Στα Σπάτα βρέθηκαν ο Σταύρος Αδαμίδης και ο Βασίλης Δημητριάδης αργά μετά τα μεσάνυχτα της Κυριακής προς Δευτέρα, όπου και στην ουσία απολογήθηκαν σε περίπου 100 οπαδούς της ΑΕΚ που είχαν απομείνει στο προπονητικό κέντρο. Μάλιστα Αδαμίδης - Δημητριάδης συναντήθηκαν με τον κόσμο όχι έξω από το προπονητικό κέντρο, αλλά λίγα χιλιόμετρα μακριά από αυτό, στον κεντρικό δρόμο των Σπατών. Στη κουβέντα που είχαν, σε καλό κλίμα πάντως, ο Αδαμίδης φέρεται να τόνισε ξανά τα προβλήματα που υπάρχουν στο οικονομικό κομμάτι της ομάδας, πως υπάρχουν οφειλές προς άλλες ομάδες για μεταγραφές που έχουν γίνει από την προηγούμενη διοίκηση («Ο Παππάς και ο Νοτιάς βάζουν ένα εκατομμύριο το μήνα για να πληρώνουν τον Λεβαδειακό, τον Πανιώνιο για όλους αυτούς που έχουν φορτώσει στην ομάδα»), ενώ αναφορικά με τους επενδυτές ο πρόεδρος της ΠΑΕ επανέλλαβε ότι «ως τώρα δεν έχει έρθει κανείς». Περιττό να πει κανείς ότι σχετικά με το παιχνίδι στο Καραϊσκάκη λίγα ήταν τα λόγια και αυτά έβγαιναν με δυσκολία. Η συνάντηση πάντως συνεχίζεται μέχρι και αυτή την ώρα. Έμειναν περίπου 15 άτομα, στην πλειόνητα τους από την ORIGINAL και όλοι μαζί συζητούν στο Ηolliday Inn στην Αττική Οδό και όχι στον δρόμο στα Σπάτα.
Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!

aekkkkkkkkkkkk!!!!!!!!!!!
Aν και κάτι προσπαθεις να πεις, οι αναφορές σου σε απογονους και καταστροφεις του ποδοσφαιρου μόνο χολή και κομπλεξ κατωτερώτητας βγάζουν. Μόνο αν αναγνωρισεις τον καλύτερο και με προσπάθεια σε όλους τους τομείς και φυσικά χρήμα, θα ανέβεις επίπεδο. Οσο για το "απόγονους" ,τι να σου πω ρε "σουτζουκ λουκουμ"...ντροπή σου. Εσείς οι ίδιοι οι ψευτοκουλτουριάρηδες οπαδοί κάνατε μικρή την ΑΕΚ. Περιοριστείτε στην αγάπη σας για την ομάδα και αφήστε άλλους να τη διοικήσουν.
Αν ο Μανόλο λεγόταν Παθιακάκης !!!!! Ο αείμνηστος Γιάννης Πιαθακάκης είχε κατέβει από το πούλμαν της ομάδας όταν συνειδητοποίησε το μέγεθος της ευθύνης που του αναλογούσε και ένιωσε το βάρος να τον πνίγει μετά την εξάρα στο κύπελλο Ελλάδας πριν από δέκα χρόνια. Ο Χιμένεθ έχει ένα συμβόλαιο το οποίο πριν δουλέψει στην ΑΕΚ, μάλλον δεν μπορούσε να βρει αλλού (γι αυτό άλλωστε και δέχθηκε «πατ-κιουτ» την έλευσή του στη χώρα μας) και σιγά μην το αφήσει... Στην περίπτωση που η ομάδα δεν... ΣΥΝΕΧΕΙΑ είχε προκριθεί στον τελικό του κυπέλλου Ελλάδας , θα ήταν ένα φυσιολογικό συνεπακόλουθο άλλωστε, αν αναλογιστεί κανείς ότι η ΑΕΚ σώθηκε από ένα τυχαίο (κατ΄άλλους Θεόσταλτο, τυχερό, ή άξιο) γκολ στο δεύτερο προημιτελικό απέναντι στον Παναθηναϊκό , ο Χιμένεθ θα είχε χθες αντιληφεί ότι δεν έχει τον παραμικρό λόγο παραμονής του στην ομάδα. Και θα αποχωρούσε. Όμως επειδή σε ενάμισι μήνα όλα αυτά θα έχουν ξεχαστεί, σιγά μην χάσει την ευκαιρία να γίνει ήρωας κι από πάνω οδηγώντας την Ένωση στον πρώτο τίτλο της από το 2002 κι εντεύθεν... Ενδεχομένως αν τα καταφέρει έχοντας δει πάλι κάποιο παλαβό όνειρο με τον Δέλλα δεξί εξτρέμ και τον Καράμπελα τερματοφύλακα, τότε θα είναι ακόμα μεγαλύτερη η μαγκιά του! Λυπηρά συμπεράσματα. Λόγια πολλά, έργα λειψά... Αλλά η αλήθεια πρέπει να λέγεται. Και παρόλο που δεν περιμένω την παραμικρή αποδοχή ευθύνης από τον συγκριμένο προπονητή , διότι είμαι βέβαιος ότι όλα τα λάθη θα τα χρεώσει στους παίκτες , ελπίζω ότι εκείνοι οι λίγοι που αντιλαμβάνονται πόσα διακυβεύονται στις 30 Απριλίου, θα φροντίσουν να συναιτίσουν και τους υπόλοιπους. Η ΑΕΚ επιβάλλεται να σηκωθεί γιατί απλά είναι Α Ε Κ !!!
ΞΑΝΑΕΖΙΣΑ ΧΤΕΣ ΤΟ 6 ΜΙΔΕΝ ΠΟΥ ΕΙΧΑ ΖΗΣΙ ΤΟΤΕ ΤΟ 1982 ΚΑΙ ΗΜΟΥΝ ΣΤΟ ΓΙΠΕΔΟ ΤΗΝ ΠΙΚΡΑ [ΠΟΥ ΠΕΡΝΟ ΑΔΑΜΙΔΗ ΓΙΑ ΔΕΦΤΕΡΗ ΦΟΡΑ ΤΗ ΣΚΕΦΤΕΣΕ ΠΑΝΟ ΠΟΥ ΤΗΝ ΕΙΧΑ ΞΕΠΕΡΑΣΗ ΜΟΥ ΤΗΝ ΞΑΝΑΦΟΡΤΟΣΑΤΕ ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟ ΠΟΛΗ
ΝΤΡΟΠΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Μεγάλωσα και τα 4 παιδιά μου και τους έμαθα τι σημαίνη Α Ε Κ . Χθές το βράδυ μου έλεγαν οτι δεν θέλουν να πάνε στο σχολείο απο ντροπή !!! Εκει καταντήσατε την ΑΕΚ. ΝΤΡΟΠΗ ΣΑΣ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
to provlima kurie AXRISTIDI den einai osa xrostame. den paizoun oi ofeiles balla. to provlima einai oti tous xarises enan paikti pou se nikise monos tou!!!!! itan isos o kaluteros mas paiktis kai tous ton xarises AXRISTIDI. se polla ap osa ekanes san proedros sou evgala to kapello. alla mono pou edoses ton Djebbour eisai toulaxiston ''podosfairika ilithios''.Sas xeftilise o Djebbour. bravo ston paikti pou den panigyrise. alla perimena ap afta pou mas legane.
ΕΔΩ ΚΑΙ 2 ΧΡΟΝΙΑ ΦΩΝΑΖΩ ΟΤΙ ΑΥΤΗ Η ΟΜΑΔΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΜΙΑ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΑΕΚ (ΠΟΥ ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΠΙΟ ΜΕΓΆΛΟΙ ΓΝΩΡΙΖΟΥΜΕ) ΟΥΤΕ Ο ΧΙΜΕΝΕΘ ΦΤΑΙΕΙ ΟΥΤΕ ΟΙ ΠΑΙΚΤΕΣ ...ΜΟΝΑΔΙΚΟΙ ΥΠΕΥΘΗΝΟΙ ΕΙΝΑΙ Η ΔΙΟΙΚΗΣΗ ... ΤΡΑΓΙΚΑ ΛΑΘΗ ΚΑΙ ΚΑΤΑΣΥΡΟΗΝ ΑΣΕΛΓΟΥΝ ΠΑΝΩ ΣΤΗΝ ΑΕΚ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ... ΕΧΟΥΜΕ ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΦΟΡ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΔΩΡΟ ΣΤΟΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ ΓΙΑ ΝΑ ΓΛΥΤΟΣΟΥΜΕ 350.000 ΠΟΥ ΕΚΑΝΕ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΝΕΟ ΤΟΥ ΣΥΜΒΟΛΑΙΟ ...ΣΤΙΣΑΝΕ ΕΝΑΝ ΥΠΟΤΙΘΕΜΕΝΟ ΚΑΒΓΑ ΓΙΑ ΝΑ ΦΥΓΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΑΚΟΥΣΤΕΙ ΤΙΠΟΤΑ ΚΑΚΟ ΓΙΑ ΤΗΝ... ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ..... ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΟΥΤΕ ΔΕΞΙΑ ΟΥΤΕ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΜΠΑΚ ΚΑΙ ΧΑΦ ΚΑΙ ΜΙΑ ΟΛΟΚΛΗΡΗ ΟΜΑΔΑ 30 ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΣΤΩΝ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ ΑΠΟ 2 ΠΑΙΚΤΕΣ ΤΗΝ ΑΝΑΓΕΝΗΣΗ SCOCCO ΚΑΙ ΔΕΛΛΑ ΑΝ ΑΥΤΟΙ ΔΕΝ ΠΑΙΞΟΥΝ ΕΙΤΕ ΑΠΟ ΤΡΑΒΜΑΤΙΣΜΟ ΕΙΤΕ ΔΕΝ ΒΡΕ8ΟΥΝ ΣΕ ΜΕΡΑ ΚΑΛΗ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΕΚ ΣΤΟ ΓΥΠΑΙΔΟ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΑΠΟ ΑΥΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΕΝΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΣΕ ΤΙ ΕΠΙΠΕΔΟ ΒΡΙΣΚΟΜΑΣΤΕ ... ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΝΤΕΜΗ ΠΟΥ ΠΑΛΙ ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑΑΥΤΟΣ ΕΦΤΕΓΕ ...ΘΑ ΠΩ ΜΟΝΟ ΤΟ ΕΞΕΙΣ ...ΕΠΙ ΝΤΕΜΗ ΚΑΙ ΣΑΝ ΠΑΙΚΤΗΣ ΚΑΙ ΣΑΝ ΠΡΟΕΔΡΟΣ Η ΑΕΚ ΕΙΧΕ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ ΚΑΙ ΣΥΝΟΛΟ ΟΛΟΙ ΤΗΝ ΣΕΒΌΝΤΟΥΣΑΝ ΚΑΙ ΤΗΝ ΥΠΟΛΌΓΙΖΑΝ ΣΗΜΕΡΑ ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΑΣΧΟΛΙΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ ΜΑΣ ΕΧΟΥΝ ΑΠΑΞΙΩΣΕΙ ΟΛΟΙ .... ΟΤΙ ΚΑΙ ΑΝ ΑΛΛΑΞΕΙ Η ΑΕΚ ΑΝ ΔΕΝ ΑΛΛΑΞΕΙ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΜΕΛΟΝ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ...ΑΡΓΑ ΚΑΙ ΣΤΑΘΕΡΑ ΘΑ ΟΔΟΙΓΙΘΟΥΜΕ ΣΤΟΝ ΜΑΡΑΣΜΟ ....ΑΛΛΑΓΗ ΔΟΙΗΚΗΣΗΣ ΚΑΙ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΔΙΚΟΥΜΑΣ ΓΥΠΑΙΔΟΥ ΤΕΛΟΣ ΟΛΑ ΤΑ ΑΛΛΑ ΕΙΝΑΙ ΑΠΛΟΣ ΓΙΑ ΝΑ ΚΟΥΒΕΝΤΙΑΖΟΥΜΕ ΚΑΙ ΝΑ ΑΣΕΛΓΟΥΜΕ ΠΑΝΩ ΣΤΟ ΤΙΜΗΜΕΝΟ ΚΟΡΜΗ ΤΗΣ ΑΕΚ ......
+++++++
όποιος έχει ΤΣΙΠΑ μετά από 6-0 ΠΑΡΑΙΤΕΙΤΑΙ
τα πραγματα ειναι απλα.ο χιμενεθ ειναι ο βαλβερδε της πρωτης του χρονιας στον gay.οπως ηταν τοτε ο βαλβερδε ατολμος κοιτωντας μην φαει γκολ πρωτα αμυνα και μετα οτι βγει ετσι ειναι φετος ο χιμενεθ.τοτε ο βαλβερδε παραλιγο να χασει ενα πρωταθλημα που το επαιζε μονος του απο την ατολμια.φετος ομως ηρθε με πολυ αλλαγμενο μυαλο φουλ επιθεση θα παιζω τον αντιπαλο στο μισο γηπεδο θα τα δινω ολα στο πρωτο ημιχρονο και θα τελειωνω τα παιχνιδια.το εχει κανει πολλες φορες φετος... ΣΥΝΕΧΕΙΑ ελαχιστες δεν του εχει βγει.παιρνει το πρωταθλημα ανετα γιατι παιζει το πιο επιθετικο ποδοσφαιρο.ολα αυτα τα χρονια ο gay παιρνει το πρωταθλημα απο την επιθεση οχι απο την αμυνα.παιρνει τα πρωταθληματα γιατι ειχε παιχτες οπως ο τζιοβανι,ο ριβαλντο, ο ...τζορτζεβιτς,ο γκαλετι,ο κοβασεβιτς,ο αλεξανδρης,ο γιαννακοπουλος, ο καστιγιο αυτοι ειναι οι παιχτες που σου παιρνουν τα πρωταθληματα οι επιθετικοι και τα εξτρεμ κανεις δεν θυμαται τον αμανατιδη και τον ανατολακη ή τον παντο και τον μαυρογενιδη.η επιθεση σου παιρνει το πρωταθλημα.και εμεις το γεναρη διωξαμε επιθετικο δεν εχουμε εξτρεμ ή τουλαχιστον δεν τα εμπιστευεται ο χιμενεθ και πηραμε δυο κεντρικους αμυντικους,ενα αμυντικο χαφ και τον μπαχα. να δουμε το χθεσινο παιχνιδι ποσο απλο ηταν για τον gay.ξερει ο βαλβερδε οτι η αεκ μπροστα θα εχει σκοκο,μπαχα(λυμπε) και ροτζερ σε ολο το παιχνιδι ο μοντεστο και ο ιμπαγασα μαρκαρουν τον ροτζερ τον σκοκο τον ειχε ο παπαδοπουλος και ο μελμπεργ εκοβε οτι εμενε παιζοντας λιμπερο.τον μπαχα δεν τον επαιζε κανεις γιατι απλα δεν χρειαζοταν αφου σαν ομαδα παιζουν πολυ καλα το οφσαιντ.και ετσι απλα λοιπον η αεκ τελειωνει επιθετικα και οχι μονο εχει καλυψει τον κωλο του ο βαλβερδε κανοντας απλα πραγματα αλλα παιρνει και ενα τεραστιο πλεονεκτημα οι μανιατης,χολεμπας αφου δεν υπαρχουν εξτρεμ να μαρκαρουν ανεβαινουν πολυ ψηλα και ειναι σαν να παιζουν αυτοι εξτρεμ με αποτελεσμα ο μιραλας και ο ριερα να συγλινουν και γινονται οργια επιθεση κατα κυματα.πως να κανει επιθεση η αεκ οταν ο ντιοπ παιζει στο ημικυκλιο της μεγαλης
περιοχης οταν παρει την μπαλα που να την δωσει στους δυο παιχτες που μενουν ελευθεροι τον καφε και τον μιτσελ?καλος ο μιτσελ αλλα δεν ειναι παιχτης που θα κανει την διαφορα ενα αμυντικο χαφ καλυτερο απο αυτα που εχουμε ειναι αλλα αμυντικο χαφ.ασε τον πανικο που εχει να ντιμετωπισει μια ομαδα που παιζει συνεχεια αμυντικα.δεν υπαρχει πιο αγχωτικο πραγμα οταν παιζεις μπαλα απο το να πρεπει συνεχεια να προβλεπεις τι θα κανει ο αντιπαλος στην επιθεση.μην ακουσω οτι τα γκολ μπηκαν απο κορνερ για να παρεις κορνερ σημαινει οτι πιεζεις οτι εχεις την κατοχη αλλα μηπως και εμεις με κορνερ δεν προκριθηκαμε στο κυπελλο με κορνερ δεν βαλαμε τα δυο απο τα τεσσερα στον παοκ?οταν τα βαζουμε εμεις ειναι καλα?εκτος απο τα κορνερ φαγαμε αλλα τεσσερα.αυτο το ποδοσφαιρο του χιμενεθ δεν υπαρχει.δεν υπαρχει ποδοσφαιρο χωρις εξτρεμ και για αυτο φταιει βεβαια κυριως ο μπαγεβιτς που σε δυο μεταγραφικες περιοδους δεν εφερε στην ομαδα ενα καλο εξτρεμ ενα πλαγιο χαφ.το ποδοσφαιρο ειναι απλο οι προπονηταραδες το κανουν πολυπλοκο για να δικαιολογουν τα λεφτα που παιρνουν.το απλο βεβαια ειναι και το πιο δυσκολο.
Ειμαι ενας απο αυτους που λατρεψαν και λατρευουν τον Δημητριαδη... Ειμαι ενας απο αυτους που τον ειδαν να σηκωνει κουπες με την ΑΕΚ και δεν θα το ξεχασω ποτε....ΟΜΩΣ.... Ο Βασιλης ειναι ενας απο τους μεγαλους παικτες που επαιξαν στην ΑΕΚ κι ετσι ΠΡΕΠΕΙ να συμπεριφερεται... Δε νοειται ο Γενικος Αρχηγος της ΑΕΚ να εχει προκαταληψεις και γουρια... Δε νοειται νε αφηνει την ομαδα να παιζει με μπλε γιατι ταχα μου ειναι γουρι.... Και ποια ειναι η ΑΕΚ που στηριζει την υπαρξη της στο γουρι;;;;;... ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟ.... Η ΑΕΚ ηταν ειναι και θα ειναι ΜΕΓΑΛΗ ομαδα και θα καθοριζει μονη της την τυχη της... Η ΑΕΚ ΓΕΝΝΗΘΗΚΕ ΜΕ ΚΙΤΡΙΝΟΜΑΥΡΑ και με αυτα θα μεινει ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ.... Λιγη σοβαροτητα απ'ολους (και απο σενα κ.Αδαμιδη )δεν βλαπτει... Αν δεν μπορειται με εργα να κανετε την ΑΕΚ παλι πρωτη δεν θα την κανετε με λαγοποδαρα και μαλλι της γριας.... Σταματηστε να ξεφτυλιζετε την ΑΕΚ...ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ καταλαβετε ποια ομαδα ειναι στα χερια σας και φερθητε αναλογα....κι αν δεν μπορειτε τοτε καντε κατι απλο... Παρτε τις μετοχες των Παππα και Νοτια και πηγαινετε να τις αφησετε στο γραφειο του Μελίσσανιδη σαν δωρο με την εξης ατακα...''Αν την αγαπας οπως λες καντη παλι μεγαλη....'' και να ειστε σιγουροι οτι δεν θα μεινει παλι ψυχρος κι αδιαφορος....Αλλη λυση δεν υπαρχει ΠΟΥΘΕΝΑ...
δρομο ολοιιιιιιιιιιιιι
οποιος φτανει την ομαδα σε τετοια βαρια ηττα δεν εχει θεση σε αυτην
Η ΜΑΓΚΙΑ ΜΟΥ ΟΠΩΣ ΕΧΕΙ Ο ΚΑΘΕ ΓΝΗΣΙΟΣ ΑΕΚΑΡΑΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΣΑΙ ΜΑΖΙ ΜΕ 15 ΓΑΒΡΟΥΣ ΜΕ ΤΗ ΦΑΜΝΕΛΑ ΤΗΣ ΑΕΚΑΡΑΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΤΗΣ ΑΕΞΑΡΑΣΚΑΙ ΝΑ ΤΡΩΣ ΤΑ ΜΠΑΛΑΚΙΑ ΕΝΑ-ΕΝΑ ΝΑ ΔΕΧΕΣΑΙ ΤΗ ΧΑΖΟΥΡΑ -ΞΕΦΤΗΛΑ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΜΕΝΕΙΣ ΕΚΕΙ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!ΕΙΜΟΥΝ ΕΙΜΑΙ ΚΑΙ ΘΑ ΕΙΜΑΙ ΑΕΚΑΡΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΑΕΞΑΡΑΣ ΚΑΙ Η ΣΗΜΑΙΑ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΜΟΥ ΘΑ ΚΥΜΑΤΙΖΕΙ Π Α Ν Τ Α!!!!!!!!!!!!!!!!!!!ΑΛΛΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΑΝΥΠΑΡΚΤΟΥΣ ΠΑΙΧΤΕΣ (ΑΛΗΘΕΙΑ ΗΤΑΝ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΣΤΕΣ ΑΥΤΟΙ?) ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΟΙ ΞΕΦΤΥΛΕΣ ΝΑ ΠΑΝΕ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ... ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΚΥΠΟΥΡΟΙ!!!!!!!!ΟΙ ΞΕΦΤΙΛΕΣ!!!!!!!ΑΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΘΕΟΣ!!!!!!!!!!!!!ΚΕΝΤΡΙΚΟΣ Ο ΝΑΣΟΥΤΙ?????ΔΕΞΙ ΜΠΑΚ Ο ΜΑΝΩΛΑΣ??????????ΕΛΕΟΣ ΡΕΕΕΕ!!!ΕΛΕΟΣ!!!!!!!!!!!!ΝΑ ΕΞΑΦΑΝΗΣΤΟΥΝ ΟΛΟΙ ΤΟΥΣ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!ΜΑΣ ΞΕΦΤΙΛΗΣΑΝ ΣΤΟΥΣ ΧΑΡΤΙΝΟΥΣ ΤΟΥΣ ΠΕΤΣΙΝΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΠΑΡΑΓΟΝΤΟΠΑΡΑΓΚΕΣ!!!!!!!!ΟΥΣΤ!!!!!!!ΑΧΡΙΣΤΟΘΙ!!!ΔΕ ΞΕΡΟΥΝ ΤΗ ΒΦΑΝΕΛΑ ΦΟΡΑΝΕ!!!!!!!!!!!!!ΟΛΛΑ ΜΑΛΑΚΙΣΜΕΝΗ ΟΡΙΖΤΙΝΑΛ ΕΦΤΑΙΓΕ Ο ΝΤΟΥΣΑΝ ΕΕΕΕ????ΠΑΡΤΕ ΤΩΡΑ!!!!!!!!
ΡΕ ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΜΕ ΝΑ ΜΑΣ ΠΛΗΡΩΝΕΤΕ! ΑΦΗΣΤΕ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΝΑ ΠΕΣΕΙ ΣΤΗ Δ' ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΕΙ ΣΕ ΛΑΪΚΗ ΒΑΣΗ! ΟΣΟ ΜΕΝΕΤΕ ΤΟΣΟ ΠΙΟ ΒΑΘΥ ΘΑ ΜΟΙΑΖΕΙ ΤΟ ΒΑΡΕΛΙ! ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΜΙΑ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΑΝ ΕΙΧΑΜΕ ΥΠΟΒΙΒΑΣΤΕΙ ΤΟ 2004 ΝΑ ΗΜΑΣΤΑΝ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟΙ ΑΠ' ΕΔΩ ΠΟΥ ΦΤΑΣΑΜΕ ??? ΤΟΝ ΟΥΛΟ ΚΥΡΙΟΙ!!!!
ΑΥΤΟΙ ΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ ΘΑ ΠΟΥΛΗΣΟΥΝ ΣΚΟΚΟ ΓΚΕΝΤΖΟΓΛΟΥ ΘΑ ΔΙΩΞΟΥΝ ΣΑΧΑ ΓΚΕΡΕΙΡΟ ΘΑ ΧΑΣΟΥΝ ΜΠΑΝΚΟ ΓΛΥΤΩΝΟΝΤΑΣ ΤΟ ΠΑΝΑΚΡΙΒΟ ΣΥΜΒΟΛΑΙΟ ΤΩΝ 600000 ΕΥΡΩ.......ΚΑΙ ΘΑ ΦΕΡΟΥΝ ΔΙΑΦΟΡΟΥΣ ΜΠΑΧΟΝΑΣΟΥΤΗΔΕΣ ΘΑ ΠΑΝΕ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΦΟΒΕΡΗ ΕΔΡΑ ΤΗΣ ΡΙΖΟΥΠΟΛΗΣ ΟΠΟΥ ΚΑΘΕ ΑΝΤΙΠΑΛΟΣ ΘΑ ΤΑ ΚΑΝΕΙ ΕΠΑΝΩ ΤΟΥ ΑΠΟ ΤΟ ΦΟΒΟ ΤΟΥ, ΚΑΙ ΞΕΧΑΣΑ ΕΠΕΙΔΗ ΔΕΝ ΘΑ ΠΑΡΟΥΝ ΠΛΑΓΙΑ ΜΠΑΚ ΘΑ ΠΡΟΠΟΝΗΣΟΥΝ ΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ ΤΟΝ ΛΥΜΕΡΟΠΟΥΛΟ ΚΑΙ ΤΟΝ ΔΕΛΛΑ...... .ΑΟΡΑΤΕ Η ΑΕΚ ΠΕΦΤΕΙ ΣΤΟΝ ΓΚΡΕΜΟ ΑΚΟΥΣ .........................
ξεκιναμε με ενα ηλιθιο 2-0 στο πενταλεπτο. ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΑΥΤΟ. ΑΣΤΕΙΟ ΓΙΑ ΟΠΟΙΟΝΔΗΠΟΤΕ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΕΚ ΜΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΑΜΥΝΑ. μετα εκει που λεω αντε ισορροπησαμε τρωμε και 3ο αστειο αυτογκολ. τρια αυτογκολ πριν το μισαωρο (με μηδεν αλλες φασεις) δεν δειξαμε καρδια, τα παρατησαμε πριν καν μπουμε μεσα, δεν φυγαμε απο την τουμπα ΟΚ αλλα και η γκαντεμια του ο,τι σουταρε ο γαυρος να παει μεσα (με τη βοηθεια μας) ειναι απιστευτη... το παιχνιδι δεν αντεχει σε καμμια ποδοσφαιρικη κριτικη (αγωνιστικα)... ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΟΛΟΙ οι παικτες και ο προπονητης ητανε απαραδεκτοι. απο εκει μεχρι τα ουστ και τη γενικη ισοπεδωση υπαρχει μεγαλη αποσταση. δεν φταιει μονο ενας (ή καποιοι) για τον θριαμβο της τουμπας και ουτε βεβαια ενας ή καποιοι για το χθεσινο διασυρμο. πρεπει το καλοκαιρι (και αφου κατακτησουμε το κυπελο αλλα και την πρωτη θεση στα πλει οφς -ελπιζω ο αδαμιδης να δηλωσει πως ο,τιδηποτε αλλο ειναι αποτυχια και οσοι αποτυχουνε θα κριθουνε, και να το πραξει ομως φετος) να πεσουνε κεφαλια και οσοι δεν μπορουνε στο καλο. οποιαδηποτε ηττα με οποιο σκορ με πειραζει. ακομα και δυο μηδεν να χαναμε δεν θα το χωνευα αν οι παικτες καθοτανε και κοιτουσανε με τα χερια στη μεση. χτες ομως μιλαμε για εναν διασυρμο. ολοι στην ομαδα ξερανε πως θα νιωσω αν φυγω διαλυμενος απο το καραισκακη και οχι μονο δεν κανανε κατι, δεν ματωσανε τη φανελα, δεν «πλακωθηκανε», δεν δαγκωνανε, δεν φαγανε κοκκινες για ξυλο απο τα νευρα, αλλα καθοτανε και κανανε το γαυρο να φαινεται μπαρτσα και με λιγοτερα σουτ απο οσα εκανε μεσα στο ΟΑΚΑ να μου ριξει εξι γκολ αδαμιδη, ενα χοντρο προστιμο ΣΕ ΟΛΟΥΣ (ακομα και στον εαυτο σου) ΕΠΙΒΑΛΛΕΤΑΙ. μιλαμε για μεγαλο, εξαντλησε τον κανονισμο. ΟΣΟΙ δεν καταλαβουνε γιατι το τρωνε και δεν το δεχτουνε (οπως εχουνε δικαιωμα) πρεπει να φυγουνε απο την ΑΕΚ. ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΑΠΟ ΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΜΕ ΖΟΡΙΣΕ Η ΑΔΙΑΦΟΡΙΑ. ΕΓΩ ΧΤΥΠΙΟΜΟΥΝΑ ΣΤΟ ΣΑΛΟΝΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΧΟΡΤΑΡΙ ΣΠΑΖΑΝΕ ΠΛΑΚΑ. ΓΙ' ΑΥΤΟ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΕΧΤΟΥΝΕ ΝΑ ΦΑΝΕ ΜΕΓΑΛΟ ΠΡΟΣΤΙΜΟ. ΟΣΟΙ ΔΕΝ ΤΟ ΔΕΧΤΟΥΝΕ ΚΑΙ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΞΙΑ ΤΟΥΣ ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΝΕ ΓΙΑ
ΤΗΝ ΑΕΚ. οσο παικταρας να ειναι ο καθε σκοκο και ο καθε μιτσελ και ο καθε ντιοπ, αν δεν ξερουνε γιατι θα φανε το προστιμο, να φυγουνε... ΗΤΑΝΕ ΠΑΙΔΙΚΗ ΧΑΡΑ ΚΑΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝΕ , ΝΑ ΤΟ ΔΕΧΤΟΥΝΕ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟ ΠΛΗΡΩΣΟΥΝΕ ΑΚΡΙΒΑ. ΑΝ ΟΧΙ, ΣΤΟ ΚΑΛΟ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΝΕ ΝΑ ΒΡΟΥΝΕ ΠΙΟ ΛΟΥΦΑ ΣΕ ΑΛΛΟ ΜΑΓΑΖΙ. ΔΕΝ ΘΑ ΒΡΙΣΩ ΚΑΝΕΝΑΝ ΕΠΕΙΔΗ ΔΕΝ ΞΕΡΕΙ ΜΠΑΛΑ, ΟΜΩΣ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΞΕΡΕΙ ΠΡΕΠΕΙ ΣΕ ΑΥΤΑ ΤΑ ΜΑΤΣ ΝΑ ΦΤΥΝΕΙ ΑΙΜΑ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟ ΔΕΙΧΝΕΙ. ΤΙ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΩ ΤΟ ΤΑΛΕΝΤΟ ΧΩΡΙΣ ΚΑΡΔΙΑ; ΑΝ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΜΕ ΝΙΩΣΕΙ; ΜΕ ΤΑΙΝΙΕΣ ΚΑΙ ΒΙΒΛΙΑ ΔΕΝ ΜΑΘΑΙΝΟΝΤΑΙ ΑΥΤΑ ΚΕ ΧΙΜΕΝΕΘ... ΑΝ ΔΕΝ ΝΤΡΑΠΕΙΤΕ ΕΜΠΡΑΚΤΑ (ΚΑΙ ΜΕ ΒΑΡΥ ΠΡΟΣΤΙΜΟ ΓΙΑ ΤΟ ΧΘΕΣΙΝΟ, ΟΣΑ ΒΙΒΛΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΙς, ΟΣΕΣ ΦΟΡΕΣ ΚΑΙ ΝΑ ΣΑΣ ΝΤΟΠΑΡΟΥΜΕ Ή ΣΑΣ ΚΡΑΞΟΥΜΕ ΣΤΑ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ, ΟΣΟ ΓΛΑΦΥΡΕΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ, ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΤΙΠΟΤΑ. ΠΑΝΤΑ ΜΟΝΟ ΑΕΚ.
