Σε...αποκαλύψεις προχώρησε ο Ιρανός πρόεδρος Μαχμούντ Αχμαντινετζάντ, σύμφωνα με τον οποίο οι ΗΠΑ είχαν φυλακισμένο πολύ καιρό τώρα τον Οσάμα Μπιν Λάντεν μέχρι να αποφασίσουν να τον σκοτώσουν «για λόγους εσωτερικής πολιτικής». Ωστόσο δεν αποκάλυψε τις πηγές του.
«Έχω ακριβείς πληροφορίες σύμφωνα με τις οποίες ο Μπιν Λάντεν είχε συλληφθεί από τον αμερικανικό στρατό εδώ και αρκετό χρονικό διάστημα [...] και μετά αποφάσισαν να τον σκοτώσουν» ανέφερε ο Μ.Αχμαντινετζάντ σε συνέντευξή του στην ιρανική τηλεόραση.
«Τον έκαναν να αρρωστήσει, και ενώ ήταν άρρωστος, τον σκότωσαν» πρόσθεσε ο Ιρανός πρόεδρος, κατηγορώντας τον Αμερικανό ομόλογό του, Μπαράκ Ομπάμα, ότι έλαβε την απόφαση αυτή για προεκλογικούς λόγους.
«Ο Αμερικανός πρόεδρος το έκανε αυτό για λόγους εσωτερικής πολιτικής, με άλλα λόγια οι Αμερικανοί σκότωσαν τον Μπιν Λάντεν για την εξασφάλιση της επανεκλογής του Μπ.Ομπάμα», τόνισε.
Ο Μ.Αχμαντινετζάντ κατηγόρησε, επίσης, την Ουάσιγκτον, ότι «επιδιώκει τώρα να αντικαταστήσει τον Μπιν Λάντεν με κάποιον άλλον» στην ηγεσία της Αλ Κάιντα.
Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!

ΦΙΛΑΡΑΚΟ ΠΡΟΚΑΛΕΙΣ............!
psaxnete na skasi kana bunker buster pano apo to kefali tou kamia mera kai aftos !!!
death to Αχμαντινετζάντ !!!!!!!!!!
ase mas kai esy re proPERSI ! ton ekpedeysan, ton xrimatodotisan, ton oplisan,ton xrisimopoiisan kai telos ton skotosan ! re poios ompama reeeeeeee...??????????