Η πρώτη μεγάλη κρίση επί εποχής Μάριου Ηλιόπουλου είναι γεγονός στην ΑΕΚ. Με τον Ματίας Αλμέιδα να ανοίγει χθες θέμα για το μέλλον του στην ομάδα. Και μπορεί να μην μπήκε στην ουσία του προβλήματος ωστόσο κατέγραψε και φωτογράφισε συγκεκριμένες καταστάσεις που τον έχουν δυσαρεστήσει, όσον αφορά τη διαχείρηση κάποιων ζητημάτων ή ακόμα και το πως επικοινωνούνται κάποια πράγματα.
Πίσω από τις λέξεις, μπορούμε να δούμε και να προβλέψουμε που θα πάει η κουβέντα που θα γίνει στο ραντεβού μεταξύ Μάριου Ηλιόπουλου - Ματίας Αλμέιδα το οποίο είναι προγραμματισμένο για σήμερα αλλά όχι να προβλέψουμε προφανώς την κατάληξη ή και κάποια θέματα που θα βάλει στο τραπέζι που ενδεχομένως χθες δεν ανέφερε καθόλου. Σαφώς, είναι δεδομένο, πως ο προπονητής της ΑΕΚ θα εμβαθύνει περισσότερο και θα προχωρήσει σε μια μεγαλύτερη ανάλυση των προβλημάτων που έχουν προκύψει και τα οποία είναι προφανώς σοβαρά έτσι ώστε να ανοίγει ο ίδιος ζήτημα για το μέλλον του στην ομάδα.
Σαν μια πρώτη ανάγνωση και με βάση τα όσα είπε χθες, είναι ξεκάθαρο πως ο Ματίας Αλμέιδα έχει ενοχληθεί με κάποια πράγματα που βγήκαν προς τα έξω ή και με τον τρόπο που έγινε αυτό από τον διοικητικό ηγέτη της ΑΕΚ. Ο Αργεντινός προπονητής δήλωσε ξεκάθαρα χθες πως εγώ μιλάω μόνο για τον εαυτό μου και δεν θέλω άλλοι να μιλούν για’ μένα. Φωτογραφίζοντας επι της ουσίας όσα δήλωσε ο Μάριος Ηλιόπουλος στην πρόσφατη συνέντευξη Τύπου, όπου όταν ρωτήθηκε για το ότι ο Αλμέιδα μοιάζει να είναι προβληματισμένος, νιώθοντας έναν αρνητισμό, απάντησε πως είναι λογικό να συμβαίνει αυτό λόγω του στρες από τα δύσκολα και κρίσιμα παιχνίδια που είναι μπροστά. Ο Αλμέιδα προφανώς διαφωνεί με τις τοποθετήσεις αυτές και θεωρεί πως τα προβλήματα που υπάρχουν, δεν έχουν να κάνουν με το στρες του ίδιου και είναι κάτι ευρύτερο. Δεν αποκλείεται, δε, η ενόχληση και ο προβληματισμός του να έχουν να κάνουν ακόμα και με το πως επικοινωνήθηκε το ζήτημα που άνοιξε με το αριστερό μπακ και την σκέψη του να υπολογίζει γι’ αυτή την θέση και τον Γκατσίνοβιτς (υπό συγκεκριμένες προϋποθέσεις όπως διευκρίνισε) μετά το ραντεβού που έγινε πριν μερικές ημέρες στο οποίο μετέφερε αυτή την άποψη του προς τον Μάριο Ηλιόπουλο και προφανώς προς τον Ριμπάλτα. Βέβαια, εδώ να πούμε πως την επομένη, η ΑΕΚ κίνησε τις διαδικασίες και με αποφασιστικές κινήσεις πήγε στην Μόντσα και κατέθεσε επίσημη πρόταση για τον Κυριακόπουλο ο οποίος παρεπιπτόντως θέλει σαν τρελός ΑΕΚ, πιέζει και οι πληροφορίες αναφέρουν πως είναι εφικτό να γίνει η μεταγραφή, αν και πλέον με τα δεδομένα που έχουμε στο τραπέζι λόγω των εξελίξεων με τον Αλμέιδα όλα είναι ανοιχτά για την επόμενη μέρα όπως είναι φυσικό.
Από εκεί και πέρα άλλο ένα θέμα που έθεσε ο Αλμέιδα χθες είναι τα… στεγανά που πλέον έχουν χαθεί στο εσωτερικό του Club σύμφωνα με τον ίδιο χωρίς προφανώς να κατηγορεί κάποιον συγκεκριμένο γι’ αυτο το γεγονός. Είναι ξεκάθαρο πως ο Πελάδο θεωρεί πως συγκεκριμένα πρόσωπα μέσα από την ομάδα τον τρυπάνε για το πούμε λαϊκά και το πιο μεγάλο παράδειγμα για το οποίο μίλησε είναι πως βγαίνουν πράγματα προς τα έξω όπως η ενδεκάδα που κυκλοφορεί κάθε εβδομάδα το οποίο όπως είπε είναι απαράδεκτο να συμβαίνει από ανθρώπους που αγαπάνε την ΑΕΚ. Μάλιστα εξήγησε πως αν αυτό συνέβαινε από ανθρώπους ή ρεπόρτερ Ολυμπιακού ή Παναθηναϊκού θα το καταλάβαινε απόλυτα. Επαναλβάνουμε αυτές τις διαρροές δεν τις χρεώνει κάπου αλλά ξεκάθαρα τον προβληματίζουν και ξεκάθαρα θεωρεί πως του γίνεται κάποιο είδος πολέμου.
