Οι στρατιωτικές επιχειρήσεις κατά της Λιβύης άρχισαν το απόγευμα του Σαββάτου και συνεχίζονται μέχρι αυτή την ώρα. Γαλλικά μαχητικά εισήλθαν στον εναέριο χώρο της Λιβύης και συγκεκριμένα πάνω από τη Βεγγάζη, προπύργιο των αντικαθεστωτικών. Αργά το απόγευμα αναφέρθηκαν τα πρώτα γαλλικά πυρά κατά αρμάτων μάχης και στρατιωτικών οχημάτων στο έδαφος και αμερικανικά πλήγματα με πάνω από 100 πύραυλους Tomahawk. Στόχος των δυτικών σε αυτή τη φάση των επιχειρήσεων είναι να εξαρθρώσουν την αεράμυνα της χώρας και ανακόψουν την τροφοδοσία των στρατευμάτων του Καντάφι. Στην ανατολική Μεσόγειο έχουν συγκεντρωθεί ή αναμένονται ισχυρές δυνάμεις από τις ευρωπαϊκές χώρες που συμμετέχουν στην επιχείρηση που ονομάστηκε «Αυγή της Οδύσσειας» (Odyssey Dawn). Η κρατική τηλεόραση της Λιβύης μετέδωσε ότι γαλλικό πολεμικό αεροσκάφος χτυπήθηκε από την αντιαεροπορική άμυνα στην περιοχή της Τρίπολης αν το Παρίσι το διαψεύδει.
Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!

Εσυ εισαι ο δικτατορας φιλαρακο και προβατο που τρως την προπαγανδα των γραμμων που περναει η AMERICA στα καναλια. Τραβα να ρωτησεις πως ζουσανε στη Λιβυη πριν πεταξεις τις μ@@@ιες σου
Εσυ εισαι ο δικτατορας φιλαρακο και προβατο που τρως την προπαγανδα των γραμμων που περναει η AMERICA στα καναλια. Τραβα να ρωτησεις πως ζουσανε στη Λιβυη πριν πεταξεις τις μ@@@ιες σου
δεν ξέρω αν προσέξατε κάτι που γράφει το άρθρο και που συζητάω με τη γυναίκα μου εδω και μήνες (προ Λυβίης) και με έλεγε φαντασιόπληκτο.... "Στην ανατολική Μεσόγειο έχουν συγκεντρωθεί ή αναμένονται ισχυρές δυνάμεις από τις ευρωπαϊκές χώρες που συμμετέχουν στην επιχείρηση που ονομάστηκε «Αυγή της Οδύσσειας» (Odyssey Dawn)" Ποια άλλη χώρα βρίσκεται στην ανατολική μεσόγειο? μήπως αυτή η χώρα περιβάλλεται από μουσουλμανικά και ισλαμικά καθεστώτα? Αυτά τα καθεστώτα δεν είναι ο εφιάλτης της... ΣΥΝΕΧΕΙΑ Αμερικής? μήπως τυχόν αυτή η χώρα μετα τις τελευταίες εκλογές έγινε ακόμη πιο αδύναμη οικονομικά και κατα συνέπεια σε όλα τα επίπεδα και είναι πιο εύαλλωτη σε σωτήρες? μήπως ο σωτήρας θα είναι Αμερικάνος και θα έρθει μέσα στη χώρα.....να μας σώσει και όχι για να κάνει κουμάντο στις γύρω χώρες που απειλούν? ετοιμαστείτε για πρωτόγνωρες καταστάσεις κάποια στιγμή πριν το 2015.....
Den iparhi kiriarho kratos,H "Hellas"eine ena protektorato pou to kivernane marionetes ton megalon dinameon kai tha kanei oti tou poune.Den ehoun anagi senarion gia nakanoun koumanto edo h U.S.A! Gayto kai vlepeis moko sta megala themata(Kypros,Thraki.AOZ,Germanikes apozimioseis.OI amerikanoi ehoun vaseis strato edo opote mporoun na kanoun oti goustaroun.An theleisoun strato apo tin "Hellas" tha steilh horis polla,polla opos ekane sto Afganistan kai stin Bosnia.
