Εκτός πραγματικότητας βρίσκεται ο πρόεδρος του Ολυμπιακού Ευάγγελος Μαρινάκης που μετά την γνωστοποίηση της νέας δίωξης εναντίον του έκανε σχετική δήλωση. Ο ισχυρός άνδρας των «ερυθρολεύκων» επιτίθεται στην ελληνική δικαιοσύνη και μιλάει για «ψευδή, συκοφαντική και κατάπτυστη μεθόδευση». Ο κ.Μαρινάκης εμφανίζεται να μην έχει καταλάβει ότι πρόκειται για ποινικές διώξεις από τον εισαγγελέα μιλάει και πάλι για κάποιους που θέλουν την αποδυνάμωση του. Επίσης κρίνει πότε κάποιος πρέπει να κατηγορείται αλλά τουλάχιστον αυτή τη φορά δεν μιλάει για πόλεμο κατά του Ολυμπιακού στο γνωστό μοτίβο των τελευταίων του δηλώσεων.
Αναλυτικά η δήλωση του:
«Με οργή και δικαιολογημένη αγανάκτηση απορρίπτω τη νέα μεθόδευση προσβολής μου, ως ψευδή, συκοφαντική και κατάπτυστη.
Όσοι επιχειρούν την αποδυνάμωσή μου μέσω τέτοιων μεθοδεύσεων είναι καταδικασμένοι σε αποτυχία και θα λάβουν σκληρή απάντηση. Το ψέμα δε προσλαμβάνει μεγαλύτερες ακόμα διαστάσεις, όταν αναφέρονται γεγονότα που ουδέποτε έγιναν.
Μου είναι αδιανόητο το όνομά μου να αναφέρεται σε συνομιλίες τρίτων, σε σχέση με αξιόποινη συμπεριφορά με την οποία ουδεμία έχω σχέση.
Αλλά ακόμα περισσότερο με προβληματίζει ότι αυτό κρίνεται αρκετό για να δώσει την αφορμή άσκησης ποινικής δίωξης εις βάρος μου.»
Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!
ΝΤΡΟΠΗ ΝΑ ΤΟ ΜΠΛΕΚΕΤΕ ΣΕ ΤΕΤΟΙΕΣ ΔΟΥΛΕΙΕΣ ΤΟ ΠΑΛΙΚΑΡΙ.ΑΥΤΟΣ ΡΕ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΤΟΝ ΚΟΙΤΑΣ ΣΟΥ ΕΜΠΝΕΕΙ ΗΘΟΣ.ΟΠΩΣ ΚΑΙ Η ΑΛΛΗ ΚΑΚΟΗΘΕΙΑ,ΟΤΙ ΤΑΧΑ Ο ΜΑΚΗΣ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΣΤΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΜΕ ΑΙΜΟΠΤΥΣΗ ΚΑΙ ΘΛΑΣΗ ΣΤΑ ΟΥΡΑ.ΑΛΛΑ ΜΕ ΤΕΤΟΙΑ ΜΥΑΛΑ ΠΩΣ ΘΑ ΠΑΜΕ ΜΠΡΟΣΤΑ.ΑΦΗΣΤΕ ΤΟ Κ Ρ Α Τ Ο Σ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΤΗΝ ΔΟΥΛΕΙΑ ΤΟΥ ΟΠΩΣ ΜΟΝΟ ΑΥΤΟ ΞΕΡΕΙ ΤΟΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΤΩΡΑ.
Δεν εχει αδικο ο προεδρος της σουπερ κλικας. Ξερεις τι ειναι να αλλωνιζει τοσα χρονια ο πρωην πρακτορας της σταζι και να σε πιανουν εσενα με κατεβασμενα βρακια μετα απο 1,5 χρονο;
KAI MONO POU TO LES SYKOFANTEIS ESY O IDIOS TIN DIKAIOSYNI RE MEGALE!!! EGO XERO POS OPOIOS EINAI ATHOOS DEN VGAZEI DILOSEIS ALLA PAEI KAI TO APODIKNIEI KAI OPOS TO VLEPO ANTE TORA NA APODEIXEIS OTI DEN EISAI ELEFANTAS!! TI KAKIA DIKAIOSYNI POU EXOUME!!