Τα παραπάνω είναι ένα περίγραμμα και κάποια πολύ βασικά σημεία που δεδομένα θα συζητηθούν στην συνάντηση του Ματίας Αλμέιδα με τον Μάριο Ηλιόπουλο αλλά δεν μπορούμε να αποκλείσουμε ο προπονητής να έχει και άλλα πράγματα στο μυαλό του που τον έχουν πειράξει που μπορεί να φαίνονται ανούσια για κάποιους αλλά για τον ίδιο να είναι πολύ πολύ σημαντικά. Σε κάθε περίπτωση όλα δείχνουν πως διανύουμε μια ημέρα… εξελίξεων με τον νέο διοικητικό ηγέτη της ΑΕΚ να καλείται να διαχειριστεί την πρώτη μεγάλη κρίση. Όντας, δε, νέος στον χώρο και χωρίς να γνωρίζουμε το πως λειτουργεί σε τέτοιου είδους καταστάσεις, αν και κορυφαίος εφοπλιστής και επιχειρηματίας, δύσκολα μπορούμε να κάνουμε πρόβλεψη για την κατάληξη που θα υπάρχει. Ενδεχομένως ο ίδιος να επιχειρήσει μια προσέγγιση προς τον Αλμέιδα με θετική διάθεση για να λυθούν οι όποιες παρεξηγήσεις ή τα όποια προβλήματα που υπάρχουν στο μυαλό του προπονητή καθώς τον εκτιμά και για την δουλειά του αλλά και για τον χαρακτήρα του αλλά σαφώς είναι δεδομένα μια κατάσταση αμφίδρομη αυτή που διαμορφώνεται που πρέπει να υπάρξει ανταπόκριση και από τις δύο πλευρές για να πάνε μαζί παρακάτω. Οι δηλώσεις του Αλμέιδα δεν φέρνουν αισιόδοξα μηνύματα για το μέλλον του στην ΑΕΚ αλλά αν δεν γίνει το ραντεβού κι αν δεν τα πουν οι δύο άντρες μεταξύ τους, κανείς δεν μπορεί να προβλέψει με ακρίβεια το τι θα συμβεί.
ΝΙΚΟΣ ΤΖΑΛΙΔΗΣ
Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!
Ηλιοπουλε ή γίνεσαι πρόεδρος ΜΟΝΟ και αγωνίζεσαι να πάρεις υπεραξίες για τα λεφτά που έβαλες ή ΠΟΥΛΑ ΤΩΡΑ. Η ΑΕΚ δεν είναι για να ικανοποιεί τ' απωθημένα κανενός!! Αν θες την προβολή που δείχνεις ότι ψάχνεις, πήγαινε στο Survivor ή στο the voice. Και για να τελειώνουμε η ΑΕΚ δεν είναι μαούνα . Η ΑΕΚ είναι ιδέα και θα φέρεσαι ευλαβικά. Ευλαβικα και με μεγαλο σεβασμο θα φερεσαι και σε αυτούς που κατάλαβαν μεσα σε 2,5 χρόνια ότι η ΑΕΚ εκτός από ομάδα είναι και τρόπος ζωής και σκέψης!! Σε αντίθεση... ΣΥΝΕΧΕΙΑ με σένα που δείχνεις ότι δεν έχεις καταλάβει ακόμα τίποτα αν και την παρακολουθείς δεκαετίες. Ο Αλμέιδα θα φύγει και μπορεί να φέρεις και καλύτερο!! Ότι και να γίνει όμως στους Αεκτζήδες της ιδέας και της καρδιάς θα είσαι πάντα υπόλογος και πάντα θα ζεις με τον ήχο του ονόματος του να βοά την Αγιά Σοφιά και να σε στοιχειώνει,σε αντίθεση με το δικό σου που κατάφερες να μην ακουστεί ποτέ!! Γιατί η ΑΕΚ δεν διοικείται με τον Τζιμπούρ!!!
