Quantcast
NEWS
7 ΣΧΟΛΙΑ
ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:

Daily Record: Αυτά τα χρήματα θέλει η Ρέιντζερς για Ντέσερς

Η σκωτσέζικη εφημερίδα αναφέρει συγκεκριμένο ποσό και τονίζει πως η πώληση του Νιγηριανού στην ΑΕΚ θα ήταν ένας τρόπος να μεγαλώσει το μεταγραφικό μπάτζετ της Ρέιντζερς 


Νέα Στοιχηματική
Μοναδικές Προσφορές* Γνωριμίας ELA όπως είσαι
*Ισχύουν όροι & προϋποθέσεις

Σε συνέχεια του ρεπορτάζ της για το «σωστό ποσό που θα στείλει τον Ντέσερς στην ΑΕΚ» η Daily Record της Σκωτίας επανέρχεται με άρθρο στο οποίο αποκαλύπτει ποιο θα ήταν αυτό το ποσό. 

«Οι Έλληνες γίγαντες ετοιμάζονται να πιέσουν για να αποκτήσουν τον Σιριέλ Ντέσερς. Ο αινιγματικός στράικερ πετύχει 51 γκολ στα δύο του χρόνια στη Γλασκώβη αλλά είναι μια φιγούρα που διχάζει τους οπαδούς της Ρέιντζερς. Η Record καταλαβαίνει ότι η ΑΕΚ είναι έτοιμη να του προσφέρει μια νέα αρχή στην ελληνική πρωτεύουσα και είναι διατεθειμένη να ξοδέψει πολλά.

Οι κιτρινόμαυροι αποκτήθηκαν από τον μεγιστάνα της ναυτιλίας Μάριο Ηλιόπουλο ο οποίος είναι αποφασισμένος να κάνει μια μεταγραφή-δήλωση αυτό το καλοκαίρι.

Έβαλαν στο στόχαστρο τους τον 30χρονο Νιγηριανό διεθνή ως τον επιθετικό που θέλουν να ηγηθεί της μεγάλης τους προσπάθειας να κατακτήσουν και πάλι το Πρωτάθλημα.

Αλλά πιθανότατα θα πρέπει να αρχίσουν τις προσφορές τους από τα 5εκατ λίρες (5,9εκατ. ευρώ) ώστε οι νέοι Αμερικάνοι ιδιοκτήτες είναι αποφασισμένοι να αντισταθούν» αναφέρει το ρεπορτάζ του σκωτσέζικου Μέσου το οποίο προσθέτει ότι τον Ιανουάριο ο μάνατζερ του Ντέσερς υποστήριζε ότι υπήρχαν δέκα ενδιαφερόμενοι αλλά κανείς δεν έφτασε στο ποσό που ήθελαν οι Ρέιντζερς.

«Τώρα όμως η πώληση του Ντέσερς θα έφερνε φρέσκα χρήματα για να ξοδέψει ο νέος προπονητής Ράσελ Μάρτιν. Του έχουν ξεκαθαρίσει ήδη ότι πρέπει να φύγουν κάποιοι παίκτες αν θέλει επιπλέον χρήματα ώστε να αναδομήσει την ομάδα» προσθέτει η Daily Record.




Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!
ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:


ΣΧΟΛΙΑ
ΣΧΟΛΙΟΣΟΥ
ΕΠΟΜΕΝΟ