Quantcast
NEWS
18 ΣΧΟΛΙΑ
ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:

Το επεισόδιο με τον Κασίγιας και η ευαισθησία (VIDEO)


Νέα Στοιχηματική
Μοναδικές Προσφορές* Γνωριμίας ELA όπως είσαι
*Ισχύουν όροι & προϋποθέσεις

Ο Φαμπιάν Βάργκας μέσα στο γήπεδο διαθέτει όλα τα χαρακτηριστικά ενός κλασικού σκληροτράχηλου λατινοαμερικάνου μέσου. Έξω από αυτό όμως έχει επιδείξει ιδιαίτερη ευαισθησία και πρόκειται για έναν άνθρωπο που αγαπά την πατρίδα του και προσπαθεί να την βοηθήσει. Την περασμένη σεζόν δύο περιστατικά έδειξαν τόσο τον δυναμισμό του όσο και την ανθρώπινη πλευρά του.

Στις Οκτωβρίου 2010 η Αλμερία έπαιξε με την Μπαρτσελόνα στο Καμπ Νου. Οι Καταλανοί επικράτησαν άνετα με 5-0 και μετά το ματς ο Βάργκας πλησίασε τον Μέσι και του ζήτησε τις φανέλες των «μπλαουγκράνα». Ο Κολομβιανός δεν τις ήθελε για τη συλλογή του αλλά για να τις βγάλει σε δημοπρασία και να βοηθήσει ένα μέρος στην πατρίδα του το οποίο είχε πληγεί από πλημμύρες.

Την ίδια περίοδο στις 16 Ιανουαρίου 2011 η Αλμερία υποδέχθηκε στο «Μεντιτερανέο» τη Ρεάλ Μαδρίτης. Το ματς είχε μεγάλη ένταση (τελείωσε 1-1) και σε κάποια φάση ο Βάργκας πίεσε τον Κασίγιας. Αυτός σούταρε την μπάλα πάνω του και ο Κολομβιανός εξοργίστηκε. Γύρισε προς τον γκολκίπερ της Ρεάλ και του αράδιασε διάφορα «γαλλικά». Μάλιστα το συγκεκριμένο βίντεο είχε ρεκόρ κλικ εκείνη την περίοδο στην Ισπανία.

 




Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!
ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:


ΣΧΟΛΙΑ
ΣΧΟΛΙΟΣΟΥ
ΕΠΟΜΕΝΟ