Quantcast
NEWS
46 ΣΧΟΛΙΑ
ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:

Τους έβγαλε το λάδι…

Δουλειά στην ταχυδύναμη από τον Μανόλο Χιμένεθ που έδωσε το σύνθημα με όσα τους είπε για την δύσκολη συνέχεια της σεζόν


Νέα Στοιχηματική
Μοναδικές Προσφορές* Γνωριμίας ELA όπως είσαι
*Ισχύουν όροι & προϋποθέσεις

Η σημερινή προπόνηση της ΑΕΚ στα Σπάτα θύμισε ημέρες… καλοκαιρινής προετοιμασίας. Οι ποδοσφαιριστές της Ενωσης δούλεψαν πολύ στην ταχυδύναμη, ενώ έκαναν και διπλό στην συνέχεια με πολύ τακτική ειδικά στην ανασταλτική λειτουργία της ομάδας. Το πρόγραμμα είχε πολλές ασκήσεις ταχυδύναμης με τον Ισπανό τεχνικό να λέει στους παίκτες μεταξύ άλλων «Είναι απαραίτητο να το κάνουμε. Εχουμε πολλά παιχνίδια ακόμα μέχρι το τέλος της σεζόν και πρέπει να δουλέψουμε δυνατά για να αντέξουμε σε υψηλούς ρυθμούς μέχρι το τέλος».

Το σημαντικό για τον Χιμένεθ είναι ότι οι περισσότεροι ποδοσφαιριστές της ΑΕΚ έβγαλαν το απαιτητικό πρόγραμμα προπόνησης, ενώ ένας από αυτούς ήταν και ο Τραϊανός Δέλλας που δείχνει έτοιμος και δεν σκοπεύει με τίποτα να… χάσει το ντέρμπι της Κυριακής με τον Παναθηναϊκό στο ΟΑΚΑ (19:30).




Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!
ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:


ΣΧΟΛΙΑ
ΣΧΟΛΙΟΣΟΥ
ΕΠΟΜΕΝΟ