Υπάρχουν παίκτες της ΑΕΚ που δεν προπονούνται με την υπόλοιπη ομάδα παρά το γεγονός ότι ανήκουν στο ρόστερ. Πρόκειται για τους Ρίκκα, Φροξυλιά, Αργυρίου οι οποίοι δεν κάνουν προπονήσεις με την υπόλοιπη ομάδα και περιμένουν πώς και πως να μάθουν το μέλλον τους. Συζητήσεις ακόμα ουσιαστικές με τη διοίκηση δεν έχουν κάνει και τούτο δημιουργεί ένα κλίμα αβεβαιότητας. Το μόνο που γνωρίζουν είναι ότι δεν υπολογίζονται από τον Χιμένεθ για τη νέα σεζόν και περιμένουν. Βέβαια από αυτούς μόνο ο Φροξυλιάς δεν υπάρχει περίπτωση να λυθεί το συμβόλαιό του. Ειδικά για η περίπτωση του Ρίκκα δεν θα χαλούσε διόλου την Ένωση να αποδεσμευτεί από το συμβόλαιό του. Όπως και να' χει στην ΠΑΕ καλούνται να ξεκαθαρίσουν στους παίκτες τι μέλλει γενέσθαι μαζί τους.
ΚΑΡΒ.
Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!
ο ρικα αξιζε ευκαιρια, ας τον δοκιμαζε δεν θα εχανε τιποτα ... ο αργυριου στα 23 του και εχοντας δουλεψει 3 χρονια σε ομαδες πρωτης κατηγοριας εδειξε οτι ειναι λιγος .. δεν ειναι κανα πιτσιρικι 19 χρονων !!!
Πριν το τραυματισμό του ο Ρικκα ήταν καλο παικτάκη ,ισως ο Χιμένεθ θα έπρεπε να του δώσει μια ακόμα ευκαιρία εστω στα φιλικά
Αυτά είναι...η ομάδα έχει μείνει με ένα αμυντικό χαφ...ψάχνουμε ότι παλτό έχει μείνει ελεύθερο στην αγορά για να τον πάρουμε με ψίχουλα και τους παίχτες που έχουμε δεν τους αφήνουμε ούτε να προπονηθούν.Αυτά τα πράγματα δεν τα κάνουν σοβαρές ομάδες..έτσι έκαναν με τον Guerreiro και μας έχει μείνει και σαν πιο ακριβοπληρωμένος. Προς aek365 τον Ματεντζίδη δεν τον αναφέρατε μήπως τον ξαποστείλαμε σε μία νύχτα??Και πόσο ακόμα θα μπορεί να παίζει ο Γεωργέας και μας χαλάει ο Αργυρίου... ΣΥΝΕΧΕΙΑ που είχε κάνει μία γεμάτη πολύ καλή χρονιά με τον Πανθρακικό και εδώ δεν έπαιξε καλά με Αντερλεχτ και Παναθηναϊκό και τον κρίναμε??
axristoi krathste ton rikka tha paei allou kai tha klaime...oso asxetoi kai an eistai katalavetai to kala einai kalos paixths kai ton exoume anagkh...konteoume na ginoume noumero 1 omada sto na axristeuei talenta...
Η ομάδα μετά τη φυγή Ντιοπ και με το ενδεχόμενο πώλησης Μάκου θέλει όχι ένα αλλά δύο αμυντικά χαφ ακόμα . Αν έχουν σκοπό να φέρουν τον νέο Βιεϊρά ας έπαιρναν τουλάχιστο Γκουλόν ή ας κράταγαν τον Ρίκκα . Και κάτι παίκτες τύπου Αργυρίου θέλουν υπομονή .Μετά τα 1-2 χρόνια παραμονής προσαρμόζονται και αποδίδουν . Για αυτό και σε παίκτες τύπου Κλωναρίδη-Τσίτα μλια σωστή διοίκηση κάνει πενταετίας συμβόλαια και όχι τριετίας .Τέτοιοι παίκτες θέλουν κάποια 1-2 χρόνια προσαρμογής να εξελιχθούν .... ΣΥΝΕΧΕΙΑ Δεν έχουν ουδεμία ποδοσφαιρική λογική .
ΕΧΟΥΜΕ ΚΕΝΑ ΣΤΟ ΡΟΣΤΕΡ, ΕΙΔΙΚΑ ΣΤΑ ΣΕΝΤΕΡ ΧΑΦ ΚΑΙ ΔΙΩΧΝΟΥΜΕ ΤΟΝ ΡΙΚΚΑ! ΘΑ ΦΕΡΟΥΜΕ ΚΑΝΕΝΑΝ ΙΣΠΑΝΟ Η ΙΣΠΑΝΟΦΩΝΟ ΠΟΥ ΔΕΝ ΘΑ ΤΟΝ ΞΕΡΕΙ ΟΥΤΕ Η ΜΑΝΑ ΤΟΥ ! ΟΤΙ ΝΑΝΑΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ! ΚΑΙ ΓΙ' ΑΥΤΟ ΦΤΑΙΝΕ ΚΑΤ' ΑΡΧΗΝ ΟΙ ΑΜΕΤΟΧΟΙ ΠΟΥ ΑΦΗΣΑΝ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΣΤΟ ΕΛΕΟΣ ΤΟΥ ΘΕΟΥ ! ΠΩΣ ΝΑ ΠΛΗΣΙΑΣΕΙ ΕΠΕΝΔΥΤΗΣ ΟΤΑΝ ΒΛΕΠΕΙ ΤΕΤΟΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ! ΚΑΙ ΣΕ ΤΕΤΟΙΟΥΣ ΚΑΙΡΟΥΣ ΜΑΛΙΣΤΑ! ΑΣ ΕΥΧΗΘΟΥΜΕ ΝΑ ΠΕΡΑΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΤΙΦΛΙΔΑ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ.ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΑ, ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΤΟ ΕΛΑ ΝΑ ΔΕΙΣ !!!!!!
ΑΔΙΚΟ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ, ΑΝ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΘΕΛΑΝΕ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΕΙΧΑΝ ΒΡΕΙ ΟΜΑΔΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΙΟΥΝΙΟ.......ΤΩΡΑ ΧΩΡΙΣ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΤΟΥΣ ΠΑΡΕΙ.................74 ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ ΑΠΟ ΤΟ 2004 ΜΕΧΡΙ ΤΩΡΑ........ΜΥΑΛΟ ΚΟΥΚΟΥΤΣΙ........ 94 /2004 ............22 ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ ...... ΩΡΑΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ
ΑΔΙΚΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΡΙΚΑ