Η περίπτωση του Σίριλ Ντέσερς είναι δύσκολη, αλλά η ΑΕΚ κάνει ό,τι μπορεί για να αποκτήσει τον 30χρονο Βέλγο φορ από τη Ρέιντζερς, όπως τόνισε ο Κώστας Κετσετζόγλου στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6.
«Η υπόθεση του Ντέσερς ενδιαφέρει την ΑΕΚ, αλλά είναι δύσκολη. Πάντως το παλεύει και έχει ελπίδες. Λένε πως κοστολογείται στα 6 εκατ. ευρώ από τη Ρέιντζερς, αλλά η ομάδα πούλησε τον Φλεβάρη τον βασικό της σέντερ φορ με 20 εκατ. ευρώ και ψάχνει βασικό σέντερ φορ τώρα, μια θέση που πληρώνεται ακριβά. Η Ρέιντζερς φαίνεται πως συζητά να τον πουλήσει», ανέφερε.
«Ελπίζουμε τις επόμενες μέρες να έχουμε ονόματα για τα αριστερά μπακ. Υπάρχουν προχωρημένες επαφές, αλλά όχι ακόμη τελειωμένες. Σε αυτό το κομμάτι δεν βλέπω να υπάρχει ιδιαίτερο άγχος. Οι άνθρωποι της ομάδας έχουν απόλυτη εμπιστοσύνη στον Ριμπάλτα για το κομμάτι της ενίσχυσης», πρόσθεσε.
«Επιβεβαιώνεται ότι δεν είναι εύκολο να ‘σκάσει’ μια ομάδα 8 εκατ. ευρώ άμεσα για να πάρει τον Πινέδα. Μέχρι τώρα δεν υπάρχει κάτι, ούτε από την πλευρά του παίκτη. Υπάρχει πιθανότητα πώλησης του Σιμάνσκι, αν έρθει μια καλή πρόταση», κατέληξε ενώ αναφέρθηκε στις υποθέσεις των Μαρσιάλ, Λαμέλα, Περέιρα και Ελίασον.
Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!
Όταν εμείς θέλαμε 15 ακατέβατα για τον λιβάδι ήταν καλά
Τώρα που μας ζητάνε τα μισά παζαρεύουμε
Τρελά λεφτά έχει σκοπό να βάλει ο Μάριος για την αεκ
Καλημέρα
Πάλι κ φέτος απ ότι φαίνεται στην προετοιμασία θα πάνε οι περσινοί χωρίς καμία μεταγραφή
Κ να δω πως θα περάσουμε 3 γύρους με ανέτοιμοι ομάδα
Αλλά όλα καλά
Καλος ο ντεσερς αλλα οχι για 6 και 7 εκατομμυρια.Στα 31 του κιολας.Η ομαδα πρεπει να δωσει και 6 και 7 και 8 εκατομμυρια αν χρειαστει για τον βασικο της φορ εννοειται απλα δεν ειναι απαραιτητο να τα δωσει για 31χρονο.Πιστευω θα δουλευεται και αλλη περιπτωση κατω απο τα ρανταρ που θα σκασει ξαφνικα οπως του νικολιτς..Μεχρις στιγμης σε αυτο το κομματι ο ριμπαλτα παιρνει αριστα.
Φιλε αντιλαμβανομαι το σκεπτικο σου και επιδερμικα δεν εχεις αδικο,ωστοσο να πουμε εδω οτι ο γαυρος την τελευταια 5-6ετια στην αιχμη του δορατος του ειχε τον Ελ αραμπι ο οποιος πρεπει να εβαλε πανω απο 60 γκολ σε Ελλαδα και Ευρωπη στα πρωτα 2μιση χρονια του και επειτα τον Ελ κααμπι που επι της ουσιας τον εχει παρει απτο χερακι 2 χρονια τωρα και τον εχει κανει μαγκα τον γαυρο.Ειναι μια θεση που χρειαζεται πανω απολα σωστο ταιμινγκ στις αποφασεις και κρυο αιμα στην εκτελεση και αυτα δεν... ΣΥΝΕΧΕΙΑ εχουν ηλικιες.Δεν γνωριζω τι ρολο βαραει ο Ντεσερς,παντως αν θεωρεις οτι ενα φορ σου κανει η ηλικια δεν θα επρεπε να παιζει τον μεγαλυτερο ρολο.
Αρχικά είναι 30 ετών . Δεύτερον ο ΠΑΟΚ πέρσι έδωσε 3εκ. , εσύ με 4 μπορείς να τον πάρεις . Μιλάμε για παίκτη με εμπειρία σε πρωταθλητισμό , Ευρωπαικές παραστάσεις και 50+ γκολ σε 2 χρόνια . Για πες εσύ κάποια άλλη καλύτερη περίπτωση πχ γιατί εγώ τον έχω παρακολουθήσει πολύ τον παίκτη και τον θεωρώ ΙΔΑΝΙΚΟ .
