Την άποψη πως η ΑΕΚ θα αποκτήσει αριστερό μπακ τη χειμερινή μεταγραφική περίοδο εξέφρασε στον αέρα του bwinΣΠΟΡ FM 94,6 ο Κώστας Κετσετζόγλου.
Συγκεκριμένα, ο ρεπόρτερ της Ένωσης συζητώντας με τους Βάιο Τσούτσικα και Μιχάλη Τσόχο, σχολίασε τα όσα ειπώθηκαν στο γεύμα που παρέθεσε ο Μάριος Ηλιόπουλος στους δημοσιογράφους, τονίζοντας πως τα όσα ανέφερε για τις μεταγραφές μπορεί να αποτελούν και ένα τέχνασμα για να στείλει μήνυμα προς τους ατζέντηδες πως η ομάδα δεν «καίγεται» για ενίσχυση.
Παράλληλα, στάθηκε και στην ανάρτηση του Νίκλας Ελίασον, όπως επίσης και στο ζήτημα της αποχώρησής του, το οποίο έχει εξελιχθεί σε… σίριαλ.
Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!
Νομίζω ότι ο φόβος/ανησυχία επέστρεψε ξανά. Είναι γιατί μετά τα χθεσινά καταλαβαίνουμε γιατί δεν βλέπουμε έναν χαμογελαστό κύριο στο πάγκο που ξέραμε και τώρα μάθαμε το γιατί. Μεταγραφικά, Από τον Γιαννούλη καλοκαιριού στον Γκατσινοβιτς του Ιανουαρίου "Δεν θέλει μεταγραφή ο Αλμέιδα" ΠΟΣΟ ΛΑΘΟΣ.
Αρε κετσε πόσο ΜΠΡΟΣΤΆ ΕΒΛΕΠΕΣ ΠΟΥ ΑΡΝΗΘΗΚΕΣ.
Γιατί χαλάτε το κεφάλι σας μετά από τόσα ωραία πράγματα που ειπώθηκαν; Αν ο πρόεδρος δεν ήθελε Αλμέιδα, το πιο εύκολο πράγμα ήταν να τον σουτάρει μετά από κάποιο στραβό αποτέλεσμα που υπήρξε γκρίνια. Πανεύκολο όμως!
Επίσης, η περίπτωση Γιαννούλη το ίδιο πράγμα δεν είναι με αυτό που είπε τώρα;... ΣΥΝΕΧΕΙΑ
Ο Αλμέιδα το έχει πει γύρω στις 30 φορές ανά τα χρόνια: Αν προκύψει εξαιρετική περίπτωση αγοράζουμε, αν είναι να μην προσφέρει κάτι σημαντικά διαφορετικό μια μεταγραφή καλύτερα να μη γίνει. Δε γουστάρει ο άνθρωπος να φέρει έναν ακόμη Χατζισαφί με μικρές παραλλαγές και να έχει να το διαχειριστεί μετά.
Όσο για τον Κέτσε, μια χαρά ευχαριστίεται τη δουλειά που κάνει και είναι μοναδικός στο είδος. Σάητ σαν το ΑΕΚ365 ζηλεύουν και πολύ θα ήθελαν να έχουν κι άλλες ομάδες, αλλά βλέπεις κανείς δεν έχει τα κότσια για σοβαρή κριτική και θάρρος άποψης. Δελτία τύπου διαβάζουν και ενίοτε αφαιρούν και τη λειτουργία των κόμεντς, άμα πέσει κανα βρισίδι προς διοίκηση. Αν το παρατήσει το σάητ και γίνει της διοίκησης, δε θα είναι κάτι ξεχωριστό. Δεν είναι απλά θέμα Ηλιόπουλου πιστεύω.
Αφήστε τις θεωρίες συνωμοσίας και απολαύστε μια ΑΕΚ με υγεία, γηπεδάρα, λεφτά, παιχταράδες, προπονητάρα και μπαλάρα. Μια ΑΕΚ ερωτεύσιμη που βαδίζει χρόνια τώρα σε ένα πολύ καλό μονοπάτι, ασχέτως αποτελεσμάτων.