Ααεκαρα μονον εσυ με τις τεραστιες επενδυσεις σου και με τους παικταραδες που εφερες απο εξω επρπε να παρεις και τα 15 τελευταια πρωταθληματα- κανεις αλλος -και αν οχι καποιος αλλος ενταξει αλλα οχι ο ολυμπιακος - με τιποτα ο ρεζιλης της ευρωπης που εκανε 4 συνεχομενα χρονια να χασει παιχνιδι στην εδρα του στο champions league και που τα τελευταια 15 χρονια συγκεντρωσε 162 βαθμους περισσοτερους απο την αεκαρα μας- σε στημενους βεβαια αγωνες οπως το αεκ- ιωνικος 0-1 το 1995 . ΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ?????
Εσένα οι τεράστιες σου επενδύσεις πως έγιναν? Δεν είναι με τα λεφτα του ΤΣΛ και των χορηγιών της μιζενς? Αυτά υπολογίζονται ως επενδύσεις? Γιατί όταν ο κλέφτης κάνει επενδύσεις με τα κλεμμένα σταματάνε να είναι επενδύσεις ή κάνω λάθος? Υ.Γ. Επειδή είσαι άσχετο το αεκ-ιωνικός ήταν το 2005 και μόνο εσείς υποστηρίζεται πως ήταν στημένο κανείς άλλος... Θα έχανε το πρωτάθλημα και τα 15 του τσλ για το στοίχημα έχεις καθόλου μυαλό sheep-boy?
φουκαρα. τσουζει ο υποβιβασμος της ομαδουλας σου εεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε?????
Μπουλη, Το 6-0 ποσο σου κοστισε ;;; Το 0-4 ποιος το πληρωσε ;;; Αυτα τα δυο αποτελεσματα ειναι στα υπο εξεταση υποπτα παιχνιδια. Γνωριζει καποιος κατι για να μας ενημερωση αν το ψαχνουν ή αν το παγωσαν ;;; Παντως οτι κατι ηταν σαπιο και βρομουσε το ειδε και το μυριστηκε ο καθενας, Στο τερμα μας δεν υπηρχε τερματοφυλακας αλλα μια κοτα που εψαχνε στο γρασιδι για καλαμποκι. Δεν θεωρω και δεν το π[ιστευω οτι εδω μπορει να ειναι η διοικηση-μας μπλεγμενη αλλα σιγουρα ειναι καποιοι που... ΣΥΝΕΧΕΙΑ συνεργαστηκαν για τα δυο αυτα τραυματικα αποτελεσματα και πρεπει να προχωρησουν την ερευνα και την αποκαλυψη των συνεργων. Καποιος πρεπει να μας απαλλαξει απο αυτον τον λεκε και τις σκουρες αποχρωσεις.
Εχεις αποδειξεις για αυτα που λες η τα βγαζεις απο το κεφαλι σου; Αν δεν εχεις αποδειξεις τοτε εισαι εσυ αυτος που προκαλει λεκεδες και σκουρες αποχρωσεις. Ειναι ντροπη να κανουμε υποθεσεις και να λεμε οτι ο ταδε παιχτης μας πουλησε παιχνιδι χωρις να υπαρχουν στοιχεια. Οταν τρως 4 και 6 γκολ φταιει ολη η ομαδα και οχι ενας παιχτης. Η αμυνα ξεκιναει απο τη μεγαλη περιοχη του αντιπαλου και οχι απο τι δικη σου.
