Quantcast
NEWS
0 ΣΧΟΛΙΑ
ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:

Μπέος: Θα πάω μέχρι τέλους την υπόθεση

Αναληθείς και αβάσιμες χαρακτήρισε τις κατηγορίες εναντίον του ο μεγαλομέτοχος του Ολυμπιακού Βόλου για την υπόθεση με τις κασέτες  

Λίγες μέρες μετά την απόφαση-βόμβα του Ποδοσφαιρικού Εισαγγελέα Ανδρέα Φάκου να βάλει στο αρχείο την υπόθεση με τις κασέτες ο Αχιλλέας Μπέος ξεκαθάρισε πως θα φτάσει την υπόθεση μέχρι το τέλος με σκοπό, όπως είπε, να βρεθούν οι υπεύθυνοι και να δικαστούν.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του μεγαλομετόχου του Ολυμπιακού Βόλου: "Σχετικά με το θόρυβο που δημιουργήθηκε για την περιβόητη υπόθεση κασετών από συγκεκριμένους ανθρώπους και μερίδα δημοσιογράφων, οι οποίοι λειτούργησαν έτσι για τους δικούς τους προσωπικούς λόγους και έπειτα από τις τελευταίες εξελίξεις, έχω να δηλώσω τα εξής, για τη σωστή ενημέρωση του κόσμου, βάσει περιστατικών και όχι «υποτιθέμενων διαρροών» και επιλεκτικά λανθασμένης πληροφόρησης.
1. Η υπόθεση μπήκε στο αρχείο όχι λόγω παραγραφής της αλλά επειδή δεν μπορούν να ληφθούν υπόψη προϊόντα που αποτελούν αποδεδειγμένα αποτέλεσμα υποκλοπής, συρραφής και μοντάζ και,
2. Οι καταγγελίες του κυρίου Κούγια κρίθηκαν πέρα για πέρα αβάσιμες και αναληθείς.
Σήμερα, η υπόθεση θα μπορούσε να έχει κλείσει αλλά όπως έχω ήδη δηλώσει, εγώ προσωπικά αυτή την υπόθεση θα την πάω μέχρι τέλους, είτε αυτό αρέσει σε κάποιους, είτε όχι.
Να είστε βέβαιοι ότι οι υπεύθυνοι θα βρεθούν σύντομα στο σκαμνί του κατηγορουμένου. Για όσους λοιπόν δεν το γνωρίζουν, η υπόθεση δεν έχει κλείσει επειδή με δικές μου καταγγελίες και αναφορές καθώς και με τις δικές μου μηνύσεις βρίσκεται σε εξέλιξη, μέχρι να λάμψει όλη η αλήθεια.
Αχιλλέας Μπέος".

 

 




Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!
ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:


ΣΧΟΛΙΑ
ΣΧΟΛΙΟΣΟΥ
ΕΠΟΜΕΝΟ