Δημοσίευμα της εφημερίδας Sportday αναφέρει πως το καλοκαίρι του 2009 ο ΠΑΟΚ δεν είχε αγοράσει από την Πόρτο το 100% των δικαιωμάτων του Αντελίνο Βιεϊρίνια και έτσι η πορτογαλική ομάδα έχει ακόμα στην κατοχή της το 1/3 των δικαιωμάτων του Πορτογάλου μεσοεπιθετικού.
Αυτό σημαίνει πως σε περίπτωση που το καλοκαίρι ο ΠΑΟΚ αποφασίσει να πουλήσει τον Βιεϊρίνια δεν θα εισπράξει όλο το ποσό της μεταγραφής καθώς το 1/3 θα μπει στα ταμεία της Πόρτο.
Στα αγωνιστικά, συνεχίζεται η προετοιμασία για τον αγώνα κόντρα στον Νέο Πανιώνιο το Σάββατο με τον προπονητή του ΠΑΟΚ Μάκη Χάβο να σκέφτεται να παρατάξει την ομάδα με σχήμα 4-4-2. Κατά πάσα πιθανότητα η ενδεκάδα θα αποτελείται από τους Χαλκιά, Ετό, Σαβίνι, Τσιρίλο, Μαλεζά, Τσουκαλά, Πάμπλο Γκαρσία, Λίνο, Βιεϊρίνια, Σαλπιγγίδη και Αθανασιάδη.
Για το παιχνίδι στην Νέα Σμύρνη, ο Χάβος δεν υπολογίζει στους τιμωρημένους Κοντρέρας και Σνάουτσνερ, στους τραυματίες Βιτόλο και Φωτάκη ενώ αμφίβολη είναι η συμμετοχή του Ζλάταν Μουσλίμοβιτς που τα ξημερώματα αγωνίστηκε στο Μεξικό με την εθνική ομάδα της Βοσνίας-Ερζεγοβίνης.
Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!
