Quantcast
NEWS
11 ΣΧΟΛΙΑ
ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:

Σε 52 μέρες η συντέλεια του κόσμου

Νέα προφητεία που φέρνει το τέλος ακόμα πιο κοντά


Νέα Στοιχηματική
Μοναδικές Προσφορές* Γνωριμίας ELA όπως είσαι
*Ισχύουν όροι & προϋποθέσεις

Ελάχιστος χρόνος μας απομένει μέχρι την καταστροφή του κόσμου αν επιβεβαιωθεί ο ο 89χρονος Αμερικανός ιεροκήρυκας Χάρολντ Κάμπινγκ ο οποίος αναφέρει πως τα ξημερώματα της 22ας Μαΐου του 2011 δεν θα μείνει τίποτα.

Μάλιστα ο Κάμπινγκ προσπαθεί να ενημερώσει τους πάντες καθώς βγαίνει καθημερινώς σε ραδιοφωνικούς σταθμούς ενώ έχει βάλει πάνω από 2000 αφίσες που προειδοποιούν για το γεγονός.

Όπως υποστηρίζει ο ίδιος, κατέληξε στη συγκεκριμένη ημερομηνία μετρώντας 722.500 ημέρες -που προκύπτει πολλαπλασιάζοντας δύο φορές μεταξύ τους, τους ιερούς αριθμούς: 5, 10, 17- από την ημέρα της σταύρωσης, 1 Απριλίου του 33. Μάλιστα, οι πρόσφατοι φονικοί σεισμοί σε Αϊτή, Ν. Ζηλανδία και Ιαπωνία αποτελούν σημάδια της Δευτέρας Παρουσίας, σύμφωνα με τα λεγόμενά του.

Πάντως ο ίδιος ιεροκήρυκας το 1994 είχε ξανακάνει λόγο για συντέλεια του κόσμου τη συγκεκριμένη χρονιά αλλά όπως έδειξε η συνέχεια δεν επιβεβαιώθηκε. Όσο για το που θα πάμε μετά τη συντέλεια ο Κάμπινγκ τονίζει ότι μόλις το 2% του πληθυσμού θα πάει στον Παράδεισο και οι υπόλοιποι στην κόλαση.

 




Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!
ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:


ΣΧΟΛΙΑ
ΣΧΟΛΙΟΣΟΥ
ΕΠΟΜΕΝΟ