρωνικός?
Επιγωντως χαφ!!!!!!!Ξυπνατε εκει στην διοικηση, θα μας κανουν οι βελγοι κατι γιουρουσια που δεν θα τα ξεχναμε ποτε!!Μακος τιμωριμενος,καφες τραυματιας,βαργκας ανετιμος,ποιοι μενουν??Γκεντζογλου,κλωναριδης....Ερε γλεντια....με τριακοσια χιλιαρικα περνουν πακετο αλβαρες κ μονχε.μονο συμβολαιο θελουν,αντε ξυπνατε ρε!!!
ποσες φορες θα το πουμε............no money!!! ουτε για καφεδες.....ειδες το χορτο στα σπατα πως εχει γινει στην φωτογραφια με vargas? ουτε νερο δεν εχουμε να ριξουμε....δε πειραζει....τι να κανουμε..τουλαχιστον υπαρχουμε ακομα!!!
ρε παιδια ηρεμηστε λιγο.....η αντερλεχτ δεν ειναι παναχαικη να μας ριξει δυο...... θα μας ριξει 6!!!!! χαχααχαχα.... ελα μωρη αεκαρα!!!και 10 να φας παλι θα τραγουδαω....γιατι ειπαμε, φετος θα εισαι σκυλι που θα πεθαινει στο γηπεδο!!!!
FTOUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUU