Με το καλύτερο τρόπο επέστρεψε στο δρόμο των επιτυχιών η ΑΕΚ(U17). Η ομάδα του Μανόλη Παπαδόπουλου σε ένα ανοικτό παιχνίδι, επικράτησε με 5-3 της Κέρκυρας και έχασε ένα σωρό ακόμη ευκαιρίες για να ανεβάσει το δείκτη του σκορ.
Αν και η Ένωση βρέθηκε με 0-2 πίσω στο σκορ, από το 27'(10', 27' Σγούρος), βρήκε τα ψυχικά αποθέματα και με τον Κίσσα Εμμ. στο 33', τον Ρομαντζά στο 43'(αυτ), τον Αποστολόπουλο στο 51' και τον Κοντίμπα στο 61' γύρισε το ματς σε 4-2. Η «Φαίακες», μείωσαν στο 66' με τον Αρμένη, αλλά τη τελευταία κουβέντα είπε η ΑΕΚ(U17). Ο Ν. Κίσσας, στο 75' διαμόρφωσε το τελικό 5-3, σε ένα πολύ όμορφο ματς, που διεξήχθη στο Δημ. Στάδιο του Πολυδενδρίου.
ΑΕΚ: Λούμπασης, Κοζάκης, Παλιαρούτας (65' Κοντίδης), Ναυπλιώτης, Κοντιμπάς, Αποστολόπουλος, Δηγκιώκας (68' Σταύρου), Κέζος (46' Τσεβάς), Εμμ. Κίσσας (57' Ν. Κίσσας), Νικολιάς (84' Μίκος), Λαζαρίδης.
ΚΕΡΚΥΡΑ: Πισιάνης, Κουρής (84' Λάμπουρας), Ρομαντζάς, Μεντής, Λούβρος, Νίκας, Δουκάκης (61' Δελής), Αρμένης, Γαρδικιώτης, Σγούρος (71' Γρηγοράκης), Μπαμιόγλου (55' Μπάνος).
Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!
