Quantcast
NEWS
1 ΣΧΟΛΙΑ
ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:

Διακοπή λόγω καταιγίδας

Μετ' εμποδίων διεξήχθη η απογευματινή προπόνηση του Ολυμπιακού στο Ζέεφελντ, αφού διεκόπη δέκα λεπτά πριν από την ολοκλήρωσή της λόγω καταρρακτώδους βροχής.

Μια ξαφνική καταιγίδα στάθηκε αφορμή για να διακόψει ο Ερνέστο Βαλβέρδε την απογευματινή προπόνηση του Ολυμπιακού, αφού ο Ισπανός τεχνικός δεν ήθελε να ρισκάρει την σωματική ακεραιότητα των ποδοσφαιριστών της ομάδας. Περίπου 45 λεπτά διήρκεσε το απογευματινό πρόγραμμα, με τους «ερυθρόλευκους» να βλέπουν ξαφνικά τον ουρανό να σκοτεινιάζει και την βροχή να κάνει την εμφάνισή της. Η βροχή ήταν τόσο δυνατή που ήταν αδύνατο για τους παίκτες να συνεχίσουν τις ασκήσεις του, με αποτέλεσμα ο Βαλβέρδε να διακόψει την προπόνηση και οι παίκτες να αποσυρθούν στο ξενοδοχείο.

Στα της προπόνησης, το πρώτο μισάωρο οι ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού έκαναν ασκήσεις τακτικής. Ξανά, το βάρος έπεσε στην κατοχή και κυκλοφορία της μπάλας, αλλά και το pressing. Εν συνεχεία παίχθηκε μίνι διπλό ως άσκηση στα όσα είχαν γίνει νωρίτερα στον τομέα της τακτικής

 




Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!
ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:


ΣΧΟΛΙΑ
ΣΧΟΛΙΟΣΟΥ
ΕΠΟΜΕΝΟ