Θα απογοητεύσω τον πρόεδρό μας για τους εξής λόγους, 1) διότι ακόμα δεν έχει μπει στη νοοτροπία του Προέδρου μιας μεγάλης ομάδας, 2) η συντριπτική πλειοψηφία στο πρόσωπο του Πελάδο είδε και ένιωσε αυτό που έλειπε 29 χρόνια και 45 χρόνια, άρα είναι ήδη μέρος της Ιστορίας μας και 3) οι φίλαθλοι της ΑΕΚ είναι υπεράνω από διορισμένα και χάρτινα πρωταθλήματα. Οι ιδέες μας είναι αρκετά παραπάνω από τα τετριμμένα. Καλή συνέχεια και κουράγιο,
Δηλαδή για τα ΑΠΑΝΩΤΑ ΧΑΣΤΟΥΚΙΑ εδώ και 1 χρόνο δεν φταίνε τα ΠΡΟΠΟΝΗΤΙΚΑ ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ ΑΛΜΕΪΔΑ, αλλά ότι ο Μάριος (ΚΑΚΩΣ) μιλάει πολύ;;
Εθύ Θαναθάκη από που ξεφύτγωθες? Από τα comics του ΑΡΚΑ?
Θανασακη, α παγαινε αγορι μου. Αντι εμεις ο λαος της ΑΕΚ να γινουμε ασπιδα για αυτον τον ανθρωπο ευλογια που εχουμε για προπονητη, εχουμε κλινικες περιπτωσεις σα και σενα με iq αμοιβαδας να γραφουν μπουρδολογιες. Α παγαινε Θανασακη λοιπον.
Εγώ πάντως κοιτάω τα στατιστικά και βλέπω ότι ούτε ένας προπονητής από όσους πέρασαν δεν τα είχε.
Κάνε την έρευνα σου και πες μας εκτός από τον αποκλεισμό από την νοα που υστέρησε.
Α επίσης, έχετε κοντή μνήμη όταν ξεχνάτε τα πιστόλια της διαιτησίας στην Κηφισιά, στις Σέρρες και στο Αγρίνιο, στον Άρη με το 3-3 κλπ κλπ.
Ότι σας συμφέρει λέτε.
Εναν χρονο? εγω θυμαμαι περυσι να κυνηγας πρωταθλημα μεχρι τελευταια αγωνιστικη των play off! Εγω θυμαμαι να φευγουν απο το γηπεδο μεγαλοι αντιπαλοι σου πανηγυριζοντας ισοπαλια.... μαλλον προτιμας προ Αλμειδα εποχες που ειχες 2 χρονια να κερδισεις ντερμπι (5 χροναι τον γαυρο) και ησουν εκτος διεκδίκησης πρωταθληματος πριν τα Χριστουγεννα
Έφαγες πολλά χαστούκια εσυ πέρυσι στην Ευρώπη και στην Ελλάδα που διεκδικούσες δευτερο σερί πρωτάθλημα και δεν σου άρεσε.Αν αυτά τα δυο χρονια θεωρείς ότι βιώνεις εγκλήματα τότε τα προηγούμενα 10 τι βίωνες ;
Ειχαμε ροστερ 50 εκατομμυριων τα προηγουμενα 10 χρονια και δε το θυμομαστε ; Τι πινετε ρε μαγκες πραγματικα.
Πατηστε dislike και στηριξτε Αλμειδα
Ναι ρε θεσσαλια, Αλνεϊδα θα στηριξουμε. Οχι, θα στηριξουμε τυπακια σα και σενα που βγαζετε τα προσωπικα σας κομολεξ στον Ματισς. Αντε νυσαφι πια. Τοσο καιρο κανουμε οι υπολοιποι υπομονη με την βλακεια σας. Εχει φτασει πια στο απροχωρητο.
εχει περασει απο το μυαλο σου..οτι επειδη θεωρει ο "ThanasisMac334" και ο Μητσος απο το Ξηρομερο οτι ο Ματιας κανει.."εγκληματα"...δε σημαινει οτι αυτο..οντως ισχυει και συμβαινει...?
ΛΕΩ εγω τωρα..μια σκεψη εκφραζω..
Εχεις φαγωθει. Τα λαθη του Αλμειδα ειναι ολα δικα του. Ξερει τι κανει λαθος, Ξερουμε και εμεις τι κανει λαθος. Αλλα ειναι δικες του οι λαθος αποφασεις. Ασχετα που τα προπονητικα εγκληματα που λες σε εχουν κανει να κανεις ΣΟΒΑΡΟ πρωταθλητισμο μεχρι τελευταια αγωνιστικη και οχι μεχρι το νοεμβριο.
Δεν εχει να κανει μονο με τον Αλμειδα ολο αυτο. Αλλα με την κατασταση που επικρατei στη διοικηση της... ΣΥΝΕΧΕΙΑ ομαδας. Θελουμε τα λαθη να ειναι του προπονητη και οχι να του τα επιβαλλουν αλλοι για να του σκαψουν τον λακο για να βαλουν τους δικους τους. Αυτο το προβλημα εχει ερθει στην επιφανεια και οχι αν θελει ο Αλμειδα τον Γκατσινοβιτς αρ.μπακ
Αλήθεια τώρα πιστεύει κανείς, μετά τα όσα δήλωσε ο Ματίας χθες, ότι μπορεί να παραμείνει και να προχωρήσει η ομάδα χωρίς να τρέχει τίποτα. Νομίζω ότι οι δηλώσεις του δυστυχώς δείχνουν αποχώρηση.