Που προκυπτει οτι με 4 μπορεις να τον παρεις?? Με 3 περυσι δεν τον εδωσε στον μπαογκ που ειχε κανει κατωτερη χρονια απο τη φετινη.Φετος εκανε την καλυτερη χρονιά του και αυτο θα πληρωθει.Δεν θα προτεινω εγω καποιον καλυτερο δεν ειναι δουλεια μου τον ριμπαλτα εμπιστευομαι γι αυτο.Θεωρω απλα οτι δινοντας ενα μεγαλο ποσο καλο θα ητανε να αποκτηθει παιχτης νεοτερος με μεταπωλητικη αξια..Με σωστο σκαουτινγκ ολα γινονται και ο ριμπαλτα με το τιμ του θεωρω οτι ειναι οι κορυφαιοι που ειχαμε... ΣΥΝΕΧΕΙΑ σε αυτο τον τομεα.Δεν με χαλαει ο ντεσερς πολυ καλη περιπτωση ειναι εννοειται απλα λεω μην εκπλαγειτε αν δουλευει κατι αλλο κατω απο τα ρανταρ και σκασει ξαφνικα η αποκτηση του απο το πουθενα..
Όταν διαρρέουν ότι θέλουν 5 , προκύπτει ότι με 4 μετά απο διαπραγμάτευση πιθανόν μπορείς και να τον πάρεις. Έκανε παρόμοιες χρονιές και φέτος έχει στην πλάτη του +1 χρόνο και είναι πιο κοντά στη λήξη του συμβολαίου του κατά 1 χρόνο , άρα τα χρήματα που θα ζητήσουν είναι πάντα βάσει λογικής λιγότερα φέτος .... ΣΥΝΕΧΕΙΑ
Μακάρι να υπαρχει καλύτερος υποψήφιος , αλλά για μένα ο Ντέσερς μοιάζει ιδανική περίπτωση .
Φίλε μου με έξι και 7 εκατομμύρια μπορεί να πάρεις κάποιον νεότερο αλλά δεν θα είναι καλύτερος. Στη συγκεκριμένη θέση δεν έχουμε κανένα περιθώριο να αποτύχουμε. Η ηλικία δεν είναι κανένα πρόβλημα όταν μιλάμε για 30 31 32 33 και για τη συγκεκριμένη θέση. Αν σου λέγαν δηλαδή ότι με έξι οι 7 εκατομμύρια μπορείς να πάρεις τον Ελ Καμπι αυτή τη στιγμή δεν θα έπρεπε να είχες δεύτερες σκέψεις
ΔΕΝ θα παρει Ντεσερς η ΑΕΚ... ο Νικολιτς ΔΕΝ θελει φορ περιοχης της μιας επαφης... ο Νικολιτς θελει παικτες οπως ο Ζινι κι ο Λιβαι (οταν ακομα ενδιαφεροταν να παιξει ποδοσφαιρο)... δηλαδη γρηγορους και ταχυδυναμικους παικτες με δυνατοτητα να κουβαλησουν μπαλα και να πασαρουν για να σπασουν μπαλες και αξιολογο κοντρολ της μπαλας... δεν τον νοιαζει να βαζουν 30 γκολ το χρονο, τον νοιαζει να ειναι γραναζια στο συνολο και να βοηθανε στην κυκλοφορια της μπαλας κι ας βαζουν τα μισα γκολ...... ΣΥΝΕΧΕΙΑ
Φετος θα δουμε ΠΟΛΥ Ζινι και αυτο ειναι καλο... ειναι καλος παικτης το παιδι και δεν πρεπει να τον καψουν...
Η αλλη καψουρα μου απο το ελληνικο πρωταθλημα ειναι ο Ανδρεας Τεττει αλλα κοιμουνται ολοι ορθιοι στις μεγαλες ομαδες... το παιδι ειναι θωρηκτο, βρισκει διχτυα και μπορει να τρεξει και με τη μπαλα στα ποδια... μακαρι να τον παρει επιτελους καποιος καλος συλλογος να δειξει τι μπορει να κανει... το πιστευω ΠΑΡΑ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ οτι ο Τεττει ειναι παικτης που θα δεκαπλασιασει την αξια του αν παιξει ευρωπη με μια ελληνικη ομαδα...
Δεν ξέρω σε τι κατάσταση είναι, πως έπαιξε φέτος και πόσο κοστολογείται, αλλά αν ήταν διαθέσιμος ο Πόνσε και είχε διάθεση να επιστρέψει, πολύ θα ήθελα να τον ξαναδώ και να χτίσουμε πάνω του.
Παιδιά ο Αλεμαο που έχει ακουστεί είναι 27 πολύ καλύτερος παίκτης ταιριάζει καλύτερα με το σύστημα του Ριμπάλτα και πολύ φθηνότερος.
Εννοεις το στυλ του Ριμπαλτα φανταζομαι γιατι ο ανθρωπος δεν προπονει.
