Στη Λευκάδα, ένας 30χρονος άνδρας πνίγηκε στη θάλασσα, λίγες μέρες πριν παντρευτεί.
Ο νεαρός Στέφανος Κέμος θα παντρευόταν στις 14 Ιουνίου και αποφάσισε να πάρει την παρέα του και να κάνει το bachelor party του στο νησί.
Κανείς δεν γνωρίζει για ποιο λόγο ο 30χρονος αποφάσισε τελικά να κολυμπήσει στην παραλία Κάθισμα παρά τα τεράστια κύματα και τους δυνατούς ανέμους που έπνεαν στην περιοχή.
Μάλιστα, όπως έγινε γνωστό, ήταν ο μόνος από την παρέα του που αποφάσισε τελικά να βουτήξει στη φουρτουνιασμένη θάλασσα.
Έντρομοι οι φίλοι του είδαν τον άτυχο 30χρονο να ξεβράζεται χωρίς τις αισθήσεις του μπροστά στα μάτια τους.
Στο σημείο έφθασε ΕΚΑΒ και Λιμενικό που μετέφερε τον νεαρό στο νοσοκομείο, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του.
Η θεία του 30χρονου μίλησε στο newsit.gr λέγοντας πως «το παιδί πήγε με φίλους του στη Λευκάδα για να κάνει bachelor. Θα παντρευόταν στις 14 Ιουνίου. Μας είπαν ότι στη θάλασσα δεν μπήκε κανείς από την παρέα του, παρά μόνο αυτός. Μόνο ο δικός μας. Και είχε τεράστιο κύμα η θάλασσα. Δεν μπόρεσε να το αντιμετωπίσει».
Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!


Χρυσο παιδι ρε γαμωτο, πολυ κριμα. Παντα με ενα χαμογελο..