Quantcast
NEWS
0 ΣΧΟΛΙΑ
ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:

Η εισαγγελέας ζητά την ενοχή του πατέρα Αντωνίου για σωματικές κακοποιήσεις παιδιών

Μετά από μια μαραθώνια διαδικασία η εισαγγελέας ζήτησε από το δικαστήριο να κηρύξει ένοχο τον πατέρα Αντώνιο και τέσσερις ακόμη κατηγορούμενους


Νέα Στοιχηματική
Μοναδικές Προσφορές* Γνωριμίας ELA όπως είσαι
*Ισχύουν όροι & προϋποθέσεις

Η εισαγγελέας του Τριμελούς Εφετείου Πλημμελημάτων Αθηνών, Παναγιώτα Συμιγιάννη, αγόρευσε στη δευτεροβάθμια δίκη του πατρός Αντωνίου και των συγκατηγορουμένων του για την υπόθεση που αφορά στις καταγγελίες περί σωματικής και ψυχολογικής κακοποίησης παιδιών στην Κιβωτό του Κόσμου.

Έπειτα από μαραθώνια διαδικασία, η εισαγγελέας ζήτησε από το δικαστήριο να κηρύξει ένοχο τον πατέρα Αντώνιο και τέσσερις ακόμη κατηγορούμενους της υπόθεσης για συγκεκριμένες κατηγορίες σε βαθμό πλημμελήματος, οι οποίες αφορούν σε βαριές σωματικές βλάβες και άλλα αδικήματα σε βάρος παιδιών.

Πρόκειται για πράξεις που φέρονται να τελέστηκαν σε δομές της ΜΚΟ του Βόλου και της Αθήνας.

Αντίθετα για επιμέρους κατηγορίες που αφορούν σε περιστατικά που φέρονται να τελέστηκαν στη Χίο η εισαγγελέας ζήτησε την αθώωση των κατηγορούμενων. Ακόμη για δύο κατηγορούμενους που συνδέονται με τη συγκεκριμένη δομή, η εισαγγελική λειτουργός πρότεινε την πλήρη απαλλαγή τους.




Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!
ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:


ΣΧΟΛΙΑ
ΣΧΟΛΙΟΣΟΥ
ΕΠΟΜΕΝΟ