Εκτός από αριστερό μπακ και φορ,χρειαζόμαστε και στόπερ.Μια ιδανική περίπτωση αποτελεί ο Abqar της Αλαβες,ο οποίος έμεινε ελεύθερος.26 χρόνων,εμπειροσ,βασικος με την Αλαβες(9η καλύτερη άμυνα στην Ισπανία).Περιττό να πω ότι αμοίβοταν με ποσό κάτω από 500 χιλιάδες ετησίως.Επομενως,είναι αρκετά εύκολη περίπτωση εκτός αν εμπλακη καμία άλλη ομάδα,η οποία αγωνίζεται στα τοπ πρωταθλήματα.
Πολλά χρήματα για έναν παίκτη 31 χρόνων που είναι σε κατώτερο πρωτάθλημα από το ελληνικό πρωτάθλημα. Εκεί είναι η Σελτικ και η Ρεϊτζερς και μετά το ΧΑΟΣ..
Με αυτά τα πολλά χρήματα μπορείτε να βρείτε πολύ καλό επιθετικό από καλύτερο πρωτάθλημα..... ΣΥΝΕΧΕΙΑ
Κώστα και παιδιά με συγχωρείτε κάτι άσχετο εδώ με το άρθρο αλλά ΕΠΙΒΆΛΕΤΕ για τους μάγκες μας στο Χάντμπολ.
*Είστε καλύτεροι παίκτες από τους παίκτες του Ολυμπιακού.
Θα μπορούσατε να πάρετε το ευρωπαϊκό αλλά έγινε ότι έγινε και το πήραν οι Σκοπιανοί ΑΔΙΚΑ στα χαρτιά.
Παίξτε και δώστε τα όλα για όλα για την νίκη για να το πάρετε το πρωτάθλημα μέσα στην έδρα μας γιατί το αξίζετε για εσάς τούς ίδιους για τον κόσμο της ΑΕΚ και για την μεγάλη ψυχή για τον Δημήτρη Χατζηχρήστο..
Πάντως, για να λέμε και την αλήθεια, ο Νίκολιτς είναι ένας προπονητής που έχει πετύχει 5 πράγματα. Όχι εντυπωσιακά, αλλά έχει δώσει τίτλους στις ομάδες του. Τώρα εδώ ολόκληρη Ίντερ, με τεράστια μπάτζετ, πρωταθλήματα και κύπελλα τα τελευταία χρόνια, πάει και παίρνει προπονητή τον Κιβου που ήταν απλά πρώην παίκτης της, χωρίς καν σοβαρή εμπειρία. Σκεφτείτε τώρα να μας έφερναν τον τίμιο αγαπητό Κωστένογλου τι θα γινόταν τώρα. Όχι ότι δεν πρπεει σαν ΑΕΚ να κοιτάμε το καλύτερο, αλλά... ΣΥΝΕΧΕΙΑ υπάρχουν και ομάδες που ενώ έχουν τα φράγκα πάνε σε τέτοιες λύσεις. Εμείς τουλάχιστον παίρνουμε κάποιον που και νέος είναι, και φιλόδοξος είναι και τίτλους έχει σηκώσει και έχει και πέντε νορμάλ ομάδες στο βιογραφικό του
Φίλε μου δεν είναι ακριβώς έτσι. Θα σου έλεγα αν βρεις χρόνο να δεις 2-3 αγώνες της Πάρμα πριν αναλάβει ο Κίβου και 2-3 αγώνες από Απρίλιο και μετά. Δεν είναι μόνο οι τίτλοι αλλα και η ικανότητα ενός προπονητη να παίξει μπάλα σοβαρή με όποια υλικά του παρουσιάζονται. Δεν το λέω ως μομφή για το Νίκολιτς αλλά ως παράσημο για τον Κίβου που έκανε φανταστική δουλειά στην Πάρμα. Όπως ο Σεσκ στην Κόμο ή ο Βιειρα στη Τζένοα.
Καταλαβαίνω. Και πάλι όμως μια καλή χρονιά σε μια Παρμα, δεν δικαιολογεί απόλυτα έναν πάγκο σαν της Ίντερ. Για αυτό το αντιπαραβάλλω με τον Κωστένογλου, γιατί είμαι 100% σίγουρος, ότι θα είχε γίνει σφαγή. Περισσότερο το αναφέρω βέβαια σαν παράδειγμα, ότι τουλάχιστον δεν πήγαμε σε κάποιο στοίχημα, αλλά κάποιον με μερικές περγαμηνές.
Καλός παίκτης ο Ντεσέρς. Από ότι είδα βέβαια δεν ταιριάζει καθόλου στον Νίκολιτς. Θα θέλαμε έναν παίκτη στα χαρακτηριστικά του Levi, να μπορεί να παίξει στον χώρο. Εκτός και αν υπολογίζει εκεί τον Ζίνι.