Quantcast
NEWS
0 ΣΧΟΛΙΑ
ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:

Συνέχισε την προέλαση της η Λάτσιο

Νίκησε άνετα με 3-1 τη Σοσιεδάδ και είναι η μοναδική αήττητη ομάδα στη League Phase

EUROPA LEAGUE-7η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ

ΛΑΤΣΙΟ-ΡΕΑΛ ΣΟΣΙΕΔΑΔ: 3-1

Γήπεδο: Ολίμπικο

Πάρτι έκανε η Λάτσιο απέναντι στη Σοσιεδάδ επικρατώντας με 3-1. Είναι πρώτη στη βαθμολογία και πλέον η μοναδική αήττητη ομάδα στη League Phase. Από την άλλη η Σοσιεδάδ, την τελευταία αγωνιστική, θέλει οπωσδήποτε αποτέλεσμα απέναντι στον ΠΑΟΚ για να αποφύγει δυσάρεστες εκπλήξεις.

Οι Ιταλοί άνοιξαν το σκορ μόλις στο 5ο λεπτό με βολέ του Μάριο Χίλα. O Ισπανός στόπερ άγγιξε δεύτερο γκολ στο 15’ όταν έστειλε την μπάλα στο δοκάρι. Η Σοσιεδάδ «απάντησε» με δοκάρι σε σουτ του Σούτσιτς στο 22’. Οκτώ λεπτά μετά όμως οι «τσούρι ουρδίν» έμειναν με δέκα καθώς ο Μουνιόθ είδε δεύτερη κίτρινη (η πρώτη στο 12’). Η Λάτσιο εκμεταλλεύτηκε άμεσα το αριθμητικό πλεονέκτημα καθώς στο 32’ έγραψε το 2-0 με τον Τζακάνι (κοντινό πλασέ) και δύο λεπτά μετά πέτυχε και τρίτο γκολ, αυτή τη φορά με τον Καστεγάνιος (κεφαλιά). Αφού τα πάντα είχαν κριθεί το δεύτερο μέρος εξελίχθηκε σε αργό τέμπο. Παρ’ όλα αυτά οι «λατσιάλι» είχαν δοκάρι στο 76’ με τον Πέδρο και οι «τσούρι ουρδίν» κατάφεραν να μειώσουν στο 83’ με τον Μπαρενετσέα.

Η Λάτσιο την τελευταία αγωνιστική αντιμετωπίζει την Μπράγκα στην Πορτογαλία ενώ η Σοσιεδάδ φιλοξενεί τον ΠΑΟΚ στη «Reale Arena».

ΛΑΤΣΙΟ: Μανδάς, Μάρουσιτς, Χίλα, Ρομανιόλι, Ταβάρες (43’Ντελέ-Μπασίρου), Ροβέλα, Γκεντουζί, Ίσακσεν (55’Νασλίν), Ντιά (76’Μπαλντέ), Τζακάνι (55’Τσάουνα), Καστεγιάνος (46’Πέδρο)

ΣΟΣΙΕΔΑΔ: Ρεμίρο, Μουνιόθ, Αγκουέρντ (70’Πατσέκο), Θουμπελδία, Αραμπούρου, Μέντεθ (36’Χάβι Λόπεθ), Θουμπιμένδι (46’Ελουστόνδο), Κούμπο (46’Μπαρενετσέα), Μπέκερ, Σούτσιτς, Ογιαρθάμπαλ (46’Μάριν)




Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!
ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:


ΣΧΟΛΙΑ
ΣΧΟΛΙΟΣΟΥ
ΕΠΟΜΕΝΟ