Δεν φαίνεται να έχουν τέλος οι τραμπουκισμοί στο Βελιγράδι από τους οπαδούς της Παρτιζάν! Μετά την οριστική αναβολή της αναμέτρησης για τη ρεβάνς των προημιτελικών του EHF European Cup ανάμεσα σε Παρτιζάν και ΑΕΚ, οπαδοί των γηπεδούχων βρέθηκαν έξω από τα αποδυτήρια της Ένωσης και έσπασαν τζάμια, με αποτέλεσμα η αποστολή των «κιτρινόμαυρων» να βρίσκεται ακόμα κλεισμένη στα αποδυτήρια, καθώς όπως είναι λογικό κινδυνεύει η σωματική τους ακεραιότητα.
Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!


Ξεχνάτε ρε σκατοσέρβοι πολύ γρήγορα, σε μια βδομάδα κλείνουν 26 χρόνια από το παιχνίδι στο Βελιγράδι με την παρτιζαν εν μέσω βομβαρδισμών.
Μισοί Παρτίζαν και οι άλλοι μισοί ΠΑΟΚια. Ντέμη να ξαναπάμε; Την προηγούμενη για ευχαριστώ μας μαχαίρωναν στον Βόλο στον τελικό κυπέλου.