O Ηρακλής προχώρησε σε ακόμη μία μεταγραφική κίνηση, ενισχύοντας την αμυντική της γραμμή με την απόκτηση του Μαροκινού κεντρικού αμυντικού Σοφιάν Τσάκλα.
Aναλυτικά η ανακοίνωση:
Καλωσορίζουμε στην οικογένεια της ΠΑΕ ΠΟΤ ΗΡΑΚΛΗΣ ΦΟΥΡΝΟΙ ΒΕΝΕΤΗ τον Sofian (Soufiane) Chakla!
Ο Μαροκινός κεντρικός αμυντικός, γεννημένος στις 2 Σεπτεμβρίου 1993 στην Kenitra του Μαρόκου, έρχεται να προσθέσει εμπειρία, δύναμη και ποιότητα στην αμυντική μας γραμμή. Αγωνίζεται ως στόπερ, έχει ύψος 1,88μ. και είναι δεξιοπόδαρος.
Στην πορεία της καριέρας του έχει περάσει από σημαντικά πρωταθλήματα και συλλόγους, με παρουσία στην Ισπανία, ενώ έχει αγωνιστεί και στη La Liga με τις Villarreal και Getafe.
Παράλληλα, έχει φορέσει και τη φανέλα της Εθνικής Μαρόκου, καταγράφοντας 4 συμμετοχές.
Sofian, καλώς ήρθες στον Ηρακλή!
Σου ευχόμαστε υγεία και πολλές επιτυχίες με την κυανόλευκη φανέλα!
Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!

