Στην σημερινή προπόνηση του Παναθηναϊκού ο Σωτήρης Νίνης συμμετείχε κανονικά και έτσι μετά τον Λάζαρο Χριστοδουλόπουλο πλέον ο Ζεσουάλδο Φερέιρα μπορεί να υπολογίζει και στον διεθνή μεσοεπιθετικό για τον αγώνα στο ΟΑΚΑ κόντρα στον Αστέρα Τρίπολης.
Ατομικό πρόγραμμα ακολούθησε και σήμερα ο Νίκος Σπυρόπουλος με την συμμετοχή του στον αγώνα της Κυριακής να κρίνεται αύριο. Σίγουροι απόντες για τον αγώνα με τον Αστέρα Τρίπολης είναι ο τιμωρημένος Καντέ και ο τραυματίας Πετρόπουλος.
Ο Φερέιρα θα παρατάξει τον Παναθηναϊκό με 4-3-3 με τον Κοτσόλη τερματοφύλακα και αμυντική τετράδα τους Βύντρα, Μπουμσόνγκ, Σαριέγκι, Ιωαννίδη (Σπυρόπουλο). Στα χαφ θα παίξουν οι Κατσουράνης, Καραγκούνης (Νίνης) και Ζιλμπέρτο Σίλβα ενώ στα άκρα της επίθεσης θα βρίσκονται ο Λέτο με τον Χριστοδουλόπουλο.
Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!