και μαζι με ολους τους δυτικους τρεχουν και οι προδοτες που μας κυβερνανε. ΡΙΧΤΑ ΟΛΑ ΤΑ ΑΕΡΟΠΛΑΝΑ ΤΩΝ ΔΥΤΙΚΩΝ ΝΑ ΓΕΛΑΜΕ ΡΕ. ΓΙΩΡΓΑΚΗ ΚΟΙΤΑ ΜΗ ΤΥΧΟΝ ΚΑΙ ΣΤΕΙΛΕΙΣ ΑΝΤΡΕΣ ΕΚΕΙ ΚΑΤΩ ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΣΕ ΣΤΕΙΛΟΥΜΕ ΝΑ ΤΟΥΣ ΣΥΝΑΝΤΥΣΕΙΣ. ΝΟΥΜΕΡΟ, ΜΑΣ ΕΧΕΙΣ ΓΕΛΟΙΟΠΟΙΗΣΕΙ ΠΑΝΤΟΥ. ΑΚΟΥ ΔΩΣΑΜΕ ΠΛΟΙΟ ΚΑΙ ΑΕΡΟΠΛΑΝΑ ΓΙΑ ΕΜΠΑΡΓΚΟ. ΕΜΠΑΡΓΚΟ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΣΟΥ.
ΦΥΣΙΚΟ ΑΕΡΙΟ ΚΑΙ ΠΕΤΡΕΛΑΙΟ..
Στο κεφάλι του Καντάφι να πέσει η πρώτη βόμβα.
σου έχει κάνει κάτι προσωπικά ο Γκαντάφι? Πόλεμος φυλών είναι: Ερυθροί Άλι και λευκοί Άλι! Πήγαινε εκδρομούλα στη Βαγδάτη αν γουστάρεις το δίκαιο που επιβάλλουν οι νταβατζήδες!
Ναι, έχω προσωπικά μαζί του.
Ξέρεις ότι η Λιβύη είναι ο μεγαλύτερος εμπορικός εταίρος της χώρας μας μετά την ευρωπαική ένωση? Ξέρεις ότι τα περισσότερα έργα υποδομής γίνονται απο ελληνικές εταιρείες και βρίσκουν ψωμί κάποιες χιλιάδες συμπατριώτες μας? Ξέρεις ότι ο Γκαντάφι είχε προκηρύξει έργα υποδομής αξίας 186 δις δολαρίων από τα οποία τη μερίδα του λέοντος έπαιρναν ελληνικές επιχειρήσεις? Ξέρεις ότι στη λιβύη υπάρχουν κοιτάσματα που υπολογίζονται σε περίπου 60 δις βαρέλια και τα οποία ο Γκαντάφι είχε... ΣΥΝΕΧΕΙΑ συμφωνήσει να εκμεταλλευτεί η Ευρωπαική ένωση? Ξέρεις ότι όλοι αυτοί που σήμερα τον βομβαρδίζουν πέρασαν από την σκηνή του τα τελευταία δύο χρόνια? ΑΥΓΗ ΤΗΣ ΟΔΥΣΣΕΙΑΣ: Βγάλε συμπέρασμα μόνος σου! Αν ο Γκαντάφι είναι ο Πολύφημος τα επόμενα δέκα χρόνια από που θα περάσουν? Η Θράκη είναι η Κίρκη ή η Καλυψώ?
Αυτό που ξέρω καλύτερα σίγουρα είναι ότι είναι ψυχοπαθής δολοφόνος και επί 43 χρόνια στυγερός δικτάτορας. Αυτά μου αρκούν. Θέλω δημοκρατία παντού, εκλογές, κόμματα, διαφορετικές απόψεις στα κανάλια, εναλλαγή προσώπων και εξουσιών. Ο Καντάφι απέδειξε ότι δεν έχει πια δικαίωμα στη ζωή. Είναι ένα κτήνος και ως τέτοιο θα φύγει σύντομα από κοντά μας.
αφού είναι ψυχοπαθής δικτάτορας γιατί τον καλούσαμε ελλάδα και βγάζαμε φωτογραφίες μαζί του? γιατί πηγαίναμε στην σκηνή του και ξαναβγάζαμε φωτογραφίες μαζί του? μην ξεχάσω και συνεντεύξεις από ελληνικά κανάλια. τι άλλαξε τώρα......? τότε δεν ήταν ψυχοπαθής????????????
Ο παγκόσμιος Νταβατζής είναι εδώ!!!!
Αντε καλη αρχη..να δουμε ποσο καιρο θα κρατησει αυτη τη φορα αυτη η σατυρικη τραγωδια του ανθρωπινου γεννους
swfirokopame na leme oxi sfirokopoune!!!! petame sorties mazi me tous galous kai tous germanous,ntrepeste na to paradextite??? i den pirazi arki na erthi i timi tou petreleou eki pou itan prin????