Quantcast
NEWS
0 ΣΧΟΛΙΑ
ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:

Οι παίκτες της Μονακό σκέφτονται να κατέβουν σε απεργία

Παρατηρείται καθυστέρηση στις πληρωμές


Νέα Στοιχηματική
Μοναδικές Προσφορές* Γνωριμίας ELA όπως είσαι
*Ισχύουν όροι & προϋποθέσεις

Δημοσίευμα της Meridian Sport αναφέρει ότι οι παίκτες της Μονακό σκέφτονται, σοβαρά, να κατέβουν σε απεργία, λόγω της οικονομικής κατάστασης στην ομάδα.

Συγκεκριμένα, υπάρχουν καθυστερήσεις στις πληρωμές, που φτάνουν και τον 1.5 μήνα. Υπενθυμίζεται πως η εξέταση του σχεδίου οικονομικής εξυγίανσης αναβλήθηκε ξανά, την ώρα που η Μονακό οδηγείται ενώπιον του Πρωτοδικείου και το ενδεχόμενο αφερεγγυότητας μπαίνει επίσημα στο τραπέζι.

Έτσι, εάν μέχρι το τέλος της Παρασκευής δεν καταβληθεί μέρος των μισθών τους, τότε οι παίκτες της Μονακό θα κατέβουν σε απεργία.




Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!
ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:


ΣΧΟΛΙΑ
ΣΧΟΛΙΟΣΟΥ
ΕΠΟΜΕΝΟ