Θα είναι καταστροφικό τη δεδομένη χρονική στιγμή να γίνει αλλαγή προπονητή. Κατανοώ την δυσαρέσκεια αρκετών με τον Αλμέιδα αλλά θα πρέπει όλοι να κάνουν υπομονή μέχρι το τέλος της σεζόν ώστε να παραμείνουμε ενωτικοί και να κερδίσουμε ό,τι μπορούμε. Η ομάδα έχει μπροστά της πολλά ματς μαζί με τα playoffs που όλα ανατρέπονται. Στο Κύπελλο είναι μέσα στον στόχο. Πολύ κρίσιμο σημείο για αλλαγές και θεωρώ φάουλ του Αλμέιδα που άνοιξε τέτοιο θέμα το συγκεκριμένο timing.
το θεμα αυτο περιμενε ΠΟΛΥ καιρο για να ανοιχτει..
αυτο ακριβως λεμε..οτι ο Αλμευδα σαν ανθρωπος εχει ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ..και οταν εχεις αξιοπρεπεια δε θα κανεις για παντα τον μ@λακα φιλε μου
ΑΕΚΤΖΙΔΙΚΟ σαιτ, δημοσιογράφος γνωστός που υπογράφει το κείμενο του, και καταλαβαίνετε τι γραμμή έχει δωθεί αν διαβάσετε το κείμενο του. Δεν αναφέρομαι φυσικά στο 365. Ψάξτε δείτε καταλαβαίται τι εννοούσε ο Αλμέιδα και τι παίζεται.
Ηλιόπουλε, μία συμβουλή σου έδωσε ο Πρόεδρος και δεν την τηρησες.
Αντί για παρτιζανος, μας βγήκες παρτοπούλος.
Λιγα λογια για το χτεσινο ματς. Ο Λαμελα δεν ειναι εξτρεμ. Ο Πινεδα δεν ειναι εξτρεμ. Ο Σιμανσκι δεν ειναι στοπερ. Ο Περειρα δεν ειναι μπακ και ο Στρακοσια δεν ειναι για βασικος τερματοφυλακας αυτη τη περιοδο.
τι λες ρε παιδι μου..εστειλες βιογραφικο?ανοιγει σιγα σιγα η θεσουλα!
Πολύ πιο σωστό σχόλιο, χωρίς ούτε ΑΕΚόμετρο, ούτε Αλμειδόμετρο.
ΜΑΤΙΑΣ ΜΕΙΝΕ ΣΤΗΝ ΑΕΚΑΡΑ ΝΑ ΠΑΛΕΨΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΤΟ ΚΥΠΕΛΛΟ.
ΜΑΡΙΕ ΣΕ ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΚΡΑΤΗΣΕ ΤΟΝ!
Όποιος δουλεύει κάνει λάθη. Όποιος σοβαρός προπονητής και να έρθει αν ισχύουν αυτά που γράφονται για χαρτάκι ενδεκάδας θα κόψει πέρα. Από το καλοκαίρι λέμε για διαρροές που δεν υπήρχαν πρώτα. Εδώ έβγαζε ρεπορτάζ ΑΕΚ ο ακατανομαστος ρεπόρτερ του γαυρου. Αυτά προβληματιζουν κανέναν η φταίει ο Ματίας που μας θύμισε τι σημαίνει πρωταθλητισμος? Όταν μέναμε από Οκτώβριο Νοέμβριο εκτός στόχου και δεν είχαμε με τι να ασχοληθούμε ήταν καλά. Δυστυχώς η ιστορία επαναλαμβάνεται με ευθύνη και... ΣΥΝΕΧΕΙΑ του τίγρη πάλι.
Το πρόβλημα του Αλμέϊδα είναι με πρόσωπο του χωρίς θεσμικό ρόλο ανακατεύεται σε όλα και ξέρετε ποιος είναι.
Το είπα. Αν θα το περάσετε δικαίωμα σας αλλά εδώ θα ειμαστε
Σε ποιον αναφέρεσαι φίλε μου;;
Στον ξάδερφο.....κύριο Αντώνη Ηλιόπουλο, που διέλυσε την Ακαδημία για να παίζει δεκάρι ο γιος του κ η παρέα του.......
Συ είπας
..ελα πλακα κανεις..
Επισης να πω πως οποιον και να φερει ο ηλιοπουλος για προπονητη, στο πρωτο του ματς στη Φιλαδελφεια στο ακουσμα "Αλμειδα Αλμειδα" απο τον κοσμο , ο νεος κοουτς θα εχει ηδη "τελειωσει"
Γιατί να συμβεί αυτό? Επειδή είμαστε καρούμπαλοι εμείς ο κόσμος? Γιατι να κάνουμε κακό στην ομάδα μας εμείς οι ίδιοι μου το εξηγεί κάποιος αυτό??
