Όπως σας αναφέραμε χθες Δευτέρα η διοίκηση της Μπεσίκτας σε συνεργασίας με το τεχνικό επιτελείο έχει καταρτήσει λίστα με τους παίκτες που πρέπει να αποχωρήσουν. Μέσα σε αυτή βρίσκεται και το όνομα του Αρτούρ Μαζουακού. Σήμερα ο δίκτυο Haber7 επιβεβαιώνει τις πληροφορίες. Τονίζει ότι ο παίκτης θα αποχωρήσει παρότι είναι από τους σταθερούς της 11άδας των «μαύρων αετών». Χαρακτηριστικά αναφέρει:
«Ο Μαζουάκου, που είναι από τους πιο σταθερούς παίκτες της Μπεσίκτας (μετρά 2.061 λεπτά συμμετοχής, 25 ματς, με 1 γκολ και 5 ασίστ) είναι μέσα σε αυτούς τους ποδοσφαιριστές που θα αποχωρήσουν από την Μπεσίκτας. Ο 31χρονος Κονγκολέζος αριστερός μπακ, δέχεται συχνά αντιδράσεις από τους οπαδούς της ομάδας παρ’ ότι είναι μεταξύ των παικτών που λαμβάνουν τα περισσότερα λεπτά συμμετοχής. Ο ίδιος, είναι ιδιαίτερα ανοιχτός σε προσφορές από την Ελλάδα».
Ο Αρτούρ Μαζουακού είναι από τους παίκτες που έχει στη λίστα της η ΑΕΚ κι έχουν γίνει επαφές μαζί του.
Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!


Εάν είναι να φέρετε τον Μαζουακου να φέρετε πίσω και τον Κονέ γιατί ο Μαζουακου ήταν στην λίστα Κονέ από το καλοκαίρι και όχι του Ριμπαλτα!