Του Γιώργου Νικολάου
Για πολλοστή φορά οι «κιτρινόμαυροι» διαψεύδουν τα περί συγχώνευσης με Πανελλήνιο, όπως έκαναν και τον περασμένο Ιούνιο. «Όλα αυτά τα σενάρια αποδυναμώνουν την προσπάθεια, που καταβάλλουμε για λύσεις», λένε στην ΚΑΕ. Κάποιες κινήσεις προδίδουν, ωστόσο, ότι καπνός υπάρχει. Άρα, δεν αποκλείεται να υπάρχει και φωτιά. Επαφές έχουν γίνει με Κυψέλη μεριά. Και δεν τις έχει κάνει μόνον ο Μπάμπης Καραμανλής.
Η επιθυμία του (παραιτηθέντος) προέδρου της ΚΑΕ για την «παραμονή» της ΑΕΚ στην Α1 με οιονδήποτε τρόπο είναι δεδομένη. Οι επαφές άλλωστε με τον Πανελλήνιο για το θέμα αυτό είχαν παγώσει για λίγο. Υπήρξαν νομικά κωλύματα, τα οποία πιθανότατα αυτές τις ημέρες οι «κιτρινόμαυροι» υπεύθυνοι ξανασυζητούν. Οι αντιδράσεις, πάντως, για το (ενδεχόμενο) εγχείρημα από πλευράς οπαδών της ΑΕΚ είναι σφοδρές με βάση τα μηνύματα, που δεχθήκαμε. Θα δείξουν οι επόμενες ημέρες.
Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!

ΜΗΝ ΤΟ ΚΑΝΕΤΕ Η ΒΑΣΙΛΙΣΣΑ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ ΜΙΑ
NAI..H KΡΙΤΙΚΗ ΕΙΝΑΙ ΕΥΚΟΛΗ ΒΕΒΑΙΑ...ΤΩΡΑ ΤΟ ΟΤΙ ΤΟ ΝΑ ΠΑΙΖΟΥΜΕ ΣΤΗΝ Α1 ΚΑΠΟΙΑ ΤΟ ΘΕΩΡΟΥΝ ΑΣΕΒΕΙΑ ΑΝ ΑΠΟΡΡΟΦΗΣΟΥΜΕ ΤΟΝ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ..ΠΑΛΙ ΤΟ ΑΦΜ ΜΑΣ ΠΕΙΡΑΖΕΙ...ΑΝ ΟΜΩΣ ΑΡΓΟΤΕΡΑ ΒΟΛΟΔΕΡΝΟΥΜΕ ΣΤΗΝ Β ΕΘΝΙΚΗ Η ΣΤΗΝ Δ ΕΣΚΑ ΤΟΤΕ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΑΡΓΑ,,ΑΠΟΡΡΟΦΗΣΗ ΤΟΥ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΥ ΚΑΙ ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΑ ΒΡΗΚΑΜΕ ΚΑΙ ΕΔΡΑ..ΚΑΘΟΛΟΥ ΑΣΧΗΜΑ..ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΠΡΟΧΩΡΗΣΕΙ..ΕΝΑΣ ΡΟΜΑΝΤΙΚΟΣ ΑΛΛΑ ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΑ ΚΑΙ ΡΕΑΛΙΣΤΗΣ ΑΕΚΤΖΗΣ 45 ΧΡΟΝΩΝ..{ΚΑΙ ΟΧΙ ΚΑΝΑΠΕΔΑΤΟΣ ΒΕΒΑΙΩΣ...}
Ti ωραιο εμβλημα μακαρι να το ειχαμε ακομα, αλλα ο κυριως ανατολιωτακης το πουλησε γιατι χρωστουσε τοτε η ερασητεχνικη. ΑΚΟΥΣΟΝ ΑΚΟΥΣΟΝ. Δυστυχως ή ευτυχως η ΑΕΚαρα μας επαισε μη εχοντας μεγαλομετοχο ενεργο. Και αναρωτιεμαι μηπως ηρθε η ωρα να εκλαιγουμε εμεις ο λαος τον προεδρο που θελουμε; αποφευγοντας μελοντικους ψωμιαδηδες. Για να γινει αυτο ομως επιβαλλεται να δημιουργηθει μια παραια που θα ακολουθει ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ το μπασκετικο τμημα και μετα βλεπουμε, ενισχυοντας το... ΣΥΝΕΧΕΙΑ οικονομικα αγωραζοντας διαρκειας προφανως.