οταν στην τουμπα καναμε μια φαση και βαλαμε ενα γκολ να υποθεσω οτι λεγατε ατυχος ο παοκ??? αλλα αληθεια ειδατε το ιδιο παιχνιδι με εμενα??? στο 15 την κεφαλια του μελμπεργκ λιγο εξω,στο 17 το γυρισμα του μιραλας,στο 18 το σουτ του μιραλας λιγο εξω,στο 44 το σουτ του μιραλας που βαζει κοντρα ο νασουτι,στο 55 την κεφαλια του χολεμπας απο την μικρη περιοχη μαλλον αυτα δεν τα ειδατε ε?????????????μαλλον δεν ειδατε οτι οποτε επαιρνε μπαλα ο γαυρος μυριζε γκολ.ακομα και μεσα στην... ΣΥΝΕΧΕΙΑ περιοχη τους οταν ηταν η μπαλα ενιωθες οτι θα φαμε γκολ εμεις. ...οτι θελετε βλεπετε ελεος.
Ας τους πληρωσουν πρωτα αυτα που τους χρωστανε και μετα τους βαζουν και προστιμο. Αλλα να σε ρωτησω και κατι... Αν βαλω ενα πιθηκο να μου λυσει μια εξισωση και δεν τα καταφερνει, πρεπει να τον τιμωρησω? Ποιος ειναι ο μ@λ@κ@ς, εγω που του το ζηταω η' αυτος που δεν μπορει?
ΝΑ ΔΕΙΞΕΙ ΤΟ ΠΑΘΟΣ ΤΗΣ ΤΟΥΜΠΑΣ (Ή ΤΩΝ ΑΛΛΩΝ ΝΤΕΡΜΠΥ) Ο ΠΙΘΗΚΟΣ ΦΙΛΕ ΚΑΙ ΑΣ ΧΑΣΕΙ. ΝΑ ΤΟΥΣ ΡΙΞΕΙ ΠΡΟΣΤΙΜΟ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΕΙ ΣΥΜΨΗΦΙΣΜΟ ΜΕ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΧΡΩΣΤΑΕΙ. ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟΣ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΧΡΩΣΤΑΕΙ, ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟΙ ΓΙΑ ΤΟΣΗ ΑΔΙΑΦΟΡΙΑ. ΠΛΗΡΩΝΟΥΝΕ ΚΑΙ ΟΙ ΔΥΟ ΚΑΙ ΟΥΤΕ ΔΗΘΕΝ ΚΛΩΤΣΙΕΣ, ΟΥΤΕ ΠΡΟΣΦΥΓΕΣ, ΟΥΤΕ ΞΕΦΤΙΛΙΚΙΑ ΟΥΤΕ ΤΙΠΟΤΑ. ΟΙ ΠΑΙΚΤΕΣ (ΠΡΩΗΝ ΚΑΙ ΝΥΝ) ΚΑΙ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ ΘΑ ΠΛΗΡΩΘΟΥΝΕ ΤΕΛΗ ΜΑΡΤΙΟΥ, ΑΛΛΑ ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΟΥΝΕ (ΜΕΓΑΛΟ) ΠΡΟΣΤΙΜΟ ΟΜΩΣ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝΕ ΚΑΙ ΤΟ ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΦΑΓΑΝΕ (ΚΥΡΙΩΣ ΑΥΤΟ)
εγω μπορω να φαω 6 γκολ απο τον γαυρο και με δεκα χιλιαρικα το χρονο.τα υπολοιπα 990000 ευρω τα δινω στην διοικηση.
ε τοτε να πας να παιξεις στη ΑΕκ πανο, εγω θα σε στηριξω (και πολλοι αλλοι εδω μεσα, αρκει να μην πεις οτι εισαι ο πανος απο το 365.gr LOL) μονο να μην μπαινεις και διαβαζεις μηνυματα (σαν το δικο σου) στα οπαδοσαιτ γιατι θα σπανε τα νευρα σου και δεν θα μπορεις να αποδωσεις οσο πρεπει... LOL φιλε, καλη επιτυχια (και καλα κερδη στον αδαμιδη)
Πολυ λιγο, πολυ αργα! Η ΠΑΕ εχει οργανωση επιπεδου παιδικης χαρας. Δεν θα μιλησουμε ξανα για τις τουλαχιστον υποπτες κινησεις του Αδαμιδη στο θεμα Τζεμπουρ, δεν θα μιλησουμε για τις επισης υποπτες κινησεις του στο θεμα Μπλανκο, ας μιλησουμε για το προφανες. Μια ομαδα που εχει ελαχιστα λεφτα για μεταγραφες χρειαζεται τεχνικο διευθυντη γατο με πεταλα. Αντι γι αυτον εχουμε εναν πανασχετο ισλανδο που εχει φαγωθει να κοιταιε αποκλειστικα και μονο ισλανδους! Γι αυτο φταιει η... ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΑΕΚ και ο κοσμος τηα, ή οι ασχετοι αμετοχοι? Και μια συσταση στους νυν διοικουντες: κοψτε τια μπαφες για 'λαθη αλλων' και αλλα συναφη, γιατι τους μονους ποδοσφαιριστες που εχετε στην ομαδα τους εφεραν οι 'αλλοι', εσεις μας εχετε γεμισει παλτα. Κοψτε λοιπον τα μουσια και αναλαβετε τις ευθυνες σας και φυγετε!
