Ισπανικά και αγγλικά Μέσα αναφέρουν ότι είναι εξαιρετικά αμφίβολη η συμμετοχή του Λαμίν Γιαμάλ, στο παιχνίδι της Μπαρτσελόνα με τη Νιούκαστλ (18/9, 22:00), για την πρεμιέρα της League Phase του Champions League.
Κατά τη διάρκεια των υποχρεώσεών του με την Εθνική Ισπανίας, ο 18χρονος τραυματίστηκε στην ηβικη περιοχή και τέθηκε αυτόματα νοκ-άουτ από την αποψινή εντός έδρας αναμέτρηση με την Βαλένθια για την La Liga, με τον Χάνσι Φλικ να μην κρύβει τον προβληματισμό του και να αφήνει υπόννοιες για τον τρόπο που τον αντιμετώπισαν οι άνθρωποι της εθνικής ομάδας.
Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!