Ο Νίκλας Ελίασον δεν έκανε μια καλή σεζόν με την ΑΕΚ και, στις κλήσεις της Εθνικής Σουηδίας, για τα φιλικά του Ιουνίου, δεν συμπεριλαμβάνεται το όνομα του διεθνή ακραίου επιθετικού.
Όπως εξήγησε ο ομοσπονδιακός τεχνικός, η απόφασή του να αφήσει εκτός τον Ελίασον, έχει να κάνει με την κακή φόρμα του 29χρονου.
Συγκεκριμένα, μιλώντας για τον Ελίασον, ο Γιαν Νταλ Τόμασον είπε πως "τα έχει πάει καλά στην εθνική, αλλά τώρα δεν είναι σε καλή φόρμα. Δεν έχει παίξει πολύ. Η σεζόν του ολοκληρώθηκε πριν από λίγο καιρό και δεν αγωνίστηκε πολύ. Το καταλαβαίνει. Αλλά φυσικά είναι απογοητευμένος".
Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!
Ο πιο φορμαρισμενος περσι και καταφεραμε να τον καψουμε για να παιξουν τα ονοματα.
Πλάκα μας κάνεις τώρα;;ήταν από τους καλύτερους πέρσι αν όχι ο καλύτερος, φέτος σε κάθε ματς που έπαιζε ήταν άφαντος.θελει να φύγει και το έδειχνε με κάθε τρόπο όχι επαγγελματικό,δεν το κάψαμε εμείς,τα ψυχολογικά του τον καψαν
Ειχε δει ονειρο... το ναυαγιο
Ας είχε το μυαλό στο κεφάλι του.