Ω! Ποσο αγνος κ εντιμος εισαι! ΔΕν υπαρχουν στημενα παιχνιδια! Δεν υπαρχουν στημενοι παικτες! Δεν υπαρχουν στημενοι διαιτητες! Ολα ειναι αγγελικα πλασμενα! Ω! Μα ποσο αγνος κ εντιμος εισαι φιλε! Πριν απο τις αποδειξεις μαθε οτι προηγουνται οι ενδειξεις. ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΚΟ ΜΙΑ ΟΜΑΔΑ ΝΑ ΠΑΙΡΝΕΙ 15 ΧΡΟΝΙΑ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΤΟ ΝΤΑΜΠΛ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ ΟΙ ΦΑΠΕΣ ΝΑ ΠΕΦΤΟΥΝ ΒΡΟΧΗ!!! ΟΧΙ, δεν ειναι φυσιολογικη μια εξαρα/μια τεσσαρα για την ΑΕΚ απο γαυρους Εσυ το θεωρεις φυσιολογικο????
ΒΙΕΝΝΕΖΕ Ειδησεις διαβαζω, δεν ακουω ραδιο, δε κανω ευαγγελιο οτι πει/γραψει ο καθε αρδ. Με το υφος σου δε ρωτας αλλα κατηγορεις ανοιχτα το σαχα, οχι στους κολλητους σου, αλλα σε αθλητικη σελιδα που μπορει να διαβασει ο οποιοσδηποτε. Μεχρι να βγουν στοιχεια στη φορα, για μενα ολα αυτα ειναι αρβυλιες. Και επειδη αυτη η ιστορια βολευει τη διοικηση, δυσκολευομαι παρα πολυ να την πιστεψω. Γιατι να βγει αυτη η ιστορια τωρα και δε βγηκε τοτε; Τα παιχνιδια τα ειδα. Επισης ειδα και 2-3... ΣΥΝΕΧΕΙΑ παιχνιδια του γαυρου βολου και ξερεις τι μου εκανε εντυπωση; Η απιστευτη φυσικη κατασταση που ειχε, για ομαδα που μολις ανεβηκε κατηγορια. Αυτος ο μονχε με τα διπλα προγουλια και τα στομαχια θυμιζε ρομπερτο καρλος. Που σημαινει οτι η εχουν γυμναστη-αστερι (και τον θελω στην ΑΕΚ...χθες) η οτι κατι αλλο συμβαινει (και ο καθενας μπορει να βγαλει τα δικα του συμπερασματα). zpeponi Δεν ειπα οτι δε στηνονται παιχνιδια. Ειπα οτι ειναι αδικο να κατηγορειται πρωην παιχτης της ΑΕΚ χωρις στοιχεια. Για ποιες ενδειξεις μιλας; Για το οτι ο καθενας λεει το μακρυ του και το κοντο του; Αλλο οι ενδειξεις και αλλο η λασπη και η προπαγανδα.
Φιλε κωλοτουμπα, Παρακολουθεις ειδησεις ;;; Ο Β. Λαμπροπουλος βγηκε τρεις φορες στο ραδιοφωνο και ειπε οτι εξεταζεται η περιπτωση αυτων των αποτελεσματων με τα υποπτα και εγραψε και στην εφημεριδα σχετικα με το θεμα. Εγω φιλε μου εθεσα το ερωτημα αν καποιος ξερει κατι πανω στο θεμα και αν προχωραει η υποθεση ή εχει παγωσει ως συνηθως γινεται στην Ελλαδα. Και επειδη με το υφος που γραφεις και θετεις την ερωτηση αν τα βγαζω απο το κεφαλι μου προκαλεις θα σου πω μονο ενα, αν δεν... ΣΥΝΕΧΕΙΑ εισαι ενημερωμενος να μην πεταγεσαι απο την βρακα σαν την στρακα. Στο σχολιο-μου ειμαι πολυ σαφης αλλα εσυ καταλαβαινεις οτι θελεις. Στους διασυρμους θελω να σου πω οτι υπαρχει συλλογικη ευθυνη αλλα μπορει να ειναι και μεμονωμενη η ευθυνη. Αν ειδες τα παιχνιδια τοτε θα επρεπε να εχεις αποψη και να μην απορεις. Εαν σε ικανοποιει η εκδοχη οτι ειμαι ο κακοβουλος που προκαλει λεκεδες στην ιστορια μας που δεν επανορθωνεται ευκολα τοτε δες το και ετσι δεν εχω προβλημα μπορεις να ερμηνευεις οπως σου αρεσει αυτα τα φαινομενα. Αυτα τα δυο αποτελεσματα κατ΄ εμε ειναι υποπτα και για σενα ο υποπτος να ξερεις ειμαι εγω. Ελπιζω να εισαι ικανοποιημενος τωρα.
