Quantcast
NEWS
0 ΣΧΟΛΙΑ
ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:

Οβιέδο-Εσπανιόλ: Οι παίκτες σταμάτησαν να παίζουν επειδή το Μπαρτσελόνα-Βιγιαρεάλ θα γίνει στο Μαϊάμι

Οι ποδοσφαιριστές των δυο ομάδων εξέφρασαν τη διαμαρτυρία τους


Νέα Στοιχηματική
Μοναδικές Προσφορές* Γνωριμίας ELA όπως είσαι
*Ισχύουν όροι & προϋποθέσεις

Την Παρασκευή, στο Οβιέδο-Εσπανιόλ, οι ποδοσφαιριστές των δυο ομάδων παρέμειναν ακίνητοι, για 15 δευτερόλεπτα μετά το πρώτο σφύριγμα του διαιτητή, εκφράζοντας με αυτόν τον τρόπο την αντίθεσή τους στην απόφαση της La Liga.

Υπενθυμίζεται ότι η διοργανώτρια Αρχή αποφάσισε το Μπαρτσελόνα-Βιγιαρεάλ να διεξαχθεί στο Μαϊάμι των ΗΠΑ, απόφαση που βρίσκει αντίθετες τις ομάδες του πρωταθλήματος.

Έτσι, αυτό που έκαναν οι ποδοσφαιριστές των Οβιέδο και Εσπανιόλ, αναμένεται να κάνουν και οι υπόλοιπες ομάδες του ισπανικού πρωταθλήματος μέσα στο Σαββατοκύριακο, έπειτα από κοινή απόφαση των αρχηγών τους, θέλοντας να στείλουν μήνυμα ενότητας και διαφωνίας απέναντι στην εμπορευματοποίηση της διοργάνωσης.




Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!
ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:


ΣΧΟΛΙΑ
ΣΧΟΛΙΟΣΟΥ
ΕΠΟΜΕΝΟ