Quantcast
NEWS
0 ΣΧΟΛΙΑ
ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:

Κρίνεται το μέλλον του ΠΑΟ

Θεωρείται απίθανο να υπάρξει συμφωνία για 25 εκ. ευρώ  


Νέα Στοιχηματική
Μοναδικές Προσφορές* Γνωριμίας ELA όπως είσαι
*Ισχύουν όροι & προϋποθέσεις

Στο σημερινό Δ.Σ. θα παρθούν οι αποφάσεις που θα κρίνουν τον σχεδιασμό του Παναθηναϊκού για την νέα σεζόν με τον προεδρεύων αντιπρόεδρο Δημήτρη Γόντικα να παρουσιάζει στους μετόχους δυο πλάνα. Το πρώτο θα αφορά αύξηση μετοχικού κεφαλαίου 10 εκ. ευρώ και το άλλο αύξηση 15 εκ. ευρώ. Ωστόσο και στις δυο περιπτώσεις θεωρείται επιβεβλημένη η πώληση ποδοσφαιριστών και οι μειώσεις συμβολαίων.

Υπάρχει και η περίπτωση να μπουν στα ταμεία της ομάδας 25 εκ. ευρώ και να κυλήσει χωρίς προβλήματα η σεζόν ωστόσο ένα τέτοιο ενδεχόμενο δεν αναμένεται να βρει σύμφωνους τους μετόχους. Ο Γιάννης Βαρδινογιάννης είναι αποφασισμένος να συμμετάσχει μόνο με το 30% με τους υπόλοιπους μετόχους να θελήσουν και εκείνοι να συμμετάσχουν με μικρότερο ποσοστό όπως σκοπεύει να κάνει ο Βγενόπουλος.

Στα αγωνιστικά, ο Ζεσουάλδο Φερέιρα έκανε έντονες παρατηρήσεις στους ποδοσφαιριστές για την κακή αγωνιστική εικόνα που έδειξαν σε ακόμα ένα παιχνίδι πρωταθλήματος.

 




Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!
ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:


ΣΧΟΛΙΑ
ΣΧΟΛΙΟΣΟΥ
ΕΠΟΜΕΝΟ