"Γιατι να κάνουμε κακό στην ομάδα μας εμείς οι ίδιοι μου το εξηγεί κάποιος αυτό". Αυτο πρεπει να το σκεφτουν ολοι οσοι αποκαλουν τον προπονητης της ομαδας μεθυσμενο.
ΚΑι δες τι εγινε με τον γιοβανοβιτς και τον τεριμ στον ζελο.
Δεν χρειάζεται να φωνάξουμε "Αλμειδα". Αν τον επόμενο προπονητή τον φέρει ο Ηλιοπουλος και οχι ο Ριμπαλτα, αδικα θα ερθει
Μακάρι να γίνει το καλύτερο για την ομάδα. Είμαι σίγουρος ότι και ο Ηλιόπουλος και ο Αλμέιδα σέβονται τον Λαό και την ιστορία της ομάδας μας. Θα προτιμούσα να συνεχίσει ο Ματίας μέχρι το τέλος της χρονιάς και τότε να φύγει ότι και να γίνει. Μέχρι τότε όμως να είναι το απόλυτο αφεντικό στα αγωνιστικά. Μόνο αυτός και κανένας άλλος δεν θα βάζει και θα βγάζει παίκτες από την ενδεκάδα. Μετά ο Ηλιόπουλος που φαίνεται να κάνει σοβαρή επένδυση ας φέρει τον... Βαλβέρδε. Όμως αν κάποιοι... ΣΥΝΕΧΕΙΑ παίκτες μπαίνουν ή βγαίνουν από την ενδεκάδα με εντολή της διοίκησης τότε αυτό να σταματήσει μέχρι το τέλος της χρονιάς. Τώρα για τη μία και μοναδική μεταγραφή του αριστερού μπακ και επειδή μιλάμε για Έλληνες παίκτες προτιμώ να την κάνει η διοίκηση και ο Ματίας αν θέλει τον χρησιμοποιεί. Έτσι και αλλιώς ο Ματίας δεν συνηθίζει να χρησιμοποιεί γρήγορα τους νέους παίκτες.
Μελισσανίδη πάρε τον Μάριο τηλέφωνο πριν την συνάντηση να του εξηγήσεις πως έχουν τα πράγματα και πως θα εξελιχθούν σε περίπτωση που φύγει ο Αλμέιδα γιατί μετά θα είναι αργα..
Προς διοίκηση πρέπει να περαστεί το μυνημα να μεινει ο Αλμειδα!,ολοι οι αντίπαλοι θέλουν να τον διώξουν κατι λέει αυτό!
Θά τόν υποδεχτεί με ζεϊμπέκικο?
Ειναι σημαντικο να αντιληφθουν όλοι οτι αυτα που λεει ο Ματίας είναι τοσο σοβαρά που και τον Κλοπ να φέρεις μαζι με ολους τους παικτες στην ΑΕΚ αυτο το γαιτανακι που έχει στηθει θα διαλύσει τα πάντα. Ο Ηλιόπουλος μπορει να μιλάει πολυ αλλα πιστευω οτι ειναι έξυπνος και αντιλαμβάνεται τα λάθη που κανει. Ειναι στο χέρι του είτε να λυθουν ολα τα θέματα που αναφέρει ο Ματίας.
"Σκεφτομαι οτι καμια φορα θα ειναι καλο να τη βγαζουμε στη φορα απο τη στιγμη που τη μαθαινουμε παρα να παριστανουμε οτι δεν τη ξερουμε, μηπως και ο Αλμευδα τη δει καπου αναρτημενη και την αλλαξει. "
...ειχε πει μια ψυχουλα καποια στιγμη....δε θα ριξω καταρες..ειναι κριμα..ΣΙΧΑΜΑΤΑ
ΤΟ ότι υπάρχουν άνθρωποι που πιστεύουν ότι μπορούν να επιρρεασουν τον προπονητή επειδή γρλαφουν μια μ@λ@κι@ στα social με ξεπερνάει. Πρέπει να είσαι πολύ χαζός για να πιστεύεις κάτι τέτοιο ή έστω να έχεις την ελπίδα για κάτι τέτοιο.
οταν ειναι δημοσιογραφος..εχει πολυ μεγαλυτερη δυναμη απο το "γραφω μια μλκια στα σοσιαλ"....το ξερουμε ολοι αυτο
Γιατι προφανως ο κοσμος εχει χασει το μετρο που τελειωνει η προσωπολατρεια και που ξεκιναει το καλο της ομαδας.
Δυστυχώς η Φιλαδέλφεια δε θα είναι ποτέ η ίδια. Στη συνέντευξη τύπου του νέου προπονητή δε θα περιμένω με τόση αγωνία τι θα πεί μετά από το παιχνίδι. Για πάντα θα θυμάμαι την απάντηση στο γαυρο δημοσιογράφο για τον αν έχει γελάσει με τη διαιτησία. Ίσως Ο Θεός μας αξίωσε να μπούμε με αυτόν τον προπονητή ξανά στο Ναό. Όμως η βρωμια των άλλων στην Ελλαδα, είναι ανίκητη και φεύγει.
