Την Πέμπτη ο ΠΑΟΚ υποδέχεται την ΤΣΣΚΑ Μόσχας στο πρώτο παιχνίδι για την φάση των «32» του Europa League ωστόσο προηγείται ο αποψινός εκτός έδρας αγώνας με τον Νέο Πανιώνιο όπου στόχος είναι η νίκη μετά την ήττα από τον Παναθηναϊκό.
Ο προπονητής του ΠΑΟΚ Μάκης Χάβος θα παρατάξει την ομάδα σε σχήμα 4-4-1-1 το οποίο σκοπεύει να χρησιμοποιήσει και κόντρα στην ΤΣΣΚΑ Μόσχας. Συγκεκριμένα, τερματοφύλακας θα είναι ο Χαλκιάς, κεντρικό αμυντικό δίδυμο ο Τσιρίλο με τον Μαλεζά ενώ στα άκρα της άμυνας θα παίξουν ο Ετό με τον Σαβίνι. Πάμπλο Γκαρσία και Τσουκαλάς θα είναι στα χαφ, ο Βιεϊρίνια θα αγωνιστεί δεξιά, ο Λίνο αριστερά ενώ πίσω από τον μοναδικό προωθημένο Σαλπιγγίδη θα κινείται ο Ίβιτς.
Εκτός αποστολής έμειναν οι τιμωρημένοι Κοντρέρας, Σνάουτσνερ, οι ανέτοιμοι Βιτόλο, Φωτάκης και ο τραυματίας Φιλομένο.
Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!