Οτι να ναι, αρχισε παλι η καταστροφολογια, μετα τους Λαμελα και Περειρα, "ολοι ο προεδρος ειναι τρελος και θα γιγαντωσει την ομαδα", μετα τον αποκλεισμο και την καθυστερηση μεταγραφων στις εναπομειναντες θεσεις αρχισε η καταστροφολογια, "το καραβι ειναι ακυβερνητο και παει προς τα βραχια","νεος Τροχανας", "κουμπαρος του Μαρινακη" και παει λεγοντας. Το ιδιο εργο βλεπουμε και τωρα, μεχρι προχθες ειδικα μετα τον παοκ, "ο προεδρος ειναι μεγαλος" και τωρα αρχισαμε τις... ΣΥΝΕΧΕΙΑ καταστραφολογιες παλι. Ηταν η ομαδα πρωτη σε πρωταθλημα και στους 32 με 14 παιχτες ροστερ με τον Μανολο και πηγε και του εφερε ο αλλος Μοραν και Μασουντ, το ιδιο εργο και περσι βλεπαμε με αλλον στην διοικηση και στα στελεχη.
Εγω ξερω οτι η ομαδα εριξε λεφτα το καλοκαιρι(ΛΕΦΤΑ ειναι και τα ΣΥΜΒΟΛΑΙΑ και υπολογιζονται στα εξοδα μιας εταιρειας) και πηρε ενα φρυδι και μισο στο τελος.
Δεν ειμαι κανα τσιρακι του ΜΗ, απλα τρελαινομαι με το ποσο γρηγορα καταστροφολογειται εναντια στην ΑΕΚ με το παραμικρο χωρις ακομα να εχει κλεισει 1 χρονο στην ομαδα και παλια σε χειροτετες καταστασεις με τον Τιγρη λεγατε ολοι ξερει ο προεδρος ξερει και σπασαμε τελικα ολα τα αρνητικα ρεκορ ξεφτιλας μετα το 18 και μεχρι το νταμπλ.
Γενικα ρε μαγκες οποιος παρακολουθει ας πει τιποτα, ο Κυριακοπουλος τι στοιχεια εχει?? Ειναι επαρκης αμυντικα??Ταχυτητα,ενταση??Μια στοιχειωδη ανωτερη τεχνικη απο του Πηλιου??Ξερω οτι απο σεντρα τα παει καλα και εχει καλο σουτ. Σε σχεση με Λυκογιαννη?? ρωταω γτ μαλλον αν καταληξουμε θα ειναι σε εναν απο τους δυο, το λεω γτ καλος ο Κυριακοπουλος και πιο νεος και οι περισσοτεροι αυτον ζητανε μιας και ΑΕΚτζης αλλα αμα ο αλλος ειναι καλυτερος σε αυτα που χρειαζομαστε?? Ρωταω καποιον... ΣΥΝΕΧΕΙΑ που τους εχει δει να μας πει.
Θα σου πω τη γνώμη μου για τον Λυκογιάννη, επειδή παρακολουθώ Μπολόνια πολύ (συμπάθειες βλέπεις...). Τον Κυριακόπουλο δεν τον έχω δει πολύ, παίζει σtη Monza. Ο Μπάμπης δεν είναι κλασικό επιθετικό μπακ όπως ο Ρότα πχ που ντουμπλάρει το δεξ. εξτρέμ, ή όπως ο Baba του παοκ. Παίζει στη Μπολόνια κάτι μεταξύ αριστερού στόπερ και αριστερού μπακ. Δεν προωθείται πολύ, ίσως να είναι και οδηγία του Β. Ιταλιάνο αυτή...Πλάτος στην επίθεση αριστερά δίνει ο Ντόι. Σπάνια θα προωθηθεί. Είναι δυνατός, αλλά όχι... ΣΥΝΕΧΕΙΑ τεχνίτης κι έχει καλά στημένα. Και πέρυσι έτσι ήταν με τον Μότα προπονητή. Πιό πολύ έβγαινε μπροστά ο Καλαφιόρι παρά ο Λυκογιάννης. Δεν ξέρω αν θα μπορέσει ν' ανταποκριθεί για να γίνει ένας αντίστοιχος Ρότα αριστερά...
