Quantcast
NEWS
0 ΣΧΟΛΙΑ
ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:

Αδελφός Μιχάλη Κατσούρη: Στην Ελλάδα είναι όλοι ανεύθυνοι. Το κακό ξεκίνησε από την αστυνομία

Η οικογένεια του Μιχάλη ξεσπά, αφού 19 μήνες μετά τη δολοφονία του, ακόμα να βρεθεί ο δολοφόνος του

Παρά τις κακουργηματικές διώξεις που ασκήθηκαν, σε πέντε υψηλόβαθμούς αστυνομικούς, η υπόθεση της δολοφονίας του Μιχάλη Κατσούρη, από Έλληνες και Κροάτες χούλιγκαν, μπήκε στο αρχείο, μια σκανδαλώδης απόφαση που εξόργισε την οικογένεια του φίλου της ΑΕΚ.

Ο δολοφόνος κυκλοφορεί ακόμα ελεύθερος και ο αδελφός του Μιχάλη ξέσπασε, μιλώντας στο Star.

Συγκεκριμένα, είπε πως "είμαστε απελπισμένοι και περιμένουμε να δούμε τι θα γίνει. Ζούμε από θαύμα, στην Ελλάδα κανείς δεν έχει ευθύνη. Όλοι ανεύθυνοι και όλοι υπεύθυνοι και ο κόσμος τραβάει τις τραγωδίες που τραβάει ο καθένας. Η μητέρα μου πιστεύει ότι κάποια στιγμή θα βρεθεί ο δολοφόνος.

Όλο το κακό ξεκίνησε από την αστυνομία. Υπήρξε και ενημέρωση από την Ιντερπόλ ότι θα έρθουν Κροάτες χούλιγκαν. Δυστυχώς γνωρίζανε και δεν κάνανε τίποτα. Δεν έχω δει κάποιον από τους δικούς μας να ζητά τον λόγο από την Κροατία γιατί δε στέλνουν τα DNA εδώ και δύο χρόνια από αυτούς τους Κροάτες που είχαν διαφύγει δηλαδή τα δικά μας τα παιδιά τι είναι...".

Ο αδελφός του Μιχάλη συνέχισε, λέγοντας το εξής: "Για εμάς δεν υπάρχει απλά παράβαση καθήκοντος, αλλά παντελής παράλειψη καθήκοντος των αρμοδίων διευθύνσεων και των ανώτατων στελεχών των επιχειρήσεων. Αυτή δυστυχώς είναι η ανεξάρτητη αρχή της δικαιοσύνης στην Ελλάδα".




Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!
ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:


ΣΧΟΛΙΑ
ΣΧΟΛΙΟΣΟΥ
ΕΠΟΜΕΝΟ