Quantcast
NEWS
0 ΣΧΟΛΙΑ
ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:

Καντονά για διοίκηση Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: Κατέστρεψαν όσα έφτιαξε ο Φέργκιουσον

Ο Γάλλος παλαίμαχος άσος στράφηκε κατά των ιδιοκτητών της ομάδας


Νέα Στοιχηματική
Μοναδικές Προσφορές* Γνωριμίας ELA όπως είσαι
*Ισχύουν όροι & προϋποθέσεις

Η τωρινή κατάσταση της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ έχει εξοργίσει τον Ερίκ Καντονά, ο οποίος εξαπέλυσε επίθεση στη διοίκηση, υποστηρίζοντας ότι κατέστρεψε ό,τι έχτιζε, τα προηγούμενα χρόνια, ο Σερ Άλεξ Φέργκιουσον.

Υπενθυμίζεται ότι, πριν από λίγο καιρό, ο Καντονά εμφανιζόταν, από δημοσιεύματα, να έχει επαφές, προκειμένου να γίνει πρεσβευτής της ομάδας, με γκρουπ επενδυτών από τη Μέση Ανατολή, που ενδιαφέρεται να αγοράσει τη Γιουνάιτεντ.

Τώρα, σε δηλώσεις του, ο Καντονά τόνισε: "Έχω πολλά σχέδια, αλλά σκέφτηκα ότι για δύο ή τρία χρόνια ίσως θα μπορούσα να τα αφήσω στην άκρη και να προσπαθήσω να προσφέρω κάτι σε αυτόν τον σύλλογο, που μου έχει δώσει τα πάντα.

Αλλά ο Ράτκλιφ δεν φάνηκε να ενδιαφέρεται. Έκανα ό,τι έπρεπε, οπότε δεν νιώθω πια τύψεις. Προσπάθησα όσο περισσότερο μπορούσα. Ο Σερ Άλεξ Φέργκιουσον δημιούργησε ένα στυλ όμορφου επιθετικού ποδοσφαίρου, το οποίο οι νέοι ιδιοκτήτες θα έπρεπε να είχαν αξιοποιήσει. Αντίθετα, το κατέστρεψαν".




Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!
ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:


ΣΧΟΛΙΑ
ΣΧΟΛΙΟΣΟΥ
ΕΠΟΜΕΝΟ