ΚΑΛΑ ΕΧΕΙ ΜΕΓΑΛΟ ΧΑΒΑΛΕ Ο ΜΟΥΣΧΑΡΟΣ
Με λίγα λόγια κατηγορεί την δικαιοσύνει ότι τον συκοφαντεί και τον καταδιώκει.... Αυτό και μόνο είναι ασέβεια προς τη δικαστική αρχή (contempt of court.. ) και στον Καναδά τιμάται με .. 5ετή φυλάκιση.
edw fomws file mou,einai ellanta...
ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΚΑΝΕΙΣ ΜΥΝΗΣΗ ΡΕ ΚΑΛΟΠΑΙΔΟ ΜΑΡΙΝΑΚΗ ΣΤΟΝ ΤΣΑΚΟΓΙΑΝΝΗ ΣΤΟΝ ΜΠΕΟ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟ ΟΤΙ ΣΕ ΕΜΠΛΕΞΑΝ ΑΔΙΚΑ...ΑΠΕΔΕΙΞΕ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΙΣΑΙ ΧΟΝΤΡΟΣ ΡΕ ΜΑΓΚΑ..
Η ΦΩΤΟ ΤΟΥ ΜΑΡΙΔΑΚΗ ΕΙΝΑΙ Γ@Μ@Τ@.....................ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΧΑΑΧΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΧΑΑΧΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΧΑΧΑΑΧΑΧΑΧΑΧΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΧΑΧΑΧΑΧΑΑΧΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧ
εγω τον πιστευω....... εχει καθαρο μετωπο...εμπνεει εμπιστοσυνη!!παρτα χοντρε για να γουσταρεις
αεκ εναντιων ολων ηταν ειναι και θα ειναι παντα
τα δημοσιογραφακια----υπαληλοι των γνω στων αφεντικων βγαλανε βιαστικες και λαχανιασμενες αποφασεις ως δικαστες [[ δεν κινδινευει μεγαλη παε κλπ }} εχω την αισθηση αδερφια οτι πολυς κοσμος θα κλαψει
ΡΕ......................................ΟΛΛΟΙ ΜΕΣΑ
PAI-DO-VOU-VA-LOOOOOOOOOOOOOOOOO
Άλλη δουλειά δεν είχε η δικαιοσύνη απο το να συκοφαντεί τον μπουχέσα...Είπαμε ο συγκεκριμένος "διδάσκει ήθοs"...
Ντροπη παιδια...μη μου πειραζετε το μπουλη μου..βαγγο..οχι στα βαθεια παιδι μου....ναι μαμα...που ειναι ο σωκρατης ο αρχηγος τησ σταζι.....
