Δημοσιογράφος που ειδικεύεται στο ρεπορτάζ της Γκρέμιο υποστηρίζει ότι το κλαμπ θα επανέλθει σύντομα για τον Ελίασον. Συγκεκριμένα ο Φάμπιο Βάργκας υποστηρίζει ότι το κλαμπ του Πόρτο Αλέγκρε θα καταθέσει πρόταση στην ΑΕΚ για τον Σουηδό προσφέροντας 5,8εκατ. ευρώ. Ο Βάργκας τονίζει ότι οι συζητήσεις είχαν παγώσει μετά την απόρριψη της τελευταίας πρόταση που έκανε η Γκρέμιο. Πάντως αν επιβεβαιωθεί η πληροφορία και οι Βραζιλιάνοι πράγματι προσφέρουν 5,8εκατ. είναι και πάλι μακριά από αυτό που ζητά η ΑΕΚ.
Την ιδια ώρα πάντως ο δημοσιογράφος Ντιόγκο Ρόσι υποστηρίζει ότι η Γκρέμιο διαψεύδει ότι θα καταθέσει νέα πρόταση για τον Ελίασον. «Η Γκρέμιο έκρινε ότι οι απαιτήσεις των Ελλήνων δεν είναι ρεαλιστικές» αναφέρει χαρακτηριστικά και προσθέτει ότι η ΑΕΚ ζήτησε 5,7εκατ. ευρώ.
Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!


Θα πάει στη Γκρέμιο, θα την αγοράσει ο Μαρινάκης και του χρόνου θα παίζει δανεικός στον ΟΣΦΠ.
Τσουρέκια...... αφού δεν υπάρχει πρόταση Πού μας ικανοποιεί,τον βάζεις στο ροτεισον... είναι με διαφορά ο καλύτερος εξτρέμ !!!!δε γίνεται να συνεχιστεί αυτή η άρρωστη κατάσταση!!!!!!!?!