Δημοσίευμα του αφρικανικού africafoot εμφανίζει τον Αζεντίν Ουναΐ να είναι αποφασισμένος να παραμείνει στην Μαρσέιγ χωρίς να παίζει, ακόμη κι αν δεν κάνει καν προπόνηση με την πρώτη ομάδα, από το να δεχθεί να πάει κάπου που δεν επιθυμεί.
Ο Μαροκινός μεσοεπιθετικός βρίσκεται σε ανοιχτή κόντρα με την ομάδα της Μασσαλίας, κατηγορώντας την ότι ενδιαφέρεται μόνο για το οικονομικό όφελος. Η Μαρσέιγ έχει δεχτεί προσφορές από ομάδες του αραβικού κόλπου, την Ρωσία, την Τουρκία, ακόμη και το Ηνωμένο Βασίλειο, όμως ο Ουναΐ της έχει απορρίψει όλες.
Στόχος του να συνεχίσει στην Ευρώπη, σε ένα ανταγωνιστικό πρωτάθλημα, με συγκεκριμένο ρόλο και χρόνο συμμετοχής, προκειμένου να βρεθεί στις κλήσεις της Εθνικής Μαρόκου, τόσο για το Κύπελλο Εθνών Αφρικής, όσο και για το Μουντιάλ 2026.
Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!

