Στη Γλασκώβη, ο Παναθηναϊκός δοκιμάζεται στην έδρα της Ρέιντζερς, στο πρώτο παιχνίδι των δυο ομάδων για τον δεύτερο προκριματικό γύρο του Champions League (21:45, CosmoteSport 1).
Ο Ρουί Βιτόρια δεν υπολογίζει στις υπηρεσίες του Φίλιπ Μλαντένοβιτς που κουβαλά τιμωρία από την περασμένη σεζόν, ενώ στην αποστολή βρίσκεται κανονικά ο Αλμπάν Λαφόν.
Αρκετά αλλαγμένη, σε σχέση με τη σεζόν που ολοκληρώθηκε, η Ρέιντζερς, που έχει νέο προπονητή τον Ράσελ Μάρτιν. Έχουν αποκτηθεί οι Κορτές, Άσγκαρντ, Φερνάντες, Γκασαμά, Κάμερον και αποχώρησαν οι Μπάλογκαν, Λόρενς, Χάτζι, Ντέβιν, ΜακΚίνον. Ο 39χρονος Σκωτσέζος τεχνικός τόνισε πως Ντέσερς και Ιγκαμάνε είναι έτοιμοι, αλλά όχι για 90 λεπτά.
Η ρεβάνς είναι προγραμματισμένη σε μια εβδομάδα στο ΟΑΚΑ.
Πιθανές ενδεκάδες:
Ρέιντζερς: Μπάτλαντ, Ταβερνιέ, Τζιγκά, Σούταρ, Άαρονς, Ρόδγουελ, Ράσκιν, Ντιομαντέ, Ντάουελ, Ντανίλο, Άσγκαρντ.
Παναθηναϊκός: Ντραγκόφσκι, Βαγιαννίδης, Πάλμερ-Μπράουν, Ίνγκασον, Κυριακόπουλος, Τσιριβέγια, Τσέριν, Πελίστρι, Μπακασέτας, Τζούριτσιτς, Ιωαννίδης.
Την αναμέτρηση Ρέιντζερς-Παναθηναϊκός θα διευθύνει ο Λιθουανός Ντονάτας Ρούμσας
Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!