ΑΝΤΩΝΗ ΟΝΤΩΣ ΑΡΓΑ (ΟΜΩΣ ΚΑΙ ΝΩΡΙΣ) ΑΥΤΑ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ. ΔΕΝ ΚΕΡΔΙΖΕΙΣ ΤΙΠΟΤΑ ΜΕ ΤΟ ΝΑ ΑΛΛΑΞΕΙΣ ΤΩΡΑ ΠΡΟΕΔΡΟ, ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ, ΣΚΑΟΥΤΕΡ, ΠΛΑΝΟ, ΜΠΑΤΖΕΤ, ΜΕΤΟΧΟΥΣ ΚΛΠ. ΑΥΤΑ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ. ΑΡΑ ΕΙΝΑΙ ΑΡΓΑ (ΑΦΟΥ ΔΕΝ ΕΓΙΝΑΝ) Η ΝΩΡΙΣ (ΑΝ ΘΑ ΓΙΝΟΥΝ) ΟΣΟΝ ΑΦΟΡΑ ΤΙΣ ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ ΚΑΙ ΑΝ ΕΞΑΙΡΕΣΟΥΜΕ ΤΟ ΕΞΑΜΗΝΟ ΤΟΥ ΜΠΑΧΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Η ΠΙΟ ΣΥΜΦΕΡΟΥΣΑ ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΤΗΣ ΧΡΟΝΙΑΣ, ΑΝ ΔΕΝ ΚΑΝΕΙ ΑΝΤΕ ΓΕΙΑ, ΟΛΕΣ ΟΙ ΑΛΛΕΣ, ΕΣΤΩ ΔΑΝΕΙΚΕΣ, ΕΠΙΛΟΓΕΣ ΤΟΥ ΧΙΜΕΝΕΘ, ΚΑΚΕΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ. ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΑΝ ΜΠΟΡΕΙ Η... ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΑΕΚ ΜΕ ΤΙΣ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΕΣ ΠΟΥ ΕΧΕΙ (ΚΑΙ ΘΑ ΕΧΕΙ) ΑΝ ΜΠΟΡΕΣΕΙ ΟΠΟΙΟΣΔΗΠΟΤΕ ΣΚΑΟΥΤΕΡ ΝΑ ΦΕΡΕΙ ΣΤΟ ΧΙΜΕΝΕΘ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΕΠΙΛΟΓΕΣ ΑΠΟ ΤΙΣ ΔΙΚΕΣ ΤΟΥ (ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΔΑΝΕΙΚΕΣ, ΔΕΝ ΜΕ ΧΑΛΑΕΙ ΝΑ ΜΕΙΝΟΥΝ ΔΑΝΕΙΚΟΙ ΟΙ ΜΑΤΕΟΣ ΚΑΙ ΜΙΤΣΕΛ ΚΑΙ ΝΑ ΕΡΘΟΥΝΕ ΑΚΟΜΑ ΔΥΟ ΤΡΕΙΣ ΠΑΛΙ ΔΑΝΕΙΚΟΙ ΑΛΛΑ ΕΠΙΛΟΓΕΣ ΤΟΥ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟΣΟ ΥΨΗΛΟ ΕΠΙΠΕΔΟ) ΕΙΠΕ ΟΤΙ ΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ ΘΑ ΑΣΧΟΛΗΘΕΙ ΜΕ ΤΙΣ ΑΚΑΔΗΜΙΕΣ. ΕΠΙΣΗΣ ΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ ΕΙΝΑΙ Η ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΠΟΧΗ ΓΙΑ ΝΑ ΔΟΚΙΜΑΖΕΙΣ ΠΑΙΚΤΕΣ. ΔΕΝ ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΕΧΟΥΝΕ ΑΠΟΦΑΣΙΣΕΙ ΣΤΗΝ ΑΕΚ ΤΙ ΠΑΙΚΤΕΣ ΘΕΛΟΥΝΕ ΚΑΙ ΝΑ ΜΠΟΡΕΙ Ο ΧΙΜΕΝΕΘ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΕΠΟΧΗ ΝΑ ΔΟΚΙΜΑΖΕΙ, ΟΠΟΤΕ ΝΑ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΚΡΙΝΩ ΤΙ ΚΑΛΕΙΤΑΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ Ο ΚΑΘΕ ΓΚΡΕΤΑΡΣΟΝ ΚΑΙ ΤΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΠΛΗΡΩΝΕΙ ΤΕΛΙΚΑ Ο ΑΔΑΜΙΔΗΣ, ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΧΡΕΗ ΚΑΙ ΑΝΟΙΓΜΑΤΑ... ΑΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΤΙ ΥΠΟΠΤΟ ΣΤΗΝ ΥΠΟΘΕΣΗ ΤΖΕΜΠΟΥΡ, Η ΣΤΑΣΗ ΤΟΥ ΑΔΡΦΙΚΟΥ ΤΟΥ ΦΙΛΟΥ ΚΑΙ ΜΑΝΑΤΣΕΡ ΛΥΠΗΜΕΝΟΥ ΚΑΙ ΟΙ ΣΧΕΣΕΙΣ ΜΕ ΤΟΝ ΤΖΕΜΠΟΥΡ, ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΤΑ ΛΕΕΙ ΟΛΑ. ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΑΝ ΒΟΛΕΥΕ ΤΟΝ ΑΔΑΜΙΔΗ ΤΟ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟΥ ΑΝΑΝΕΩΣΕΙ (ΤΟ ΠΙΘΑΝΟΤΕΡΟ), ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΤΟΝ ΔΙΩΞΕΙ ΑΝ Ο ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ ΣΕ ΕΠΙΣΗΜΗ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΥΠΟΥ ΕΙΠΕ: «Ή ΑΥΤΟΣ Ή ΕΓΩ» ΑΠΟ ΕΚΕΙ ΚΑΙ ΠΕΡΑ, ΚΑΙ ΑΦΟΥ Η ΥΠΟΘΕΣΗ ΕΦΤΑΣΕ ΣΤΑ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ ΚΑΙ ΣΤΟ ΣΥΜΒΙΒΑΣΜΟ, ΜΟΝΟ ΡΗΤΡΑ ΔΕΝ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΝΑ ΕΧΕΙ ΒΑΛΕΙ Η ΑΕΚ. Ο ΙΔΙΟΣ Ο ΤΖΕΜΠΟΥΡ ΠΑΝΤΑ ΔΗΛΩΝΕ ΟΤΙ ΘΑ ΤΑ ΒΡΕΙ ΚΑΙ ΟΤΙ ΣΕΒΕΤΑΙ ΚΑΙ ΕΚΤΙΜΑ ΤΗΝ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΚΑΙ ΟΛΑ. ΜΕΧΡΙ ΤΟΝ ΚΑΥΓΑ ΜΕ ΤΟΝ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ. ΟΤΑΝ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΟ ΣΤΑ ΑΠΟΔΥΤΗΡΙΑ ΚΑΙ ΕΦ ΟΣΟΝ Ο ΕΝΑΣ ΔΗΛΩΝΕΙ ΔΗΜΟΣΙΑ ΟΤΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΧΩΡΙΣ ΤΟΝ ΑΛΛΟΝ, ΚΑΛΑ ΚΑΝΕΙ Η ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΚΑΙ ΔΙΩΧΝΕΙ ΤΟΝ ΕΝΑΝ. Η Ο ΧΙΜΕΝΕΘ ΘΑ ΕΜΕΝΕ, Η Ο ΤΖΕΜΠΟΥΡ. ΠΕΡΥΣΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΤΟ ΙΔΙΟ ΣΥΝΕΒΕΙ ΜΕ ΤΟΝ ΝΤΟΥΣΑΝ
ΑΛΛΑ ΤΟΤΕ Ο ΠΑΙΚΤΗΣ ΕΙΧΕ ΣΥΜΒΟΛΑΙΟ. ΠΑΛΙ ΟΜΩΣ, ΟΝΤΑΣ ΤΟ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΚΟ ΣΤΟΙΧΕΙΟ, ΔΙΩΧΘΗΚΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΓΙΑ ΕΝΑ ΤΡΙΜΗΝΟ ΚΑΙ ΨΑΧΝΑΝΕ ΝΑ ΤΟΝ ΣΚΟΤΩΣΟΥΝΕ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΛΕΓΑΜΕ ΚΡΕΜΑΣΕ ΤΟΥ ΤΟ ΣΥΜΒΟΛΑΙΟ, ΚΟΦΤΕ ΤΟΥ ΤΗ ΜΠΑΛΑ. ΦΕΤΟΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΣΕΣ ΝΑ ΤΟ ΠΕΙΣ ΑΥΤΟ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΙΧΕΣ ΣΥΜΒΟΛΑΙΟ. ΚΑΙ ΕΤΣΙ Η ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΤΟΝ ΕΧΕΙΣ ΣΤΑ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ ΓΙΑ ΕΝΑ ΕΞΑΜΗΝΟ ΠΛΗΡΩΝΟΝΤΑΣ ΕΝΑ ΜΥΡΙΟ Ή ΝΑ ΤΟΝ ΑΦΗΣΕΙΣ ΕΛΕΥΘΕΡΟ ΚΑΙ ΝΑ ΔΩΣΕΙΣ 200 (ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ Ο ΙΔΙΟΣ ΔΙΕΔΙΔΕ ΟΤΙ ΠΑΕΙ ΣΤΗ ΓΕΡΜΑΝΙΑ) ΕΚΤΟΣ ΑΝ ΤΟΝ ΚΡΑΤΟΥΣΕΣ ΜΕ 700.000 ΤΟ ΧΡΟΝΟ ΚΑΙ ΕΔΙΩΧΝΕΣ ΤΟ ΧΙΜΕΝΕΘ ΠΟΥ ΤΟΝ ΕΒΡΙΣΕ ΚΑΙ ΤΟΝ ΤΣΑΝΤΙΣΕ...
Θα τρελαθούμε ρε παιδιά, βάζουν λεφτά λέει για να πληρώσουν τις μεταγραφές των άλλων... Για Τζιμπουρ δαπανήσαμε 5 μύρια και παραχωρήθηκε δωρεάν στον βασικό μας ανταγωνιστή πριν τη λήξη του συμβολαίου, ο Μπλάνκο είναι για φευγιό, όλοι οι ικανοί παίκτες έχουν βγει στο σφυρί, βάζουν λεφτά λέει για να πληρώσουν τις μεταγραφές των άλλων, ρε δε πάτε στο διάολο να δούμε τι θα κάνουμε με τα σμπαράλια που αφήσατε ανίκανοι.
«Ο Παππάς και ο Νοτιάς βάζουν ένα εκατομμύριο το μήνα για να πληρώνουν τον Λεβαδειακό, τον Πανιώνιο για όλους αυτούς που έχουν φορτώσει στην ομάδα» δηλαδή 1 εκκ. το μήνα επι 3 χρόνια επι 8 μήνες τον χρόνο ( αφαίρεσα την περίοδο των διακοπών και των εορτών, για να μη ν κουράζονται που πηγαίνουν στην τράπεζα), δηλαδή πόσο στοίχησαν 3 παίχτες;
Δεν ειναι η πρωτη φορα που η συγκεκριμενη διοικηση ψευδεται ασυστολα για να καλυψει τα λαθη της. Οπως ειπαμε κι αλλη φορα δεν ειανι η χειροτερη διοικηση της ΑΕΚ επειδη ειναι η φτωχοτερη, ειναι η χειροτερη επειδη ειναι η πιο ανικανη και η πιο αναξιοπρεπης.
Άραγε μια Φέγενορντ τη γνωρίζουν οι κατά τ' άλλα υγιείς οπαδοί μας? Μια Ρεάλ ίσως? Φάγαμε μια εξάρα από έναν ανώτερο σε όλα τα επίπεδα αντίπαλο. Ε και; Θα παρατήσουμε την ομάδα μας; Δεν θα την υποστηρίξουμε στον τελικό κυπέλλου επειδή οι φίλοι μας μας κοροϊδεύουν στη δουλειά; Συνέλθετε όλοι, ποδόσφαιρο είναι. Όλα τα αποτελέσματα είναι δυνατά. Οι στόχοι είναι εφικτοί ακόμα και τώρα. Προσωπικά θέλω επιτέλους έναν τίτλο μετά από τόσα χρόνια και σκασίλα μου για τις εξάρες του gay.... ΣΥΝΕΧΕΙΑ Όσες εξάρες και να μας ρίξουν πάντα απόγονοι και καταστροφείς του ελληνικού ποδοσφαίρου θα είναι. ΥΓ: Θέλω να δώ πόσοι από σας που βρίζετε τώρα θα πανηγυρίζετε αν πάρουμε το κύπελλο. Γιατί και πριν λίγο καιρό φάγαμε 4 από το ολυμπιακό βόλου αλλά την Τετάρτη τρέχατε στα αεροδρόμια γιατί κάναμε το αυτονόητο και αποκλείσαμε τον παοκ. Δηλαδή πανηγυρίζατε γιατί πήγαμε στον τελικό. Σοβαρό πράγμα κάναμε!!! ΑΕΚ ήμαστε και το να πας στον τελικό δεν είναι για πανηγύρια ούτε και το να νικήσεις έναν αντίπαλο. Τα πανηγύρια για μια μεγάλη ομάδα έρχονται όταν κατακτούνται τίτλοι ή μετά από μεγάλες ευρωπαϊκές νίκες. Μόνοι σας λοιπόν μικραίνετε την ομάδα.
