Χωρίς να επιβεβαιώσει ή να διαψεύσει, ο εκπρόσωπος του Μάρκο Λιβάγια πήρε θέση για τα δημοσιεύματα που συνδέουν τον πρώην άσο της ΑΕΚ με τον Παναθηναϊκό.
Μιλώντας σε κροατική ιστοσελίδα, ο Βιντσέντζο Καβαλιέρε τόνισε: "Ο Λιβάγια είναι ένας θρύλος στην Ελλάδα, είναι εξαιρετικά σεβαστός ως παίκτης. Έφερε στην ΑΕΚ τον τίτλο μετά από 24 χρόνια. Ήταν υποψήφιος για τριάμισι συνεχόμενα χρόνια είτε ως ο καλύτερος παίκτης είτε ως ο καλύτερος επιθετικός ή για την καλύτερη 11άδα της σεζόν. Το ίδιο και στα επόμενα τριάμισι χρόνια στην Κροατία. Έτσι, για επτά συνεχόμενα χρόνια, βρίσκεται στην κορυφή των καλύτερων παικτών σε δύο διαφορετικά πρωταθλήματα ποδοσφαίρου. Γιατί σας εκπλήσσει αν ο Παναθηναϊκός τον σκέφτεται;".
Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!