Πραγματικά προκαλεί απορία ή χρονική επιλογή μσυνάντησης - συνέντευξης του προέδρου, πριν τού κρίσιμου παιχνιδιού με τόν βαζελο.
.....Α. Ε. Κ. Α. Ρ. Α...ΤΕΛΟΣ
Άπαντες γνωρίζουμε ότι έχουμε μπει στην τελική ευθεία και οποιαδήποτε απώλεια βαθμού - ων θα ήταν καταστροφική, άλλωστε πλέον τά παιχνίδια λιγοστεύουν και ή ανάγκη νά μπούμε στα πλέι οφ με την καλύτερη συγκομιδή βαθμών κρίνεται αναγκαία και επιτακτική.... ΣΥΝΕΧΕΙΑ
Συνεπώς ακόμη και χωρίς πρόθεση τυχόν αποπροσανατολισμός του οργανισμού από το ντέρμπι της Κυριακής μπορεί να επιφέρει αρνητικό αποτέλεσμα με ότι αυτό συνεπάγεται!!
Ο πρόεδρος έχει δείξει ότι είναι ένας ευφυής άνθρωπος και τέτοιες κακοτοπιες πρέπει να τίς αποφεύγει, ό γνωρίζει καλύτερα ότι όσοι εκπροσωπούν τά ΜΜΕ δεν είναι αγγελικά πλασμένοι και οποιαδήποτε αφορμή τους δώσεις με την μορφή είδησης μπορεί νά αποτελέσει όπλο στην φαρέτρα τους για να τά χρησιμοποιήσουν στα μέσα των αφεντικών τους.
Εύχομαι τα παραπάνω νά μήν επηρεάσουν την ομάδα ή οποία καλείται να δώσει ένα ντέρμπι κρίσιμο και καλείται να τό κερδίσει στέλνοντας μηνύματα προς κάθε κατεύθυνση!!......
Δεν μπορεί ο ΑΕΚτζης θέλει να τρώει τα συκώτια του. Ρε αφήστε τον άνθρωπο να δουλέψει, αν θέλετε το καλό της ομάδας προστατέψτε τον Αλμέιδα ώστε να κριθεί σωστά όταν έρθει η ώρα του. Δείτε την ομάδα, είναι όλοι μια γροθιά και βρίσκεται μέσα σε πρωτάθλημα και κύπελο με ολόκληρο το Ελληνικό ποδοσφαιρικό σύμπαν εναντίον της.
Όχι άλλους ξερόλες σωτήρες επιτέλους.
ο προεδρος δεν ειναι βλακας, μπορει να δείχνει οτι ευχαριστιέται την δημοσιότητα που του δίνει η ΑΕΚ και να εχει μια παιδική εξωστρέφεια, αλλα οι επιχειρηματικές του επιτυχίες αποδεικνύουν οτι ειναι και έξυπνος και γρηγορος και σκληρος οπου χρειάζεται. Ας το κρατήσουμε στο μυαλο μας οταν σχολάζουμε η οταν λεει κατι, και να μην τα παίρνουμε στα ελαφρά γιατι μονο "ελαφρης" δεν ειναι.
ΜΗΠΩΣ Η ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΜΑΡΣΙΑΛ ΠΟΥ ΕΙΠΕ Ο ΗΛΙΟΠΟΥΛΟΣ ΕΙΝΑΙ ΣΤΙΓΜΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΡΕΓΚΙΛΟΝ?
Μια χαρά τα είπε ο πρόεδρος! Καινούριος είναι στον χώρο και προσπαθεί να ταυτοποιηθεί,με κάποιο τρόπο. Σωστό το βρίσκω αυτό μου είπε για το ντόμινο των αποδυτηρίων. Εκεί...παίζονται πολύ λεπτές ισορροπίες. Ο Αλμέιδα ξέρει ... Μην ασχολείστε με το παρελθόν και για το ποιος έπρεπε να έρθει,ποιος έφυγε και,τελικά ποιος ήρθε. Ανοίγει νέο και μεγάλο κεφάλαιο για την ΟΜΑΔΑ ΜΑΣ!!! Λίγη υπομονή,περισσότερη κατανόηση, λιγότερη γκρίνια και όλα θα γίνουν καλύτερα!