Πέστα ρε πρόεδρε.....Σε κατηγορούν τα γουρούνια....!!!! Άκου να δεις κάτι πράγματα.....Ο Θρυνος μπλεγμένος..!!! ΜΠΑΑΑΑΑΑΑ.....Καποιο λάθος. Ε ρε εκβιασμοί και δωράκια που θα σκάσουν τώρα!!!!! Πρόεδρε ΜΗ ΜΑΣΑΣ.ΘΑ......ΠΑΧΥΝΕΙΣ ΚΙ ΑΛΛΟ!!!!!!! ΤΟΣΑ ΦΡΑΓΚΑ Η ΚΟΙΛΑΡΑ, ΔΕ ΧΟΡΤΑΣΕΣ ΑΧΑΡΙΣΤΕ????? ΑΕΚΑΡΑ-ΣΥΡΟΣ
Να παρέμβει άμεσα ο Υπουργός Δικαιοσύνης και ο Πρωθυπουργός. Και ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας. Πώς είναι δυνατό να εκτοξεύονται τέτοιες κατηγορίες εναντίον του ανθρώπου που εν μέσω της γενικής σαπίλας και μπόχας αποτελεί το κόσμημα του ποδοσφαίρου μας και της κοινωνίας μας γενικότερα. Οι κατασκευασμένες κασέτες και video με τις κατά καιρούς (υποτιθέμενες) δηλώσεις του θα καταπέσουν και οι συκοφάντες δικαστικοί και λοιποί θα πληρώσουν ακριβά. Απόλυτα δικαιολογημένη η αγανάκτηση του... ΣΥΝΕΧΕΙΑ Προέδρου των Προέδρων. Αίσχος!!! ΥΓ. Οι δειλοί και οι υπάλληλοι του παχύδερμου και κυρίως τα θλιβερά ανθρωπάκια του ΠΑΟ που δεν τόλμησαν να αμφισβητήσουν το αφεντικό τους όταν ήρθε η ώρα των έργων, αυτοί που τραύλιζαν και εκλιπαρούσαν συγχώρεση όταν βρέθηκαν αντίκρυ του αλλά και οι θεσμικοί παράγοντες που κάθονται στο ίδιο τραπέζι αναζητώντας μαζί του λύσεις στα προβλήματα που μαστίζουν το ποδόσφαιρό μας να τον χαίρονται. Υπόλογος δεν είναι μόνο αυτός. Αλλά ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΟΙ ΠΑΡΑΠΑΝΩ
MARINAki paradeksouto reeeeeeee....PARAGKOLYMPIAKOS
Κάνε ρε Βαγγέλα ,αντί να βγάζεις ανακοινώσεις, καμιά μήνυση στους "τρίτους που αναφέρουν το όνομα σου σε συνομιλίες τους" να γελάσει και λίγο το χειλάκι μας...
Μη συκοφαντείτε τον Έλμερ. Δεν ξέρει τίποτα το στρουμπολό αγόρι
perimenw pws k pws to fetino AEK-GAYros....!!!!!!!
http://www.youtube.com/watch?v=5101nppa9Xs
Και εσύ μήνυση... Συκοφαντείς τον πρόεδρο
Θα το υποστώ κι αυτό το μαρτύριο...........!!! ΥΓ. ΞΕΡΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΠΟΥ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΒΡΩ ΠΛΗΚΤΡΟΛΟΓΙΟ ΜΕ ΔΑΣΕΙΕΣ, ΟΞΕΙΕΣ ΚΑΙ ΠΕΡΙΣΠΩΜΕΝΗ..... ΥΓ1.. ΔΕ ΛΕΩ Μ@Λ@ΚΙΕΣ............ ΤΗΝ ΤΑΚΤΙΚΗ ΤΟΥ ΒΑΓΓΕΛΑ ΑΚΟΛΟΥΘΩ....!!!
alex ΑΥΤΟΣ ΠΙΟ ΠΟΛΥ ΦΟΒΑΤΑΙ ΤΟΝ ΚΟΚΚΑΛΗ....ΜΕΣΑ ΣΕ ΜΙΑ ΣΕΖΟΝ, ΤΟΥ ΕΚΑΝΕ ΣΤΡΩΜΕΝΟ ΜΑΓΑΖΙ ΜΠ......ΛΟ Ο ΒΑΓΓΕΛΑΚΗΣ Ο ΦΙΛΟΔΟΞΟΣ.....ΤΟΥ ΕΔΩΣΕ Ο ΜΠΑΜΠΑΣ ΚΑΤΙ ΝΑ ΠΑΙΖΕΙ ΚΑΥΤΟΣ ΤΟ ΧΑΛΑΣΕ.....ΚΑΙ ΝΑ ΣΚΕΦΤΗ ΚΑΝΕΙΣ,, ΟΤΙ ΠΙΟ ΜΠΡΟΣΤΑ ΕΙΧΕ ΧΑΛΑΣΗ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΚΑΤΟΥΡΟΥΣΕ....[ ΤΟ ΠΙΠΙ ΤΟΥ ].....