Lef-Komotini οχι φιλαράκι μου ούτε καμιά φέγενορντ ξέρω, ούτε καμιά ρεάλ, ούτε καμιά ντόρμουντ που έχουν άλλοι ως πρότυπο. εγω ξέρω μόνο την ΑΕΚΑΡΑ και αυτά που πρεσβεύει και που εχθές διασύρθηκε στα ίσια απο τους δυνάστες του Ελληνικού ποδοσφαίρου, για αυτό σήμερα πενθώ όπως κάνουν όσοι αγαπούν αυτήν την ομάδα
Απαιτω ολοι οι δηόσιογραφοι να ελεγξουν εαν το πουλησαμε για λεφτα. Ειτε μεσω στοιχηματος ειτε απευθειας απο τους γαυρους. Δεν μπορω να πιστεψω οτι η ΑΕΚ μας εχασε ετσι...
Απαιτω ολοι οι δημόσιογραφοι να ελεγξουν εαν το πουλησαμε για λεφτα. Ειτε μεσω στοιχηματος ειτε απευθειας απο τους γαυρους. Δεν μπορω να πιστεψω οτι η ΑΕΚ μας εχασε ετσι...
Μα καλά πλάκα μας κάνουν οι υπάλληλοι (αδαμίδης και Δημητριάδης)? Άλλα λόγια να αγαπιόμαστε? Μετά από τέτοια τσαπού που φάγαμε (μήπως αυτοί την απήλαυσαν?) κάθονται και λένε μλκίες για τους νοτιάδες και τους παππάδες? και ποιον ενδιαφέρει? Χθες ο γαύρος μας έριξε .... και αυτοί οι δυο άρχισαν τις βαθειές αναλύσεις, χεστήκαμε "κύριοι" να ΦΥΓΕΤΕ μας ΚΑΤΑΣΤΡΕΨΑΤΕ και ΔΕΝ θέλουμε να πάμε πιο κάτω. Από τις κινήσεις σας φαίνεται πως ΔΕΝ σας ενδιαφέρει η ΑΕΚΑΡΑ μας, ο μόνος δρόμος... ΣΥΝΕΧΕΙΑ είναι να φύγετε.
ΚΑΛΥΜΕΡΑ ΑΔΕΡΦΙΑ ΟΣΟ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΑΝΤΙ ΝΑ ΤΑ ΧΩΝΟΥΜΕ ΣΤΟΥΣ ΠΑΝΤΕΣ ΕΔΩ ΚΑΛΟ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΣΤΙΛΟΥΜΕ ΚΑΙ ΑΠΟ ΕΝΑ ΚΟΣΜΙΟ email ΣΤΙΝ ΠΑΕ ΑΕΚ ... info@aekfc.gr
Ας βαζατε ρητρες σε Τζιμπουρ να μην σας φευγουν ετσι οι παικτες. Δικηγορος εισαι Αδαμιδη!!! εξ αλλου εσεις υποστηριζατε οτι εχει "τελειωσει θετικα" το θεμα Τζεμπουρ. Τωρα αντε παλι να πληρωσετε κανενα Μπαχα....γελοιοι
Πάρτε το κύπελλο και δρόμο όλοι. Οχι ότι σας νοιάζει αλλά τα παιδιά μας δεν αντέχουν άλλες πίκρες. Σε λίγο δεν θα υπάρχει ΑΕΚόπουλο κάτω από 20 χρονών. Τεχνοκράτες του κ@λου. Ο κανονικός προπονητής σας μάρανε. Λες και παίζει αυτός μπάλα όπως και ο προηγούμενος. Αλλά έτσι σας είπαν έτσι κάνατε. Αλήθεια τα παιδιά της R τώρα τι ζητάγανε; Αφού ότι ζητήσανε από τον δικηγοράκο έγινε. Εγώ νόμιζα ότι θα ήταν χαρούμενοι μετά τη μεγάλη νίκη επί του Διομήδη.
ΚΑΛΑ ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΤΗΝ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ (ΔΙΟΙΚΗΣΗ-ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ-ΤΕΧΝΙΚΟ ΤΕΑΜ) ΝΑ ΠΑΡΑΙΤΗΘΕΙ ΥΣΤΕΡΑ ΑΠΟ ΤΕΤΟΙΑ ΝΤΡΟΠΙΑΣΤΙΚΗ ΗΤΤΑ? ΑΛΛΑ ΞΕΧΑΣΑ ΠΟΙΟΙ ΝΑ ΠΑΡΑΙΤΗΘΟΥΝ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΚΑΝΑΝ ΝΑ ΝΤΡΕΠΟΜΑΣΤΕ ΝΑ ΠΑΜΕ ΣΤΙΣ ΔΟΥΛΕΙΕΣ ΜΑΣ ΚΑΘΕ ΔΕΥΤΕΡΑ ΠΡΩΙ ΚΑΙ ΕΚΑΤΟΝΤΑΔΕΣ ΜΙΚΡΑ ΠΑΙΔΑΚΙΑ ΟΠΩΣ Ο 13ΧΡΟΝΟΣ ΓΙΟΣ ΜΟΥ ΧΘΕΣ ΒΡΑΔΥ ΝΑ ΚΛΑΙΝΕ ΑΠΑΡΗΓΟΡΗΤΑ ΚΑΙ ΝΑ ΝΡΕΠΟΝΤΑΙ ΝΑ ΠΑΝΕ ΣΧΟΛΕΙΟ ΣΗΜΕΡΑ ΤΟ ΠΡΩΙ. ΕΙΜΑΙ 40 ΕΤΩΝ ΚΑΙ ΤΕΤΟΙΑ ΧΡΟΝΙΑ ΔΕΝ ΘΥΜΑΜΑΙ ΝΑ ΜΑΣ ΚΑΝΟΥΝ ΠΑΡΤΥ ΜΕ 6ΑΡΕΣ 4ΑΡΕΣ ΚΑΤΙ ΟΜΑΔΕΣ ΤΥΠΟΥ... ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΚΑΒΑΛΑΣ ΟΛ,ΒΟΛΟΥ (ΜΕΣΑ-ΕΞΩ) ΟΣΦΠ ΚΑΙ ΠΟΙΟΥΣ ΝΑ ΠΡΩΤΟΘΥΜΗΘΩ. ΑΛΗΘΕΙΑ ΜΟΥ ΚΑΝΕΙ ΦΟΒΕΡΗ ΕΝΤΥΠΩΣΗ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΕΔΕΙΡΑΝ ΤΟΝ ΜΠΑΓΕΒΙΤΣ ΣΤΗΝ ΚΑΛΙΘΕΑ ΠΟΥ ΕΚΑΝΑΝ ΓΥΡΟΥΣ ΕΞΩ ΑΠΟ ΟΛΑ ΤΑ ΓΗΠΕΔΑ (ΦΥΓΕ ΑΠΟ ΔΩ,Κ.Τ.Λ) ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΚΑΝΑΝ ΝΤΟΥ ΚΑΙ ΔΕΡΝΟΜΑΣΤΑΝ ΑΕΚΤΖΗΔΕΣ ΜΕΤΑΞΥ ΜΑΣ ΕΠΕΙΔΗ ΠΑΝΥΓΗΡΙΖΑΜΕ ΓΚΟΛ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΜΑΣ. ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΟΤΕ ΗΤΑΝ ΤΑ ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ ΜΑΣ ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΕΙΝΑΙ ΕΥΤΥΧΙΣΜΕΝΟΙ ΜΕ ΤΗΝ ΟΛΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΙΛΑΝΕ?ΑΡΑΓΕ ΜΠΟΡΕΙ ΕΝΑ ΚΥΠΕΛΟ ΝΑ ΚΑΛΥΨΕΙ ΟΛΕΣ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΞΕΦΤΙΛΕΣ ΠΟΥ ΖΗΣΑΜΕ ΦΕΤΟΣ?ΓΙΑ ΜΕΝΑ ΟΧΙ,Η ΞΕΦΤΙΛΑ ΕΙΔΙΚΑ Η ΧΘΕΣΙΝΗ (6-0) ΞΕΠΛΕΝΕΤΑΙ ΜΟΝΟ ΜΕ ΑΝΤΙΣΤΟΙΧΗ ΝΙΚΗ ΕΠΙ ΤΟΥ ΟΣΦΠ ΑΣΧΕΤΑ ΜΕ ΤΟ ΑΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΘΕΤΕΙ Η ΑΕΚ ΠΑΙΚΤΕΣ ΜΕ ΚΑΡΥΔΙΑ ΓΙΑ (ΚΑΙ ΟΧΙ ΤΟΥ ΤΩΡΙΝΟΥΣ) ΓΙΑ ΝΑ ΤΟ ΠΕΤΥΧΕΙ. ΟΣΟ ΓΙΑ ΚΑΠΟΙΟΝ ΚΥΡΙΟ ΧΙΜΕΝΕΘ,ΑΥΤΟΣ ΗΡΘΕ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΕΚΑΤΟΜΥΡΙΟΥ ΠΟΥ ΠΑΙΡΝΕΙ ΝΑ ΔΟΚΙΜΑΣΕΙ ΟΛΑ ΤΑ ΠΙΘΑΝΑ ΚΑΙ ΑΠΙΘΑΝΑ ΣΧΗΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΓΩΝΑ ΣΕ ΑΓΩΝΑ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΑΝ ΚΥΒΕΡΝΗΤΙΚΟΣ ΕΚΠΡΟΣΟΠΟΣ.