Καλημέρα ΑΕΚάρες.
Έχει μια καταπληκτική ικανότητα αυτός ο οργανισμός να παράγει ζητήματα την πιο ακατάλληλη στιγμή. Δυο μέρες πριν από ένα ματς που, κακά τα ψέμματα, κρίνει πολλά σε αυτή την συγκυρία, πολλώ δεν αν ο ΟΣΦΠ περάσει από το Περιστέρι, εμείς ασχολούμαστε με το τι είπε ο Ηλιόπουλος και αν έβγαλε... ΣΥΝΕΧΕΙΑ τον Αλμέιδα στην σέντρα ή τον χρησιμοποίησε ως ασπίδα, με την ανάρτηση Ελίασον κλπ κλπ κλπ.
Ας ξεκινήσουμε με το εξής ως δεδομένο: Το να επιλέγεις να αναδείξεις ΄προσωπικά ως ενεργό μέλος της ΑΕΚ την "δική σου αλήθεια" ή θέση που μπορεί να επιφέρει σπέκουλα με το κιλό σε στιγμές που είναι πλέον ακατάλληλες για την ηρεμία της ομάδας είναι φαουλ και τελεία.
Θα κάνω μια προσωπική εκτίμηση προφανώς γιατί όποιος μιλάει σε πρώτο πληθυντικό σε αυτά τα θέματα λες και εκπροσωπεί τον λαό της ΑΕΚ, κάνει λάθος.
Ο Ηλιόπουλος προφανώς και θα κριθεί σε βάθος χρόνου και μόνο από τα αποτελέσματα ή/και την εικόνα της ομάδας. Ωστόσο δεν μπορώ να παραβλέψω ότι έχει θέμα ναρκισσισμού. Και μάλιστα πολύ έντονο. Δεν είναι ότι μου αρέσει να βλέπω τον πρόεδρο της ομάδας μου να αυτοπροβάλλεται μέσα από τα ίδια τα μέσα επικοινωνίας της ΠΑΕ, να είναι πάντα πρώτη μούρη στα βίντεο παρουσίασης των νέων παιχτών, να πρέπει να τον δείχνουν τα μάτριξ πριν την έναρξη του ματς ενώ παίζει το Bella Ciao ή να επιζητά την αποθέωση από τον κόσμο μετά από κάθε ματς που παίζουμε με λαό εκτός έδρας. Το αντίθετο λοιπόν. Προσωπικά δεν μου αρέσει. Αν όμως αυτό είναι το κόστος για να ασχολείται ενεργά και να προσπαθεί να κάνει την ΑΕΚ πάντα πρώτη, μικρό το κακό και το παραβλέπω. Κάνω μια εκτίμηση ότι αυτό ισχύει για πολύ κόσμο. Κάνουμε και λίγο χαβαλέ με τα "βένγκα" και τα "γκερίλλα" κλπ κλπ, κι όλα καλά, αλλά επειδή η ΑΕΚ είναι ανταγωνιστική. Αν πάψει όμως να είναι ανταγωνιστική;
Ο Ηλιόπουλος αυτή την στιγμή έχει μπροστά του έναν σημαντικό κυματοθραύστη που λέγεται Αλμέιδα. Στα άσχημα ο Ματίας τραβάει ένα ισχυρό κύμα των διαδικτυακών, που εκεί εκφράζονται κυρίως, αντιδράσεων. Δεν ξέρω τι ειπώθηκε μεταξύ τους στην συζήτηση για μεταγραφές, ξέρω σίγουρα ότι ο Αλμέιδα πριν από λίγο καιρό είπε ότι "συνολικά είμαστε καλά αλλά έχουμε ανάγκη σε κάποιες θέσεις, έχω ενημερώσει τον Ριμπάλτα κι από εκεί είναι θέμα της διοίκησης". Κάποια πράγματα είναι περίεργα για να τα δεχτώ έτσι απλά. Ο πρόεδρος δεν είπε ότι ο Αλμέιδα του είπε πως με Γκάτσι είναι εντάξει στην θέση του αριστερού μπακ, αλλά χρησιμοποίησε ενα αόριστο πρώτο πληθυντικό πρόσωπο όσον αφορά την απόφαση, Αυτό ο καθένας το ερμηνεύει όπως θέλει. Το timing είναι λάθος σε κάθε περίπτωση. Το ότι ο Ηλιόπουλος έθεσε σε δημόσια διαβούλευση ένα τόσο καυτό ζήτημα το κάνει ακόμα πιο λάθος την δεδομένη στιγμή. Πάντως το ότι απο Γιαννούλη το καλοκαίρι πήγαμε στον κανέναν, κι από Μαζουακού, Κυριακόπουλο και Λυκογιάννη τώρα πάμε, ίσως, ξανά στον κανέναν είναι πολύ περίεργο. Το να θέτει ο ίδιος ο Αλμέιδα σε κίνδυνο το αποτέλεσμα της δουλειάς του, το κάνει ξανά μανά ακόμα πιο περίερδο.
Εν κατακλείδι, το χτεσινό κάλεσμα Ηλιόπουλου δεν ξέρω τι εξυπηρετούσε με τον πόλεμο σε πρωτάθλημα και κύπελλο να μαίνεται πέρα από το να ικανοποιήσει την αυτοπροβολή του. Δυστυχώς οι σκέψεις μου πάνε στον Τροχανά που επίσης, με έναν διαφορετικό τρόπο, ήταν νάρκισσος και ο οποίος επίσης σε κάποια φάση είχε κακές σχέσεις με Μπάγεβιτς (χωρίς να τον δικαιολογώ για το τι έκανε τελικά το 1996). Θέλω να ελπίζω, για το καλό της ΑΕΚ, ότι ο Μελισσανίδης δεν έχει επαναλάβει το ίδιο λάθος με 29 χρόνια διαφορά.
Ο Αλμέιδα και σήμερα να φύγει έχει κριθεί ήδη από την ιστοριά. Έχει πάρει νταμπλ μετά από 45 χρόνια και έχει σταθερά για τρίτη χρονιά μια ανταγωνιστική ομάδα το οπίοο κυριολεκτικά είχε να συμβεί από την πρώτη θητεία Μπαγεβιτς. Έχει μια μόνο οικτρή αποτυχία σε 2,5 χρόνια (ήτοι Νόα), έχει και μια βαριά ήττα σε ντέρμπι αλλά έχει κι από ένα 3-0 απέναντι σε ΟΣΦΠ, ΠΑΟ κι ένα 4-0 απέναντι σε ΠΑΟΚ, όταν για μια τετραετία στα ντέρμπι είχαμε γίνει χειρότεροι από τον Αστέρα Τρίπολης.
Ο Ηλιόπουλος ΘΑ κριθεί. Ακόμα δεν έχει πετύχει τίποτα. 'Οσο η ΑΕΚ είναι ανταγωνιστική, την περσόνα του ο κόσμος θα την αγκαλιάζει είτε με αγάπη είτε απλά με ανεκτικότητα. Αν αρχισουν οι στραβές και τα λάθη, θα έχουμε άλλα.
Μπράβο μας που γίναμε ψιλο άνω κάτω δυο μέρες πριν το ντέρμπι. Όχι μπράβο μας.
Συμφωνώ 100%. Ο Μάριος προς το παρών κάνει δώρο τις ενώσεις που ελέγχαμε στον στιχουργό, με το να έχει αφήσει να φύγει, αυτός που τις πήγε στον Τίγρη. Επίσης δεν πρόκειται να συγχωρήσω τον Τίγρη αν έκανε 2η φορά το ίδιο λάθος. Και πριν 30 χρόνια ήταν ένας άσημος επιχειρηματίας που είχε ανάγκη τα λεφτά του Τροχανά, τώρα δεν είχε ανάγκη τίποτα και ας έκανε το γήπεδο, εμένα με νοιάζει η ομάδα πρώτα και κύρια. Ο Μάριος να μειώσει το σόου και να ασχοληθεί με το πως δεν θα χάσει όλες τις... ΣΥΝΕΧΕΙΑ ενώσεις που είχαμε και αποκτήσει πλειοψηφία ο στιχουργός. Ο Αλμέιδα αν δεν πάρει αριστερό μπακ, παίρνει τεράστιο ρίσκο και πιθανόν να κάψει το πρότζεκτ Γκατσι ως αριστερός μπακ, αν τον βάλει να παίξει στα ντέρμπι. Αν επιμένει να θεωρεί αξιόπιστη λύση τον Χ'σαφί, τι να πω. Τουλάχιστον ας πάρουν ένα αριστερό μπακ, καλό αμυντικά, πχ τον Λυκογιαννη, που δεν θα κοστίσει και τίποτα. Αν και η λογική λέει, Κυριακόπουλος βασικός και Γκατσι-Χ'σαφί αναπληρωματικοί και ο Πήλιος να πάει κάπου να παίξει δανεικός, πχ στην Κύπρο ή κάπου ανάλογα, σε καμιά περίπτωση β ομάδα.
Αδελφέ Cocco Bill, συγχαρητήρια. Έθεσες τα πράγματα στην απολύτως σωστή τους διάσταση!!
Brother Φοινιξ, δεν υπαρχει η δικη μου/σου/του αληθεια, υπαρχει η αληθεια.-
Ειναι δυσκολο να την δεχτει την αληθεια η μαζα γιατι τους χαλαει το αφηγημα και τις δικαιολογιες, αλλα κι απ την αλλη να εχουμε να ασχολουμαστε με την αληθεια του καθενος δηλ με 8δις αληθειες ειναι ισως λιγο κουραστικο, ζαναξ (απολαυστε υπευθυνα) λοιπον και καλα κρασα.
Για να ξεκαθαρίσουμε τα πράγματα λίγο δεν την λέω στον Φοίνικα, καθόλου μάλιστα, αυτό που καυτηριαζω είναι το παράλληλο σύμπαν που δυστυχώς ζει ένα μεγάλο μέρος της κοινωνίας.
Μπραβο φιλε Φοινικα για το σχολιο σου. Εξαιρετικη αναλυση και to the point. Χωρις λογο η συναντηση. Το σημαντικοτερο παιχνιδι του πρωταθληματος ειναι την Κυριακή (αν θελετε και για τη δευτερη θεση που βγαζει στο τσου λου), και ειναι να απορεις που κανουμε τα παντα να αποπροσανατολιστει η ομάδα. Πιστη και αγαπη στους παιχτες και τον προπονητη και ολα θα πανε καλα. Ο Ματιας ειναι μαχητης
Μακάρι να ήταν μπλόφα το χθεσινό περί μη απόκτησης αριστερού Μπακ. Γιατί αλλιώς... Όλα τα δίκια στον Αλμέιδα
Κουραζει η υπερβολικη υπερεκθεση στα ΜΜΕ.Η ΑΕΚ ειναι απο μονη της τεραστιο μεγεθος και αυτος που ηγειτε του οργανισμου,αποκτα αναγνωρισιμοτητα χωρις να χρειαζεται να ειναι συνεχως στο προσκηνιο.Ο Λαπορτα στη μπαρτσα η" ο Ανιελι στη γιουβε.δεν κανουν συνεχως εμφανισεις και δηλωσεις στα Media,oσο για τα τεχνικα αρμοδιοι να απαντουν ειναι ο προπονητης και ο τεχνικος διε/ντης.Φανταζομαι οτι κανεις δεν θελει να ξαναζησουμε εποχες Τροχανα.
Κούρασε και ο Σουηδός. Ειλικριν΄φέρε πρόταση που θέλει η ομάδα και άντε στο καλό. Αχάριστοι αλλού. Πως γίνεται αυτή η ομάδα να είναι σε εσωστρεφειες τόσο συχνα;;;;