Πηγαίναμε γήπεδο για να στηρίξουμε την ομάδα και επειδή μας άρεσε το θέαμα που βλέπαμε(Αυτό που είχε φτιάξει ο Ματιας).Ο ΑΕΚτζης είναι συναισθηματικος και δενεται με προσωπα,να είστε σίγουροι πλέον ότι η Φιλαδέλφεια θα δει και αυτή στιγμές Τούμπας(4 χιλιάδες με το ζόρι) εάν φύγει ο Αλμειδα
Το οτι ο ΑΕΚτζης ειναι συναισθηματικος και δενεται με προσωπα το λες για καλο?? Δηλαδη αμα σου φερω τον αγελαστο και απομακρο Σλοτ και σε παει τρενο και γινει τετοιο σκηνικο πιστευεις οτι θα πανε οι ΑΕΚτζηδες να τον υποστηριξουν και να ζητησουν να μεινει σε μια κακη περιοδο??Εγω πιστευω οχι, και ειναι λαθος. Αμα φυγει ο Ματιας δεν εχω κανενα μα κανενα ενδιαφερον να ερθει καποιος παρομοιος, ας ερθει ο πιο ψυχρος ανθρωπος που κραταει τα τυπικα αρκει να ειναι προπονητηρας.
Πρόεδρε κράτα το στόμα σου κλειστό και παράπεμψε για τα θέματα της ομάδας στον καθ’ ύλην αρμόδιο. Πάρε στον κόουτς τα εργαλεία που θέλει και ασχολήσου με το βρώμικο παρασκήνιο της ΕΠΟ και της διαιτητικής παράγκας που ξαναστήθηκε σε χρόνο ρεκόρ και σίγουρα δεν θα χάσεις. Ο Μελισσανίδης ποτέ δεν έκανε δηλώσεις για παίκτες και αγωνιστικά θέματα! Πάρε παράδειγμα από εκείνον και άσε τον Ματίας να διαχειριστεί το ρόστερ του όπως εκείνος κρίνει.
Θα το γράψω και εδώ γιατί δεν πέρασε σε άλλο άρθρο το σχόλιο μου, Προσωπολατρεία δεν είναι μα σέβεσαι και να εκτιμάς έναν άνθρωπο που έχει δώσει το 1000% που μπορεί για την ομάδα (με τα λάθη του εννοείται)και έχει δεθεί τόσο πολύ με την ομάδα και με το ήθος της, προσωπολατρεία είναι να ακούς το όνομα του Μαρσιάλ από τα μεγάφωνα και μα σηκώνεσαι να χειροκροτας και να ζητωκραυγαζεις ενώ δεν σου έχει προσφέρει ΤΙΠΟΤΑ! Και όταν ακούγεται το όνομα του Σιμανσκι να μην ακούγεται ούτε κλαπ!που... ΣΥΝΕΧΕΙΑ ο άνθρωπος έχει φτύσει αίμα για την φανέλα που φοράει!αυτό θα πω μόνο!Πάνω από όλα ΑΕΚ,αλλά σε αυτό είμαι μαζί σου Ματίας!Ψηλά το κεφάλι και ότι γίνει!
Κρίσιμη συνάντηση με την ΑΕΚ να βρίσκεται σε κρίση και εμείς να είμαστε άλλοι με κατάθλιψη και άλλοι με το ΑΕΚόμετρο στο χέρι.
Πρόεδρε πες μας το ΣΑΛΙ καλύτερα …
Se kapia na ine o proedros kapos ipervolikos kai lathos… alla hazos den ine sigoura kai tha ta vri me Almeida kai tha sinehisi… gia na doume
Κανω copy paste απο μια ΑΕΚτζηδικη σελιδα στο facebook ενα κειμενο που μου αρεσε πολυ και θελω να το μοιραστώ
Άντε επιτέλους να βρούμε έναν προπονητή που:
* Να διεκδικεί όλα τα πρωταθλήματα και κύπελλα κόντρα σε θεούς και δαίμονες.... ΣΥΝΕΧΕΙΑ
* Να κάνει όλους του παίκτες μας να αγωνίζονται στο μέγιστο κι ακόμα παραπέρα!
* Να ανεβάζει την αξία του κάθε μας ποδοσφαιριστή στα ύψη!
* Να κάνει τους αντιπάλους μας να υποφέρουν σε κάθε ντέρμπι.
* Να ξεχάσουμε την λέξη "ήττα" σε ντέρμπι όταν επί χρόνια αγνοούσαμε τη λέξη "νίκη".
* Να μνημονεύουν το στυλ παιχνιδιού μας όλοι οι αντίπαλοι εντός και εκτός Ελλάδος.
* Να μαθαίνει όλους τους παίκτες να παίζουν σε περισσότερες από μία θέσεις, για να εφαρμόζει περισσότερα συστήματα, να μπερδεύει τους αντιπάλους, να μην τους αφήνει να κάνουν το παιχνίδι τους, να καλύπτει ανάγκες, να αλλάζει την ροή ενός αγώνα ανά πάσα στιγμή... πράγματα που δεν έχουμε ξαναδεί στην Ελλάδα!