ΑΔΑΜΙΔΗ ΠΕΣ ΣΤΑ ΑΦΕΝΤΙΚΑ ΣΟΥ ΟΤΙ ΣΗΜΕΡΑ ΑΥΤΟ ΤΟ ΕΚΤΡΩΜΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΕΙ ΑΠΟ ΠΑΛΤΑ,ΑΔΙΑΦΟΡΟΥΣ Κ ΑΠΛΗΡΩΤΟΥΣ ΜΙΣΘΟΦΟΡΟΥΣ ΜΑΣ ΧΑΡΙΣΕ ΤΗΝ ΠΙΟ ΝΤΡΟΠΙΑΣΤΙΚΗ ΗΤΤΑ,ΟΤΙ Η ΣΗΜΕΡΙΝΗ ΜΑΥΡΗ ΣΕΛΙΔΑ ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΗΣ ΑΕΚ ΔΕΝ ΞΕΠΛΕΝΕΤΕ ΜΕ ΕΝΑ ΚΥΠΕΛΛΑΚΙ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΟΥ ΜΕΓΑΘΗΡΙΟΥ ΑΤΡΟΜΗΤΟΥ ΠΟΥ Κ ΑΥΤΟ ΕΙΣΤΕ ΤΟΣΟ ΑΧΡΗΣΤΟΙ ΠΟΥ ΚΟΡΟΙΔΟ ΘΑ ΣΑΣ ΠΙΑΣΕΙ Ο ΔΩΝΗΣ Κ ΘΑ ΣΑΣ ΤΟ ΠΑΡΕΙ...Κ ΤΟ ΝΑ ΧΑΣΕΙΣ ΕΝΑ ΚΥΠΕΛΛΟ ΣΤΟ ΤΕΛΙΚΟ ΑΠΟ ΜΙΚΡΗ ΟΜΑΔΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΝΤΡΟΠΗ ΤΟ ΕΧΟΥΝ ΠΑΘΕΙ ΟΛΕΣ ΟΙ ΜΕΓΑΛΕΣ... ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΟΜΑΔΕΣ Κ Ο ΒΑΖΕΛΟΣ ΜΕ ΤΗΝ ΛΑΡΙΣΑ...ΤΟ ΣΗΜΕΡΙΝΟ ΟΜΩΣ ΚΥΡΙΟΙ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΜΙΑ ΥΠΟΤΙΘΕΤΕ ΜΕΓΑΛΗ ΟΜΑΔΑ(ΓΙΑΤΙ ΕΓΩ ΜΕΓΑΛΗ ΤΗΝ ΕΜΑΘΑ ΤΗΝ ΑΕΚΑΡΑ ΜΟΥ Κ ΟΧΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΧΑΛΙ ΠΟΥ ΒΛΕΠΩ ΣΗΜΕΡΑ Κ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΛΥΠΗΣΗ)Κ ΝΑ ΣΕ ΞΕΦΤΙΛΙΖΕΙ ΕΝΑΣ ΒΑΣΙΚΟΣ ΑΝΤΙΠΑΛΟΣ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΚΑΝ ΝΑ ΑΝΤΙΔΡΑΣ ΑΥΤΟ ΚΥΡΙΕ ΑΔΑΜΙΔΗ ΕΙΝΑΙ Η ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΝΤΡΟΠΗ...ΚΟΝΤΕΥΩ ΤΑ 30 Κ ΣΗΜΕΡΑ ΜΕ ΚΑΝΑΤΕ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΝΑ ΝΤΡΑΠΩ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΜΟΥ ΠΟΥ ΑΚΟΜΑ Κ ΟΤΑΝ ΕΧΑΝΕ ΗΜΟΥΝ ΠΕΡΗΦΑΝΟΣ...ΤΟ ΚΥΠΕΛΑΚΙ ΠΕΣ ΣΤΟΝ ΠΑΠΑ ΟΤΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΜΑΔΟΥΛΑ ΤΟΥ ΤΟΝ ΑΠΟΛΛΟΝΑ ΕΙΝΑΙ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΕΚ ΟΜΩΣ Η ΣΗΜΕΡΙΝΗ ΧΕΦΤΙΛΑ ΓΡΑΦΤΗΚΕ ΣΤΗ ΣΕΛΙΔΑ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΟΙ Κ@ΛΟΓΑΥΡΟΙ Κ ΟΛΟΙ ΟΙ ΟΠΑΔΟΙ ΘΑ ΜΑΣ ΤΟ ΚΟΠΑΝΑΝΕ ΓΙΑ ΧΡΟΝΙΑ Κ ΔΕΝ ΞΕΠΛΕΝΕΤΕ Η ΝΤΡΟΠΗ ΜΕ ΕΝΑ ΚΥΠΕΛΛΑΚΙ...ΤΗΝ ΑΕΚ ΕΧΕΤΕ ΡΕ Π@ΣΤΗ ΜΟΥ ΔΕΝ ΕΧΕΤΕ ΤΗΝ ΚΟΛΟΠΕΤΙΝΙΤΣΑ ΚΑΝΤΕ ΚΑΤΙ ΠΟΣΑ ΑΚΟΜΑ ΝΑ ΑΝΤΕΞΟΥΜΕ...ΝΤΡΟΠΗ ΣΑΣ ΞΕΦΤΙΛΕΣ ΘΑ ΦΥΓΕΤΕ Κ ΤΙΠΟΤΑ ΚΑΛΟ ΔΕΝ ΘΑ ΑΦΗΣΕΤΕ ΜΟΝΟ ΑΡΝΗΤΙΚΑ ΡΕΚΟΡ,ΑΠΑΞΙΩΣΗ Κ ΧΡΕΗ..ΝΤΡΟΠΗ ΣΑΣ ΞΕΦΤΙΛΕΣ
μετα το ("βαλτε τον Ηλια στα ρολοϊ να μετραει ποσα τρωει") 6-1 δεν ντραπηκες? περιμενες φέτος να ντραπείς? δεν λεω, τραγικη η ομάδα σήμερα αλλα οντας βαθμολογικα αδιαφορη και με εναν αντιπαλο πωρωμένο που καιγεται για την νικη και για την φιεστα όλα μπορουν να συμβούν.. επισης εχεις χορτάσει κύπελλα οποτε το να παρουμε το φετινο είναι ασήμαντο, έχουμε μπόλικα άλλωστε..
ΣΤΟ 6-1 ΕΠΑΙΖΕΣ ΜΕ ΤΑ ΔΕΥΤΕΡΑ...ΤΟΤΕ ΗΤΑΝ ΟΝΤΩΣ ΜΙΑ ΑΤΥΧΗ ΣΤΙΓΜΗ,ΕΝΑ ΤΥΧΑΙΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΝΤΡΟΠΙΑΣΤΙΚΟ ΜΕΝ ΑΛΛΑ ΤΥΧΑΙΟ...ΤΟΤΕ ΕΙΧΕΣ ΠΑΙΚΤΑΡΑΔΕΣ Κ ΟΧΙ ΜΠΑΧΑΛΟΥΣ Κ ΝΤΑΝΤΟΜΟΥΣ...ΗΣΟΥΝ ΜΕΓΑΛΗ ΟΜΑΔΑ Κ ΔΙΕΚΔΙΚΟΥΣΕΣ ΤΙΤΛΟΥΣ ΑΣΧΕΤΑ ΑΝ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΕΠΑΙΡΝΕΣ ΣΕ ΥΠΟΛΟΓΙΖΑΝ ΩΣ ΜΕΓΑΛΗ ΟΜΑΔΑ Κ ΟΧΙ ΩΣ ΚΟΥΛΑ ΟΠΩΣ ΤΩΡΑ ,ΠΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΠΑΞΙΩΣΗ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΦΑΕΙ Η ΟΜΑΔΑ ΠΡΩΤΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΙΔΙΟΚΤΗΤΕΣ ΤΗΣ ΣΕ ΕΧΟΥΝ ΣΤΗ ΦΑΠΑ ΟΛΕΣ ΟΙ ΟΜΑΔΟΥΛΕΣ,ΠΟΥ ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΠΙΣΤΕΥΕ ΟΤΙ ΘΑ ΠΕΡΑΣΟΥΜΕ ΤΟ ΠΑΟΚΑΚΙ ΠΟΙΟ ΤΟ ΠΑΟΚΑΚΙ ΤΩΝ 2... ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΩΝ ΠΟΥ ΤΟ ΕΧΟΥΝ ΒΓΑΛΕΙ ΜΕ ΤΗΝ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ ΤΟΥΣ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΟΜΑΔΑ ΑΠΟ ΣΕΝΑ ΜΕ 2 ΧΡΟΝΙΕΣ ΠΟΥ ΕΚΑΝΕ ΤΗΝ ΥΠΕΡΒΑΣΗ Κ ΜΑΣ ΠΕΡΑΣΕ...ΚΑΜΜΙΑ ΣΧΕΣΗ ΦΙΛΕ ΜΟΥ ΤΟ ΤΟΤΕ ΜΕ ΤΟ ΤΩΡΑ...ΤΟΤΕ ΟΛΟΙ ΣΕ ΘΕΩΡΟΥΣΑΝ ΜΕΓΑΛΗ ΟΜΑΔΑ Κ ΕΙΧΑΜΕ ΕΛΠΙΔΑ ΟΤΙ ΔΕΝ ΑΡΓΕΙ Η ΜΕΡΑ ΠΟΥ ΘΑ ΕΠΙΣΤΡΕΨΟΥΜΕ ΠΑΛΙ ΣΤΟΥΣ ΤΙΤΛΟΥΣ ...ΤΩΡΑ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΤΙΠΟΤΑ ΟΥΤΕ ΕΛΠΙΔΑ,ΟΥΤΕ ΟΡΑΜΑ,ΤΙΠΟΤΑ Κ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΑΝΤΕΧΕΤΕ ΠΟΝΑΕΙ ΟΠΟΙΟΝ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΙΤΣΙΡΙΚΑΣ Κ ΓΝΩΡΙΣΕ ΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΑΕΚ Κ ΟΧΙ ΤΟΝ ΠΕΡΙΟΔΕΥΩΝ ΘΙΑΣΟ ΤΩΝ ΠΑΠΑΝΟΤΙΑΔΩΝ
Bruno Alves στο 6-1 έπαιζες με την 2η ομάδα. 'επισης εχεις χορτάσει κύπελλα οποτε το να παρουμε το φετινο είναι ασήμαντο, έχουμε μπόλικα ...άλλωστε..' καλή η ειρωνία σου αλλά γαύρικης αντίληψης, το ολα σβήνονται με ενα τίτλο δεν αρμόζει σε ΑΕΚτζήδες, αυτό το έκανε ο γαύρος το 2008 και τον βρίζει ολη η Ελλάδα,
ΤΕΤΕΛΕΣΤΑΙ. ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΕΚ ΠΙΑ. ΝΑ ΖΗΣΟΥΜΕ ΝΑ ΤΗ ΘΥΜΟΜΑΣΤΕ
ΤΕΤΕΛΕΣΤΑΙ. ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΕΚ ΠΙΑ. ΝΑ ΖΗΣΟΥΜΕ ΝΑ ΤΗ ΘΥΜΟΜΑΣΤΕ
Υπάρχει ένα ρητό που λέει: "Κοροιδεύεις πολλούς για λίγο καιρό, κοροιδεύεις λίγους για πολύ καιρό, αλλά δεν μπορείς να κοιροιδεύεις πολλους για πολύ καιρό". Αυτό αφορά τον Αδαμίδη. Σε κάθε γκέλα εμφανίζονται μακέτες για γήπεδο χωρίς ουσιαστική προοπτική, ριζοσπαστικές αλλά ανέφικτες προράσεις για την βία, επιστολές στον Προθυπουργό, έτοιμα προς υπογραφή συμβόλαια για Τζεμπούρ και Μπλάνκο, ευθύνες για τον Ντέμη που έχει φύγει εδώ και 3 χρόνια κ.α, κ.α. Σε κάθε βέβαια επιτυχία, ο... ΣΥΝΕΧΕΙΑ ρόλος Αδαμίδη πάντα καταλυτικός. Μέχρι και για ηγετική ομιλία στα αποδυτήρια στην Τούμπα γράφτηκε!!! Σήμερα όμως που η ΑΕΚ χρωστάει παντού, που τρώει σφαλιάρες αγωνιστικές και διοικητικές από τον κάθε Μπέο και που κινδυνεύει πολύ σοβαρά να πην πάρει αδειοδότηση, τώρα που αρχίζουν τα πραγματικά δύσκολα, το μόνο που ακούμε είναι ξανά για ευθύνες των προηγούμενων...Με λαικιστικες δηλώσεις ΑΕΚοφροσύνης και με συνθήματα στα πούλμαν δεν φτιάχνεται ομάδα. Αυτά τα κάνει ο Κόκκαλης, ο Καπετάνιος και τώρα ο Μαρινάκης, αλλά αυτοί βάζουν από την τσέπη τους. Ο Αδαμίδης όμως που πληρώνεται 600.000 πρέπει να κοιτάει την δουλειά του που είναι η εξυγειάνση της ΠΑΕ και να αφήσει τους οπαδισμούς και τα επικοινωνιακά τρικ....
