Quantcast
NEWS
2 ΣΧΟΛΙΑ
ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:

Καταλήγει σε σύστημα και κορμό

Η Β' Ομάδα της ΑΕΚ αντιμετωπίζει τον Α.Ο. Λουκισίων στο τέταρτο φιλικό προετοιμασίας της με τον Ντανιέλ Μπατίστα να καταλήγει στους «ενδεκαδάτους»


Νέα Στοιχηματική
Μοναδικές Προσφορές* Γνωριμίας ELA όπως είσαι
*Ισχύουν όροι & προϋποθέσεις

Για την Εύβοια αναχωρεί το πρωί της Κυριακής η ΑΕΚ (U20). Η Β' Ομάδα της Ένωσης αντιμετωπίζει σε φιλική αναμέτρηση τον Α.Ο. Λουκισίων στις 18:00 στο τοπικό γήπεδο.

Να θυμίσουμε πως ο φιλικός αγώνας γίνεται στην μνήμη των αείμνηστων Ντελή Κων/νου και Μπουλούκου Γεώργιου.

Ο Ντανιέλ Μπατίστα σιγά-σιγά καταλήγει στον βασικό κορμό της ομάδας και στο σύστημα με το οποίο θα αγωνίζεται τη νέα σεζόν η Ένωση.

Την αποστολή δεν θα ακολουθήσουν οι Εγγλέζου και Στέργιος οι οποίοι αντιμετωπίζουν μικροπροβλήματα τραυματισμών.

Αντίθετα, σε αυτήν θα βρίσκονται κανονικά οι Διεθνείς με τις Εθνικές Παίδων, Φούντας, Βλάχος, Ναυπλιώτης, Ελλάδος και Κέζος της Κύπρου.

Το δεύτερο φιλικό αγώνα με την Β' Ομάδα της ΑΕΚ θα δώσει ο Φακόμπο. Ο νεαρός Καμερουνέζος μέσος συνεχίζει τις προπονήσεις με την ΑΕΚ (U20) έως ότου αποφανθεί ο Μανόλο Χιμένεθ για το μέλλον του στην Ένωση.

Από εκεί και πέρα, το τεχνικό τιμ των Ακαδημιών της ΑΕΚ και ο Επικεφαλής Ανάπτυξης Υποδομών Τάσος Στασινόπουλος συνεχίζουν το σκάουτινγκ για παίκτες που αξίζουν και θα μπορούσαν να αποκτηθούν από την Β' Ομάδα.




Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!
ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:


ΣΧΟΛΙΑ
ΣΧΟΛΙΟΣΟΥ
ΕΠΟΜΕΝΟ