Quantcast
NEWS
4 ΣΧΟΛΙΑ
ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:

Σάκοτα: Δεν φεύγω. Είμαι εδώ!

Ο Σάλε μίλησε για τη νέα σεζόν ενώ τόνισε ότι είναι χαρούμενος για την ομάδα και τον κόσμο 

Στις δηλώσεις του μετά τη νίκη επί της Τενερίφης ο Ντράγκαν Σάκοτα τόνισε ότι θα παραμείνει στην ΑΕΚ και τη νέα σεζόν ως προπονητής ή από άλλο πόστο.

«Είχα υπογράψει για τρία χρόνια, ως προπονητής, αλλά έχει έναν όρο. Αν δεν νιώθω καλά μπορεί να αλλάξω θέση. Προς το παρόν δεν λέω τίποτα. Αν νιώθω καλά; Μια μπίρα να πιώ και θα νιώθω καλύτερα. Δεν θα φύγω, εδώ είμαι. Το ζήτημα είναι να βρούμε κάποιον που θα έχει την ίδια φιλοσοφία, σκέψη για το μπάσκετ πού πάει και πώς βελτιώνεται. Τότε θα είναι πολύ πιο εύκολο για μένα. Δεν θέλω να αφήσω την ΑΕΚ και να σκέφτομαι τι θα γίνει. Έχουμε χρόνο μπροστά μας», τόνισε στη συνέντευξη Τύπου μετά τη νίκη επί της Τενερίφης.

Παράλληλα έδειξε «σκλαβωμένος» από την αγάπη του κόσμου. «Δεν μου αρέσει να είμαι πάνω από τους παίκτες. Ανήκω στην ΑΕΚ και είναι πολύ σημαντικό για μένα αυτή η αναγνώριση από το κοινό», ανέφερε.

Όσο για τα 52 χρόνια του στην προπονητική; «Δεν έχω το βραβείο Γκίνες αλλά αν το ζητήσω μπορεί να μου το δώσουν. Δεν νομίζω να υπάρχει άλλος με τόσα χρόνια».

Για την κατάκτηση της τρίτης θέσης είπε: «Είμαστε πολύ χαρούμενοι που τελειώσαμε με νίκη τη σεζόν. Το να φτάσουμε στο Final 4 και να πάρουμε μια νίκη είναι ίσως πάνω από τις δυνατότητές μας. Είχαμε να αντιμετωπίσουμε ομάδες που υπερείχαν σε ταλέντο και αθλητικότητα. Κρατήσαμε την ίδια ομάδα όλη τη σεζόν, βελτιωθήκαμε και φτάσαμε ως εδώ. Είμαι πολύ χαρούμενος και για τον κόσμο μας. Τα προηγούμενα χρόνια δεν είχαμε πολύ κόσμο δίπλα μας. Ξέρουμε πως η ΑΕΚ έχει πολύ κόσμο, ο οποίος αναγνωρίζουν ότι παίζουμε καλά και παλεύουμε γι’ αυτό έρχεται στο γήπεδο. Δεν είμαστε ομάδα που μπορεί να παίζει δυο παιχνίδια σε τρεις μέρες, στο πρώτο μέρος φάνηκε ότι δεν είχαμε δυνάμεις, αλλά στο τέλος επιστρέψαμε και πιστεύω πως αξίζαμε αυτή τη νίκη. Ευχαριστώ τους παίκτες, τους συνεργάτες μου και το σταφ για τη δουλειά που κάναμε όλη τη σεζόν».

Τέλος, για τη συνέχεια της ΑΕΚ ανέφερε: «Φέτος χάσαμε μόνο τρία ματς στην έδρα μας, όλα από ομάδες με πολύ μεγαλύτερο μπάτζετ και πολύ καλύτερες από μας. Αυτό είναι κάτι. Από την άλλη, αλλάζουν κάποια πράγματα στο μπάσκετ, το ενδιαφέρον ανεβαίνει και με αυτό που μου λένε για το μέλλον του BCL και από άλλες καλές ομάδες, η διοργάνωση θα είναι πολύ δυνατή. Δεν ήταν αστείο ότι θέλουμε να γίνουμε σαν τη Μάλαγα. Δεν θα φτάσουμε το μπάτζετ στα 20 εκατ. ευρώ, αλλά θέλουμε κάθε χρόνο να κάνουμε κάποια βήματα μπροστά».




Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!
ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:


ΣΧΟΛΙΑ
ΣΧΟΛΙΟΣΟΥ
ΕΠΟΜΕΝΟ