ΚΑΙ ΤΟ 2004 ΔΕΝ ΕΙΧΑΜΕ ΠΟΛΛΟΥΣ ΠΑΙΚΤΑΡΑΔΕΣ......(ΜΕ ΚΡΑΣΑΔΕΣ ΚΑΙ ΜΠΟΥΡΜΠΟΥΣ ΠΑΙΖΑΜΕ).... ΕΙΧΑΜΕ ΟΜΩΣ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ.... ΟΙ ΜΠΑΧΑΛΟ ΤΟΥΡΙΣΤΕΣ.....ΕΧΟΥΝ ΤΗΝ ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΑΡΜΟΖΕΙ....ΤΟΥ ΤΥΧΟΔΙΩΚΤΗ....!!! ΑΠΛΑ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ...... ΟΥΤΕ Ο ΠΑΝΣΕΡΡΑΙΚΟΣ ΕΧΕΙ ΞΕΦΤΙΛΙΣΤΕΙ ΕΤΣΙ..... ΑΡΑ , ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΠΛΑ ΘΕΜΑ ΠΡΟΫΠΟΛΟΓΙΣΜΟΥ.............!!!
Να παραιτηθείτε όλοι Ανίκανοι... Και το Κύπελλο που αμφιβάλλω πια αν το πάρουμε με τις Μπαλαρίνες που έχουμε να το βάλετε στο @@λο σας
Κόσμε της ΑΕΚ εσύ φταις.. Αν είναι να πηγαίνεις αεροδρόμιο για μία πρόκριση επί του ΠΑΟΚ σαν να έκαναν οι παίχτες κάτι τρομερό έχεις μικρύνει πάρα πολύ.. Άκου αεροδρόμιο για πρόκριση σε κύπελλο επί του ΠΑΟΚ... Τι άλλο θα δω ακόμα
ΞΕΦΤΙΛΕΣ ΟΛΟΙ ΣΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΠΑΙΚΤΕΣ ΜΥΡΩΔΙΑΣ ΑΒΑΝΤΑΔΟΡΟΙ ΟΠΑΔΟΙ ΚΑΙ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ ΜΑΣ ΔΩΣΑΤΕ ΜΙΑ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΠΙΚΡΑ!!!ΚΑΜΜΙΑ ΣΥΓΝΩΜΗ ΑΧΡΗΣΤΟΙ!!!!ΚΑΝΑΤΕ ΤΗΝ ΠΑΡΑΓΚΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΓΟΥΡΟΥΝΟΚΕΦΑΛΟ ΜΑΓΚΕΣ!!!!ΕΙΣΤΕ ΙΚΑΝΟΙ ΝΑ ΧΑΣΕΤΕ ΚΑΙ ΤΟ ΚΥΠΕΛΛΟ!!!ΠΟΣΟ ΔΙΝΕΙ Η ΚΑΤΑΚΤΗΣΗ ΤΟΥ ΚΥΠΕΛΛΟΥ ΑΠΟ ΤΟΝ ΣΠΑΝΟ????
Εκαναν πρώτα την ηλιθιότητα με το Βίντεο και μετά δεν σκέφτηκε κανείς τους να ενημερώσει τις Μπαλαρίνες ότι τους περιμένουν με άγριες διαθέσεις στον Πειραιά... Τόσο ανίκανοι είναι.... Και ο Χιμένεθ στον κόσμο του..... Ουστ ρε ρεζίλιδες
ΑΙΝΤΕ ΒΡΕ
ΑΔΑΜΙΔΗ ΠΕΙΤΕ ΣΤΟ ΚΟΣΜΟ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ!ΞΕΠΛΗΡΩΣΑΜΕ ΤΗΝ 4ΑΡΑ ΤΟΥ ΡΙΜΠΟ ΤΗΝ ΨΗΦΟ ΣΟΥ ΚΑΤΑ ΜΑΡΙΝΑΚΗ ΚΑΙ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΦΙΕΣΤΑ ΟΓΑΥΡΟΣ ΚΑΙ ΝΑ ΜΠΟΡΕΣΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ ΩΣ ΑΝΤΑΛΛΑΓΜΑ ΝΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΤΗΝ ΑΔΕΙΑ ΕΩΣ 31ΜΑΡΤΗ!
Το ότι συναντηθηκαν με τους Οπαδούς και δεν κρυφτηκαν είναι υπερ. Χρειαζεται Ψυχραιμία. Οι παραιτησεις είναι το πιο εύκολο. ΑΕΚ στα εύκολα ΑΕΚΑΡΑ στα δύσκολα, ετσι εχουμε μάθει..
ΑΣΕ ΔΗΜΗΤΡΙΑΔΗ ΤΙΣ ΕΞΥΠΝΑΔΕΣ ΣΑΣ ΦΟΡΤΩΣΕ Ο ΝΤΕΜΗΣ ΤΟΝ ΤΖΙΜΠΟΥΡ ... ΣΑΣ ΕΦΥΓΕ ΤΖΑΜΠΑ ΚΑΙ ΜΙΛΑΤΕ.....ΜΕ ΤΟ ΜΙΣΟ ΜΠΑΤΖΕΤ ΤΟΝ ΚΤΥΠΑΓΕ ΣΤΑ ΙΣΑ ΤΟΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ ΔΥΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΑ ΠΗΡΕ ΤΟ 2005 ΚΑΙ ΤΟ 2008....(ΑΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΑ Η ΠΑΡΑΓΚΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΠΙΣΗΜΑ)....ΤΩΡΑ ΓΙΑ ΠΟΙΑ ΠΑΡΑΓΚΑ ΝΑ ΜΙΛΗΣΕΙΣ ΟΤΑΝ ΕΙΣΑΙ 27 ΒΑΘΜΟΥΣ ΠΙΣΩ ΚΑΙ ΤΡΩΣ ΕΞΑΡΕΣ.....Ο ΤΙΓΡΗΣ ΠΟΥ ΘΑ ΕΒΑΖΕ ΤΑ 70 ΕΚΑΤΟΜΥΡΙΑ ΕΠΙ ΝΤΕΜΗ ΜΗΠΩΣ ΕΜΦΑΝΙΣΤΗΚΕ ΑΛΛΑ ΤΩΡΑ ΘΑ ΕΦΟΔΙΑΖΕΙ ΤΟΝ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΟ ΣΤΟΛΟ ΜΕ ΠΕΤΡΕΛΑΙΟ ΕΧΕΙ ΔΟΥΛΕΙΕΣ ΜΗΝ ΤΟΝ ΕΝΟΧΛΟΥΜΕ ....ΤΟΤΕ ΠΟΥ ΑΝΕΒΑΙΝΕ... ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΣΤΙΣ ΠΛΑΤΕΣ ΤΗΣ ΑΕΚ ΓΙΑ ΝΑ ΑΝΑΔΕΙΧΘΕΙ ΗΤΑΝ ΩΡΑΙΑ...ΘΥΜΗΘΕΙΤΕ Η ΩΡΑ ΠΟΥ Η ΑΕΚ Η ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΗ ΘΑ ΠΑΛΕΥΕΙ ΟΠΩΣ Η ΜΠΑΣΚΕΤΙΚΗ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΜΑΚΡΥΑ