Η ΑΕΚ προχωρά και φαίνεται ότι έχει μπει στην τελική ευθεία για να φέρει τον Γιώργο Κυριακόπουλο στη Φιλαδέλφεια!
Στα ραντάρ της Ένωσης βρίσκονται και οι Μαζουακού, Λυκογιάννης. Δυο περιπτώσεις σοβαρές για την ΑΕΚ εδώ και καιρό. Ο Μαζουακού ωστόσο έχει υποχωρήσει σημαντικά, καθώς στην ΑΕΚ βλέπουν πως η Μπεσίκτας αλλάζει συνεχώς στάση ως προς τα θέλω της για τον παίκτη. Αντίθετα ο Λυκογιάννης είναι παίκτης που αρέσει στον Ριμπάλτα και παραμένει στο κάδρο.
Παρ’ όλα αυτά ο Κυριακόπουλος είναι αυτός που φαίνεται να κερδίζει έδαφος, με τον Μάριο Ηλιόπουλο να παίρνει πάνω του την υπόθεση, να προχωρά σε μία νέα οικονομική υπέρβαση και να κινείται ουσιαστικά τα τελευταία 24ώρα προκειμένου να γίνει η μεταγραφή!
Η ΑΕΚ έχει μπει γερά για τον Κυριακόπουλο. Πλέον αυτό δείχνει δεδομένο. Έχουν προχωρήσει μάλιστα και οι επαφές, τόσο με τη Μόντσα όσο και με τον ίδιο τον παίκτη, οι οποίες δείχνουν να προχωρούν θετικά.
Δεν έχει τελειώσει κάτι, όμως υπάρχει αισιοδοξία ότι η μεταγραφή μπορεί να ολοκληρωθεί τα επόμενα 24ώρα. Εφόσον πάνε όλα καλά η ΑΕΚ θα κλείσει μία κίνηση περισσότερο δύσκολη οικονομικά εξ αρχή απ’ ότι ήταν αυτές των Μαζουακού και Λυκογιάννη, καθώς η Μόντσα έκλεισε τη συμφωνία το καλοκαίρι με τη Σασουόλο και αγόρασε τον Κυριακόπουλο έναντι 3 εκατ. ευρώ, άρα τώρα η ΑΕΚ για να φέρει τον 28χρονο αριστερό μπακ στη Φιλαδέλφεια, θα βγάλει επίσης εκατομμύρια από τα ταμεία της προκειμένου να τον αγοράσει από τη Μόντσα.
Μπήκαμε λοιπόν στην τελική ευθεία για την απόκτηση του Κυριακόπουλου από την ΑΕΚ και σύντομα αναμένονται εξελίξεις.
Mάλιστα, σήμερα το μεσημέρι στις 16:00 (ώρα Ελλάδας) ο Κυριακόπουλος θα τεθεί αντιμέτωπος στον Λυκογιάννη για το Ιταλικό πρωτάθλημα. Μπολόνια-Μόντσα λοιπόν και θα δούμε να κοντράρονται δύο παίκτες που έχει στα ρανταρ της η ΑΕΚ.
Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!
Τώρα σοβαρα; θα δώσει τόσα χρήματα για τόσο αργούς παίκτες; η ομάδα χρειάζεται γρήγορους παίκτες μηχανάκια
Θα είναι καλή μεταγραφή, μακάρι να τον κλείσουμε. Αν έρθει και ο Λυκογιάννης θα είναι δυνατό πακέτο, δυο Έλληνες σε καλό επίπεδο και εμπειρία. Αυτήν τη στιγμή δε βλέπω καλύτερη εφικτή κίνηση από αυτήν, θα ήταν ότι καλύτερο, προσκοπική γνώμη πάντα.
28 ΧΡΌΝΩΝ
Κυριακή κοντή γιορτή ... Ας έρθει Ελλάδα για τελικές υπογραφές κ μετά τα λέμε!! Μέχρι τότε αύριο προέχει ένα διπλό για ήμαστε φουλ στην διεκδίκηση του τίτλου.. και εκει δεν χωράει καμία μεταγραφή ούτε ονόματα, ούτε ποιότητα παρά μόνο ποιος τα σέρνει και είναι με τα δόντια έτοιμα να κατασπαράξουν το θήραμα!!!!! ΝΙΚΗ Κ ΜΟΝΟ ΝΙΚΗ
Άραγε, πόσο εύθραστη είναι η στήριξή σας και η πίστη σας στην ΑΕΚ; Με Γκατσίνοβιτς μπακ είχαμε πρόεδρο Τροχανά... Τώρα, μόνο στην ιδέα ότι θα πάρουμε Κυριακόπουλο, έχουμε 'γιορτή'.
Αντι να είμαστε με το μαχαίρι στα δόντια για το ντέρμπι αναλώνεστε σε ίντριγκες που γεννάει το κεφάλι σας.... ΣΥΝΕΧΕΙΑ
Μονο ΑΕΚ...μέρχι να το εμπεδώσετε καποιοι
Aυτά τα "το παιρνει πανω του Ηλιοπουλος" δε μπορουμε. Ειτε του ειχαν ζητησει μεταγραφη και ο ιδιος προτιμησε να πει ενα παραμυθι στην προσφατη συνεντευξη, για να φανει οτι ο ιδιος κανει την υπερβαση για την ομαδα, ειτε οντως αποφασιστηκε οτι δε χρειαζονται μεταγραφη αλλα ο ιδιος αδιαφορει για τις εισηγησεις Αλμειδα και Ριμπαλτα και κανει του κεφαλιου του.
Και τα δυο, λαθος.
Ακριβώς αυτό. Είναι αντίστοιχο που ακούμε ότι ένας υπουργος ή πρωθυπουργός το πήρε πάνω του και έκανε τη τάδε, αυτονόητη, πράξη.
Αυτο φαινεται στο γηπεδο.η ΑΕΚ εδω και 3 χρονια ειναι πρωτη με τεραστια διαφορα απο τον δευτερο σε εισιτηρια.ειτε βρεχει ειτε εχει κρυο ειτε παιζουμε νωρις ειτε αργα ειτε σε αργια ειτε σε καθημερινη ειτε σε μεγαλο ματς ειτε με την καλλιθεα το γηπεδο μας ειναι παντα το πιο γεματο στην Ελλαδα.με τα πιο ακριβα εισιτηρια στην Ελλαδα(με μεγαλη διαφορα απο τπν 2ο) και μετα απο μια αποτυχημενη χρονια ειμαστε οι πρωτοι σε στηριξη με διαφορα παλι φετος.τωρα αν 5 ατομα λενε για... ΣΥΝΕΧΕΙΑ τροχαναδες και μπουρδες μην το γενικευεις για τον κοσμο μας
ΚΥΡΙΑΚΌΠΟΥΛΟ ΤΏΡΑ ΚΑΊ ΡΕΓΚΙΛΟΝ ΤΟ ΚΑΛΟΚΑΊΡΙ ΚΑΙ ΚΛΕΊΝΕΙΣ ΓΙΑ ΜΊΑ ΠΕΝΤΑΕΤΊΑ
Τι ηλικία έχει ο Ρεγκιλόν;
ΑΡΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 5 ΜΙΛΛΙΟΝ ΘΑ ΠΑΕΙ ΜΕ ΜΕΤΑΓΡΑΦΗ ΓΙΑ ΝΑ ΒΓΑΛΟΥΝ ΠΑΡΑΠΑΝΩ Η ΜΟΤΣΑ..ΜΕ 3 ΤΟΝ ΠΗΡΑΝ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ
Αυτό θέλαμε! Αν κλείσουμε και Λυκογιάννη κλείνεις για τα καλά την τρύπα στα αριστερά ακόμα και σαν στόπερ έχεις λύσεις!
Έλληνες και οι δύο, αυξάνουμε το ποσοστό στην ομάδατων γηγενών!
δε διαφωνώ απλά σαν γηγενείς λογίζονται και οι Ευρωπαίοι...η ΑΕΚ έχει ανάγκη από παίκτες προερχόμενους από τις Ακαδημίες της (Γαλανόπουλος) και όχι τόσο πολύ από γηγενείς
Αυτό μακάρι απλά να γίνει η σωστή αναδιάρθρωση των ακαδημιών, γιατί εκεί και αν πονάμε. Τόσα χρόνια βγήκε ο Γαλανόπουλος μόνον και ο Μιται. Άλλους παίκτες που παραλίγο να έχουμε ήταν και ο Μαχαίρας, ο Μποτος ο Κοσιδης αλλά..
Οπότε η δήλωση του προέδρου περι μη μεταγραφής εκτος αν ειναι επιπέδου Μαρσιαλ ηταν για να θολώσει τα νερα λιγο! Καλο το οτι πάμε για μεταγραφή και μαλιστα αξιόλογη σε σχέση με αυτους που έχουμε τώρα στην θεση! Ελπίζω το καλοκαίρι μα έχουμε κάνει καλη προεργασία για ενίσχυση της ομαδας και να μην ήρθε ο Ριμπαλτα για να ακούμε τα ονόματα που ήδη ξέρουμε
Κυριακοπουλο για αρ. Μπακ και λυκογιαννη για αρ στοπερ . Να μαζέψουμε και κανέναν Ελληνα που έχουμε ανάγκη.
Αν είναι να πάρουμε Κυριακόπουλο και Λυκογιάννη για να παίζει και στόπερ καλύτερα να πάρουμε Κυριακόπουλο και Χατζηδιάκο και ας παίζει στόπερ με ανάποδο πόδι.
Κι εγώ φίλε μου έτσι λέω,νομίζω ότι θα πάρει και τους δύο.
Μακάρι!
Ναι!Ναι!Ναι!Ελληνας οκ σε ηλικια και πανω απ ολα αεκτζης!επιθετικα ειναι κλασεις ανωτερος και απο πηλιο χατζησαφι.αμυντικα το μονο που φοβαμαι ειναι οτι τα τελευταια χρονια και ειδικα φετος παιζει πιο πολυ σαν χαφ και οχι μπακ αλλα πιστευω η θεση δρν ξεχνιεται.γιατι παλια που επαιζε μπακ ητανε και αμυντικα πολυ καλος.για μενα πολυ καλυτερη περιοτωση και απο γιαννουλη που ειχαμε φαει κολλημα το καλοκαιρι απο τοτε τον προτιμουσα
Ο καλύτερος Έλληνας αριστερός μπακ απλά δεν έχει κολλητηλικια για να παίζει εθνική.Στην Ιταλία έχει κάνει φοβερές χρονιές !
Άντε,με το καλό!Καλώς να ορίσει,για να έχει και βοήθειες ο Μαρσιάλ από αριστερά.
Πάμεεε!