* Να κρατά επτασφράγιστο μυστικό τα πάντα ΜΕΣΑ στην ομάδα για να μην μας βλάψει κανείς.
* Να προστατεύει τους παίκτες και όχι μόνο...
* Να είναι εκφραστής του "AEK FAMILY".
* Να εκφράζει με κάθε τρόπο την διαφορετικότητα της ομάδα μας.
* Να εκφράζει την αγωνιστική και ηθική υπεροχή έναντι των υπολοίπων.
* Να κάνει τους αντιπάλους προπονητές να αλλάζουν συνέχεια τα πλάνα τους για να βρουν τρόπο να αντιμετωπίσουν το δικό μας αγωνιστικό πλάνο.
* Να κάνει τις μεγάλες ομάδες να πανηγυρίζουν τις ισοπαλίες μαζί μας.
* Να κάνει τις μικρές ομάδες να παίζουν ταμπούρι, βαθύ κατενάτσιο μπας και πάρουν πριμ από τις αντιπάλους μας..
* Να κάνει τους αντιπάλους μας να συνεταιρίζονται για να μας αντιμετωπίσουν μπας και μας κλέψουν τους τίτλους.
* Να είναι πρώτος σε όλες τις στατιστικές κατηγορίες του ποδοσφαίρου κάθε χρόνο.
* Η OPTA να έχει κοκκινίσει από τα ρεκόρ μας.
* Να κάνουμε όλα τα ΜΜΕ της χώρας να φτάνουν σε άκρατο προπαγανδισμό για να μας κονταίνουν στις συνειδήσεις των αναγνωστών.
* Να γνωρίζει και να αγαπά την ιδέα και την ιστορία της ΑΕΚ μας και να την κάνει γνωστή σε κάθε γωνιά της Γης.
* Να πανηγυρίζει με την ψυχή του σαν να είναι ένας από εμάς.
* Να έχει τα ίδια όνειρα με εμάς.
Μακάρι να βρούμε έναν τέτοιον προπονητή για την ΑΕΚ μας... κι ας κάνει και λάθη! Ουδείς αλάνθαστος έτσι κι αλλιώς. Το όλο πακέτο κοιτάς. Μακάρι να βρεθεί ένας τέτοιος!
Α... επίσης να ξέρει ότι ΘΑ ΦΤΑΙΕΙ:
- Αν δεν αντέχει στις τρικλοποδίες εκ των έσω...
- Αν θα χάνει το μυαλό του αν παρεμβαίνουν στο έργο του ακόμα και με χαρτάκια για την 11αδα
- Αν θα κάθεται να βρίσκει λύσεις όταν δεν του παίρνουν παίκτες στις αδύναμες θέσεις που φωνάζει.
- Αν δεν μας δίνουν 6 καραμπινάτα πέναλτι σε 5 παιχνίδια που αν τα έπαιρνε θα είχε κλειδώσει ήδη το πρωτάθλημα.
- Αν δεν αντέχει όταν κάποιοι διαρρέουν τα πλάνα του στους αντιπάλους μας, 2 μέρες πριν από κάθε αγώνα.
- Θα φταίει μόνο αυτός σε κάθε ήττα, σε κάθε κακή εμφάνιση, σε κάθε αλλαγή, σε κάθε κακή ενέργεια παίκτη, σε κάθε αποκλεισμό... σε κάθε χαμένο τίτλο ακόμα κι αν είναι καραστημένο από παντού!
ΔΙΚΑΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ!
Μακάρι να βρίσκαμε έναν τέτοιον προπονητή αυτή την δύσκολη ώρα...!
aekgreece
Ο Ηλιόπουλος με τη τοποθέτηση του ότι ο Αλμειδα μου είπε ότι είναι μια λύση ο Γκατσι και βολεύομαι, μετέφερε λάθος τα όσα του είπε, και έδειξε ότι ο Αλμειδα δεν θέλει ενίσχυση αλλά εγώ θα φέρω. Τον άδειασε τελείως. Όπως ότι του επιβάλουν ίσως παίκτες για να παίζουν είναι πέρα από τα δικά του θέλω και λογικό είναι να μην θέλει κάποιον να του επιβάλει ποιος θα παίζει. Δυστυχώς χάσαμε έναν προπονητή που μας ανέβασε από τον κάθε τυχαίο που ερχόταν και μας έκανε να ελπίζουμε σε τίτλους
αν γενικότερα μιλούσε λιγότερο , ίσως το απέφευγε όπως και πολλά άλλα.
Δυστυχώς φίλε μου έτσι ακριβώς.
Αν φύγει,τελικά,ο Ματίας, έρχεται ο Μαντσίνι. Κρατήστε το στο πίσω μέρος του μυαλού σας.
