EUROPA LEAGUE-7η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ
ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΓΙΟΥΝ.-ΡΕΙΝΤΖΕΡΣ: 2-1
Γήπεδο: Ολντ Τράφορντ
Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ λύγισε με 2-1 τη Ρέιντζερς, χάρη σε αστείο αυτογκόλ του Μπάτλαντ κι έκανε άλμα οκτάδας. Μόνο με θαύμα θα μείνει εκτός συνέχειας η Ρέιντζερς.
Η Μάντσεστερ την τελευταία αγωνιστική κοντράρεται με τη Στεάουα στο Βουκουρέστι ενώ η Ρέιντζερς υποδέχεται στη Γλασκώβη τη Σεν Ζιλουάζ.
Στο 3ο λεπτό ο Μπάτλαντ είπε όχι σε σουτ του Γκαρνάτσο και στο 9’ ο Μπαγιντίρ πρόλαβε σωτήρια τον Ράσκιν ενώ στο 23’ ακυρώθηκε γκολ του Ντε Λιχτ.
Στο 37ο λεπτό το σουτ του Ζίρκζεϊ σταμάτησε στα σώματα ενώ στο 42’ ο Γκαρνάτσο απείλησε ξανά.
Στο 48ο λεπτό ο Ταβερνιέ έσωσε στη γραμμή μετά από προσπάθεια του Αμάντ Ντιαλό και στο 52’ μετά από κόρνερ ο Μπάτλαντ πέτυχε απίστευτο αυτογκόλ, στην προσπάθειά του να απομακρύνει.
Στο 61ο λεπτό η Γιουνάιτεντ είχε δοκάρι με τον Γκαρνάτσο και στο 66’ ο Μαγκουάιρ έχασε απίθανη ευκαιρία από κοντά. Στο 76’ η Ρέιντζερς απείλησε με τον Ιγκαμάν και στο 81’ ο Μπάτλαντ απέκρουσε την κεφαλιά του Ουγκάρτε. Στο 83ο λεπτό η Ρέιντζερς είχε δοκάρι με τον Ντέσερς και στο 88’ μετά από βαθιά μπαλιά ο Μαγκουάιρ έχασε τη φάση, ο Ντέσερς γύρισε πανέμορφα και πλάσαρε για το 1-1.
Κι όμως στο Μαρτίνες σέντραρε από αριστερά και ο Φερνάντες από κοντά πλάσαρε για το 2-1.
ΓΙΟΥΝΑΪΤΕΝΤ: Μπαγιντίρ, Ντε Λιχτ (46’ Μαγκουάιρ), Μαρτίνες, Γιορό, Νταλότ (56’ Μαλάτσια), Κολίερ (74’ Μέινου), Φερνάντες, Έρικσεν (73’ Ουγκάρτε), Ζίρκζεϊ (82’ Χόιλουντ), Γκαρνάτσο, Ντιαλό.
ΡΕΪΝΤΖΕΡΣ: Μπάτλαντ, Γιλμάζ (90’ Κινγκ), Ταβερνιέρ, Ράσκιν, Μπαλογκάν (46’ ΜακΚόσλαντ), Μπάρον (60’ Ράις), Πρέπερ, Μπαϊράμι (71’ Ντέσερς), Τσερνί (60’ Κέρτις), Ζεφτέ, Ιγκαμάν.
Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!