Ο κατήφορος συνεχίζεται για τον Πανιώνιο, πραγματοποιώντας τη 10η ήττα στο EuroCup, καθώς έχασε από την Ουλμ με 94-69, στο πλαίσιο της 11ης αγωνιστικής της ευρωπαϊκής διοργάνωσης.
Πολύ κακό ήταν το ξεκίνημα του Πανιωνίου, με την Ουλμ να καταγράφει ένα 9-0. Ο Γουόλ έβαλε τους πρώτους πόντους του Πανιωνίου, μετά από βολές, ενώ ο Σταρκς έκανε το 4-10 για τους γηπεδούχους. Ο Κρούζερ μείωσε στους πέντε για τον Ιστορικό, πετυχαίνοντας τρίποντο, όμως ο Τζένσεν έδωσε αμέσως απάντηση για το 7-14.Οι φιλοξενούμενοι έδωσαν απάντηση στο μικρό ξέσπασμα του Πανιωνίου, ξεφεύγοντας με διαφορά 11 πόντων (10-21). Ωστόσο, ο Πανιώνιος κατάφερε να πλησιάσει στους οκτώ, μετά από καλάθια των Χαντς και Τσαλμπούρη, με τον πρώτο να πετυχαίνει τρίποντο (15-23).
Η Ουλμ κατέγραψε ένα σερί 10-0, διαμορφώνοντας το σκορ σε 15-34, με τον Γόντικα να βρίσκει τους πρώτους πόντους του Πανιωνίου στο δεύτερο δεκάλεπτο, καρφώνοντας για το 17-34. Η ομάδα του Ζούρου ήταν αδύναμη, τόσο αμυντικά, όσο και επιθετικά, με την Ουλμ να το εκμεταλλεύεται και να πηγαίνει στα αποδυτήρια με προβάδισμα 21 πόντων (25-46).
Οι Γουόλ και Λέμον σκόραραν για το 30-49, στα πρώτα λεπτά του ημιχρόνου, ενώ ο Τζένσεν έστειλε ξανά στο +20 την Ουλμ, σκοράροντας για το 31-51. Ο Πανιώνιος έκανε μία προσπάθεια να επιστρέψει στο παιχνίδι, όμως η παρουσία του, τόσο στην επίθεση, όσο και στην άμυνα ήταν αδύναμη, με αποτέλεσμα να παίρνει τη νίκη η Ουλμ και να γνωρίσει ακόμα μία βαριά ήττα στην ευρωπαϊκή διοργάνωση.
ΤΑ ΔΕΚΑΛΕΠΤΑ: 15-23, 25-46, 41-68, 69-94.
Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!