Αν ο Αλμειδα εχει απογοητευτει με τους τροπους που χειριζεται η διοικηση τις καταστασεις τοτε δεν μπορεις να τον κρατησεις με το ζορι οταν ανοιχτα βγαινει και λεει οτι του δημιουργουν προβληματα οι απο μεσα. Μονο αν κατσει ο Ηλιοπουλος ησυχα και κανει οτι του λενε ο Αλμειδα και ο Ριμπαλτα. Που δεν βλεπω να γινεται...
Αν ο Ηλιοπουλος δεν σταματησει την αυτοπροβολη του ως ΑΕΚοπατερα και αναμορφωτη του ελληνικου... ΣΥΝΕΧΕΙΑ ποδοσφαιρου (λες και αυτος θα το αλλαξει) και δεν δαμασει τους παρορμιτισμους του που δεν συμβαδιζουν με την εκαστοτε ατμοσφαιρα γυρω απο την ομαδα τοτε θα βρεθει απεναναντι απο τον κσομο που τοσο μεγαλη προσπαθεια εχει κανει για ν ατον φερει με το μερος του..και θα αλλαξει παρα πολλους προπονητες μεχρι να βρει καποιον αυλικο που να του λεει ναι ναι ναι...και η ομαδα θα μικραινει. Το οτι πηρε 2-3 ακριβους και γνωστους παιχτες δεν σημαινει οτι εχει υπογραψει συμβολαιο με την επιτυχια.
Αν οι αυλικοι του δεν κατεβουν απο το καλαμι και δεν σταματησουν να επεμβαινουν στα αγωνιστικα χωρις να λαβουν υποψην τους οτι υπαρχει ενα οργανογραμμα τοτε θα τους διωξουμε εμεις οι ιδιοι νυχτα. Γιατι το καλαμι ειτε το ξεκαβαλας ειτε το τρως.
Δεν υπαρχει νομιζω γυρισμος για τον Αλμειδα. Οταν τον βαζουν κυματοθραυστη δεν θα μπορει να τα αντεξει ολα. Τον εδωσες στεγνα σε δημοσιογραφους και μετα πας και κανεις μονος σου κινηση για παιχτη ενω σου εχει πει (σωστο/λαθος δεν μας αφορα εδω) οτι θελει να κινηθει διαφορα για τον αριστερο μπακ. Του σκαβεις τον λακο με τις διαρροες. Του αλλαζεις τους συνεργατες μεσα 4 μηνες. Αν το βλεπεις ψυχρα ναι πρεπει και ο Αλμειδα να δουλεψει κατω απο νεο καθεστος. Αλλα στο ποδοσφαιρο παιζουν πολλα πραγματα μπαλα...
Se kapia na ine o proedros kapos ipervolikos kai lathos… alla hazos den ine sigoura kai tha ta vri me Almeida kai tha sinehisi… gia na doume
Δυστυχώς κάποιος πλήρωσε ακριβά και πηρε να παίξει με τα ξαδερφια του το Footbal manager 2025 (AEK edition) χωρίς να εχει ξαναπαίξει ποτέ κατι παρόμοιο.
Παιδια την εχει παρει ηδη την αποφαση του ασχετα αν πει μενω ή φευγω απο την ΑΕΚ. Γιατι ειναι μια δυσκολη αποφαση... ΔΕΝ ειναι ευκολο να φυγει λογω του κοπου που εχει ριξει εδω και 2.5 χρονια. Ειναι πιο δεμενος με τον κοσμο της ΑΕΚ παρα με την δοιηκηση.
Στις φωτογραφιες του στον κοσμο, οταν τον αποθεωσαν στο φιναλε, ανταπεδωσε χαιρετωντας ΑΛΛΑ με... ΣΥΝΕΧΕΙΑ σκυμενο κεφαλι και χωρις να κοιταει την κερκιδα κατι το οποιο ηταν λιγο... λυπηρο.
Τελος παντων, φετος δεν ειχε δηλωσει ΠΟΤΕ οτι ΠΑΜΕ ΓΙΑ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ... Κρατουσε και ο ιδιος χαμηλο καλαθι. Πριν 10 μερες αφου προκριθηκαμε στην Τουμπα εκανε μια δηλωση με πολλα ιχνη απογοητευσης για την εσωστρεφεια σε περιπτωση αποκλεισμου...
Το ακομα πιο φανερο ομως ειναι οτι ο ανθρωπος μεσα σε 3 χρονια γερασε για 15 χρονια (οχι τυχαιο)
Όταν υπάρχει τοξικότητα με την πρώτη στραβή αυτονθανγινετια. Θυμηθείτε και τον Μανόλο που έχασε το πίσω μέρος των μαλλιών του σε μια σεζόν και με παικτες που δεν του πηραν ποτέ.
Ο πρόεδρος δεν θα πρέπει να ανακατεύετε με τα εσωτερικά της ομάδας. Καπετάνιος στην ομάδα είναι ο προπονητής... Εδώ δεν είναι ναυτιλία, ισχύουν άλλοι κανόνες. Πρέπει να το μάθει ο πρόεδρος για να μην πάθουμε χειρότερα....