Μετά τον Μεϊτέ, ο Παναθηναϊκός φαίνεται πως είναι κοντά και στην απόκτηση επιθετικού. Σύμφωνα με το przeglad, αυτός θα είναι ο Κάρολ Σβιντέρσκι. Ένας ποδοσφαιριστής με γνώση της ελληνικής πραγματικότητας, αφού στο παρελθόν φόρεσε τη φανέλα του ΠΑΟΚ.
Όπως υποστηρίζει η ιστοσελίδα, λοιπόν, ο Σβιντέρσκι είναι έτοιμος να αποχωρήσει από τη Σάρλοτ, μετά από κοινή απόφαση των δύο πλευρών.
Το ίδιο ΜΜΕ τονίζει πως ο Πολωνός φορ ετοιμάζει βαλίτσες για Ελλάδα και συγκεκριμένα για να αγωνιστεί στον Παναθηναϊκό.
Αξίζει να σημειωθεί πως την περίπτωσή του κοίταξε και η Λέγκια Βαρσοβίας. Παρόλα αυτά, ο σύλλογος της πατρίδας του δεν μπορούσε να καλύψει τα οικονομικά "θέλω" της Σάρλοτ, η οποία και ζήτησε 3 εκατ. ευρώ για να τον παραχωρήσει.
Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!

