Quantcast
NEWS
67 ΣΧΟΛΙΑ
ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:

Ολοκληρώθηκε η συνάντηση Ηλιόπουλου-Αλμέιδα

Οι δύο άντρες συζήτησαν για ώρες στο προπονητικό κέντρο των Σπάτων. Μίλησε και με Ριμπάλτα ο ιδιοκτήτης της ΠΑΕ 

Ολοκληρώθηκε η πολύωρη συνάντηση του Μάριου Ηλιόπουλου με τον Ματίας Αλμέιδα η οποία πραγματοποιήθηκε στο προπονητικό κέντρο των Σπάτων. Οι δύο άντρες συζήτησαν για μεγάλο διάστημα στον απόηχο των δηλώσεων του Πελάδο, μετά το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό.

Ο Αργεντίνος ανέλυσε στον Ηλιόπουλο όλα όσα ανέφερε το βράδυ της Κυριακής και του εξήγησε με λεπτομέρειες τα προβλήματα που αντιμετωπίζει. Το παρών σε μέρος της συζήτησης έδωσε και ο διευθυντής ποδοσφαίρου της ΑΕΚ, Χαβιέρ Ριμπάλτα. Ο Καταλανός είχε νωρίτερα βρεθεί με τον Ηλιόπουλο και είχαν μιλήσει για όλα όσα τον απασχολούν. 

Κατά της διάρκεια της συζήτησες Ηλιόπουλου-Αλμέιδα παρόντες ήταν ο συνεργάτης του ιδιοκτήτη της ΑΕΚ, Ηλίας Μπέζας και ο Πάνος Αναστασόπουλος ο οποίος έκανε τη μετάφραση.

Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι αύριο Τρίτη θα υπάρξει νέα συνάντηση κορυφής στην οποια αναμένεται και να οριστικοποιηθούν οι αποφάσεις για την επόμενη μέρα στην ΑΕΚ. Ηλιόπουλος και Αλμέιδα συμφώνησαν να μην υπάρξουν διαρροές και ό,τι γνωστοποιηθεί να γίνει με επίσημο τρόπο.

Να τονίσουμε ότι οι ποδοσφαιριστές της ΑΕΚ ενημερώθηκαν πως αύριο Τρίτη (21/1) θα πραγματοποιηθεί προπόνηση στα Σπάτα στις 17:00. 




Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!
ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:


ΣΧΟΛΙΑ
ΣΧΟΛΙΟΣΟΥ
ΕΠΟΜΕΝΟ