Quantcast
NEWS
3 ΣΧΟΛΙΑ
ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:

Το φυσάνε και δεν… κρυώνει στον ΠΑΟΚ!

Τόλμησαν να μιλήσουν για την διαιτησία στον ΠΑΟΚ μετά την κούπα… του αιώνα της ΑΕΚ στην Μίκρα


Νέα Στοιχηματική
Μοναδικές Προσφορές* Γνωριμίας ELA όπως είσαι
*Ισχύουν όροι & προϋποθέσεις

Η χθεσινή διαιτησία στην Μίκρα ήταν ακόμη ένας… αντίπαλος για την ΑΕΚ. Αλλά οι μάγκες του Γιάννη Αρβανίτη τον κέρδισαν και αυτό και έτσι στέφθηκαν πρωταθλητές Ελλάδος για την φετινή σεζόν. Ωστόσο, στον ΠΑΟΚ ακόμη δεν το έχουν συνειδητοποιήσει και τόλμησαν να δηλώσουν ότι η Ενωση ευνοήθηκε από την διαιτησία! Ο Παναγιώτης Αποστολίδης μίλησε στο olapaok.gr και τόνισε «Τέτοιες ώρες τα πράγματα είναι δύσκολα και δεν χωρούν πολλά λόγια. Χάσαμε το Κύπελλο μέσα από τα χέρια μας. Δεν υπάρχει λόγος να μείνουμε στις τελευταίες φάσεις που γίναμε πολλά λάθη και δεν το λέω επειδή έκανα εγώ το λάθος, αλλά, γενικά δεν έχει νόημα. Το μόνο σίγουρο είναι ότι αναλαμβάνουμε την ευθύνη για ότι έγινε. Θέλαμε πάρα πολύ να πάρουμε το πρωτάθλημα, γιατί ήρθε τόσος κόσμος να μας δει. Ήταν μία δύσκολη χρονιά όχι μόνο στο οικονομικό κομμάτι, αλλά και με τους τραυματισμούς που είχαμε. Δε θέλω να πω πολλά πράγματα για τη διαιτησία, αλλά, πιστεύω ότι κατά τη διάρκεια του αγώνα και όχι προς το τέλος υπήρχαν κατευθυνόμενα σφυρίγματα υπέρ της ΑΕΚ. Δεν έχω δει το ματς, αλλά το πιστεύω πολύ».
Για την περίπτωση που αν τιμωρηθεί η ΑΕΚ για τα επεισόδια με την Παρτιζάν, μένει εκτός ευρωπαϊκών διοργανώσεων και ο ΠΑΟΚ παίρνει αυτόματα το «εισιτήριο» για το Τσάμπιονς Λιγκ, ο παίκτης του Δικεφάλου του Βορρά απάντησε: «Δεν έχει μεγάλη σημασία αυτό, βέβαια αν έρθει είναι καλοδεχούμενο. Ότι και αν έγινε βγήκαμε δεύτεροι και είμαστε δεύτεροι».




Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!
ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:


ΣΧΟΛΙΑ
ΣΧΟΛΙΟΣΟΥ
ΕΠΟΜΕΝΟ