Καλησπέρα Θανάση, δίκιο έχεις......... Αυτός πάνω από ώρα δεν πιστεύω να είχε παιχνίδι...!
Αθώα περιστερά να κάνεις αμέσως μήνυση στη δικαιοσύνη, στον Άρειο Πάγο και στο CAS και στο Διεθνές Δικαστήριο Ανθρωπίνων δικαιωμάτων... Ακούς εκεί...
κλαξ να κανουμε τηλεμαραθωνιο για να ενυσχησουμε τον μπουλη γιατι θα παθει ψυχολογικο και δεν θα τρωει πως θα πληρωσει τις θεραπειες?
ΕΙΣΑΙ ΠΑΙΔΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΜΕΓΑΛΩΣΕΣ ΠΟΤΕ ΜΕ ΨΥΧΟΛΟΓΙΑ ΠΑΙΔΙΚΗ ΚΑΙ ΟΝΕΙΡΟ ΠΑΙΔΙΚΟ ΝΑ ΑΝΑΛΑΒΕΙΣ ΤΟ ΤΙΜΟΝΙ ΤΟΥ ΠΕΙΡΑΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΙΣΟΠΕΔΩΣΕΙΣ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΟΛΟΙ ΚΑΤΕΣΤΡΑΜΕΝΟΙ ΓΙΑ ΝΑ ΖΕΙ ΕΝΑΣ ΑΠΑΤΕΩΝΑΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ,ΤΑ ΧΡΟΝΙΑ ΠΕΡΑΣΑΝ ΜΕΓΑΛΩΣΕΣ ΚΑΙ ΕΠΕΣΕΣ ΣΤΗΝ ΠΑΓΙΔΑ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΚΩΝ ΣΟΥ ΕΠΙΘΥΜΙΩΝ ,ΕΜΠΛΕΞΕΣ ΜΕ ΥΠΟΚΟΣΜΟ ,ΤΩΡΑ ΦΤΑΙΝΕ ΑΛΛΟΙ ΟΧΙ ΕΣΥ ,ΕΙΝΑΙ ΑΡΓΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΕ ΑΦΑΙΡΕΘΕΙ Η ΦΙΛΑΘΛΟΣ ΙΔΙΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΙΣΟΒΙΑ ΠΟΤΕ ΝΑ ΜΗΝ ΑΣΧΟΛΗΘΕΙΣ ΑΜΕΣΑ Η ΕΜΜΕΣΑ ΜΕ ΤΑ ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΞΑΝΑ ΜΕΓΑΛΕ ΑΣ ΠΡΟΣΕΧΕΣ ΟΙ ΝΟΜΟΙ... ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΙΣΧΥΟΥΝ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΤΙ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙΣ ΧΑΤΙΡΙΑ ΚΑΙ ΕΞΑΙΡΕΣΕΙΣ ΓΙΑ ΣΕΝΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ Η ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΕΠΕΙΔΗ ΕΙΣΑΙ Ο ΜΕΓΑΣ ΜΑΡΙΝΑΚΗΣ ? ΑΣ ΠΡΟΣΕΧΕΣ Η ΜΑΓΚΙΕΣ ΠΛΗΡΩΝΟΝΤΑΙ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΣΤΟ ΕΙΠΑΝ ΠΟΤΕ ?
vagelaki otan ta ekanes itane kala ,twra krivesai pisw apo to daktilo sou!!!alla igiken i wra tis krisews!!!pou pali dn proketai na ginei tipota mages parte to xabari mono an isxie i thanatiki pini tha ginotane kati ,mages autoi kai mesa apo tin filaki pali kanoune koumanto!!!!
Ποιος μιλαει ρε παιδια ο μαριδακης.... του την στησανε το καημενο....περισυ με τον βαζελο που εκανε τα οργια με τσαπουκα κατα σισε και σε αλλα ματς απο οτι φαινεται,τοτε ηταν αρχιμαγκας τωρα του την στησανε χα χα χα λαμογιο μεσα φυλακη αν τον πανε, που δεν νομιζω με κανενα προστιματακι θα την βγαλει....