Τρομερά άτυχος στάθηκε ο Ολεξάντρ Ζιντσένκο, καθώς στο ντεμπούτο που πραγματοποίησε με τον Άγιαξ υπέστη ρήξη χιαστών συνδέσμων στο γόνατο.
Ο Ουκρανός αριστερός μπακ θα χάσει το υπόλοιπο της φετινής σεζόν όπως και το Παγκόσμιο Κύπελλο του ερχόμενου καλοκαιριού, στο οποίο η χώρα του είχε προκριθεί.
Στο πρώτο του μήνυμα στα social media ο Ζιντσένκο ανέφερε πως είναι συντετριμμένος και δεν μπορεί να πιστέψει τι συνέβη, τονίζοντας όμως ότι θα επιστρέψει πιο δυνατός.
«Είμαι συντετριμμένος. Ακόμα δεν μπορώ να πιστέψω τι συνέβη. Από την πρώτη μέρα σε αυτόν τον σπουδαίο σύλλογο και με τους ανθρώπους του γύρω μου, ένιωσα ξανά χαρούμενος και χαμογελούσα στο γήπεδο.,
Από τα βάθη της καρδιάς μου, νιώθω ενοχές για τον Άγιαξ, αλλά δυστυχώς, δεν έχουμε κανέναν έλεγχο σε τέτοιου είδους καταστάσεις.
Θα το αποδεχτώ και θα αντιμετωπίσω αυτή την πρόκληση, μαζί με το μεγαλύτερο επίτευγμά μου στη ζωή: την οικογένειά μου. Θα επιστρέψω σύντομα και πιο δυνατός», ανέφερε χαρακτηριστικά ο 29χρονος ακραίος αμυντικός.
Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!

