Το νέο της προπονητή ανακοίνωσε η ΑΕΚ Λάρνακας, με τον Ιμανόλ Ιντιάκεθ να αναλαμβάνει τη τεχνική ηγεσία.
Στο παρελθόν, ο 53χρονος Ισπανός έχει καθίσει στον πάγκο της κυπριακής ομάδας, σε 122 παιχνίδια, σε δυο θητείες, με κορυφαία στιγμή την κατάκτηση του Κυπέλλου το 2018.
Η ανακοίνωση:
"Η Αθλητική Ένωση Κίτιον (ΑΕΚ) Λάρνακας ανακοινώνει την καταρχήν συμφωνία για τον επόμενο 1 χρόνο με τον Imanol Idiakez για την θέση του προπονητή της ποδοσφαιρικής μας ομάδας.
Ο Ιmanol Idiakez θα ταξιδέψει τις επόμενες μέρες στην Κύπρο για την ολοκλήρωση της συμφωνίας.
Ο Βάσκος τεχνικός που συνέδεσε το όνομα του με την κατάκτηση του Κυπέλλου το 2018, αλλά και γενικότερα με την επιτυχημένη παρουσία στον πάγκο σε 122 συνολικά παιχνίδια σε όλες τις διοργανώσεις, επιστρέφει για την τρίτη του θητεία.
Κατά την διάρκεια της πλούσιας προπονητικής του καριέρας εργάστηκε κατά σειρά σε Real Sociedad B, Poli Ejido, Guijuelo, Real Union, Toledo, Lleida Esportiu, Real Zaragoza, CD Leganés και Deportivo La Coruna ως πρώτος προπονητής, ενώ για δύο σεζόν δούλεψε ως βοηθός προπονητής του Unai Emery στην Villareal, με την οποία πανηγύρισε την κατάκτηση του Europa League και έφτασε στα ημιτελικά του Champions League".
Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!

