Για δίκαιη κατάκτηση του Κυπέλλου Ελλάδος από την ΑΕΚ μίλησε ο Αχιλλέας Μπέος ο οποίος έκανε λόγο για αλητείες αναφερόμενος στα επεισόδια στον τελικό κόντρα στον Ατρόμητο.
Σε δηλώσεις του στον NOVASPORTS FM, ο μεγαλομέτοχος του Ολυμπιακού Βόλου τόνισε: " Δικαιωματικά το πήρε η ΑΕΚ τα άλλα όλα όμως είναι αλητείες. Να αναλάβουμε όλοι τις ευθύνες μας. Το μερίδιο το μεγάλο όμως το έχει η Πολιτεία. Μπορεί να έρθει ο Μπέος ή ο Αδαμίδης και να συλλάβει; Όχι. Που είναι η αστυνομία; Είναι μόνο για να ρίχνει χημικά στα γήπεδα. Αυτό μόνο ξέρει να κάνει. Συλλάβανε 11 άτομα, λέει. 300 έπρεπε να συλλάβουν. Πρέπει να υπάρχει βούληση. Χρειάζεται να κάτσουν στο τραπέζι όλα τα θεσμικά όργανα, να βγάλουν τις μάσκες και να πουν αλήθειες. Η βία και ο όχλος είναι ένα πράγμα που θέλει μελέτη. Σίγουρα οι σύνδεσμοι έχουν στοιχεία που σκοπός του ς είναι να δημιουργούν βία. Εσύ τι πρέπει να κάνεις; σε συνεργασία με την Πολιτεία να αποβάλεις την βία. Φυσικά και Υπάρχουν ευθύνες και των ΠΑΕ".
Για την υπόθεση του Ποδοσφαιρικού Εισαγγελέα να θέσει στο αρχείο την περιβόητη υπόθεση με τις κασέτες, ο Μπέος δήλωσε: " Δεν υπάρχει καμία υπόθεση. Δημιουργείτε μία εντύπωση ότι πρέπει να τιμωρηθεί κάποιος από ένα προϊόν παράνομο και υποκλοπής. Η ποινική δίωξη που μου έχει ασκηθεί είναι για να γελάει ο κόσμος. Αφήστε να κρίνει η δικαιοσύνη. Επειδή κάποιοι λοιπόν δεν γουστάρουν τον Μπέο, θα τον δικάσουν χωρίς να υπάρχει υπόθεση; Ποιος είναι ο κ. Φάκος; τον σέβομαι αλλά ο ποδοσφαιρικός εισαγγελέας είναι για να προτείνει και όχι να δικάζει. Προφανώς λοιπόν, ο κ. Σιμιτζόγλου, διαπίστωσε ότι αυτή η υπόθεση δεν μπορεί να πάει σε δίκη σε ένα δημοκρατικό κράτος. Να μην συντηρείται μία υπόθεση που έχει ξεκινήσει από ένα προϊόν υποκλοπής και παράνομο. Αυτή η υπόθεση κακώς υπάρχει στο προσκήνιο. Είμαι από τους ανθρώπους που αναλαμβάνω την ευθύνη. Αν κύριοι έχετε γνήσιες κασέτες και όχι μονταρισμένες, τότε βάλτε με ισόβια. Το τι λέω στην κασέτα η όχι, εσείς μπορείτε μόνο να υποψιάζεστε. Ο μόνος που μπορεί να ξέρει τι λέω είμαι εγώ και ο Νίκος Πατέρας που έχει κάνει την υποκλοπή. Φέρτε τις γνήσιες κασέτες. Δεν θα πάω σαν το πρόβατο στην σφαγή. Εγώ δεν έχω να φοβηθώ τίποτα. Δεν υπάρχει κάτι".
Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!
Kala to eipe o dwnis..Oikos anoxis kratos oikos anoxis podosfairo..k otan paromoiazoume kati me oiko anoxis den ennooume tous toixos..k ola ta synafi..Oloi ftaine..Alla mpeo k ka8e mpeo pou mporeite na milate k na sas akoune oi perissoteroi,koitaxe ton ka8refti sou na katalaveis ti enopoume oiko anoxis.