Στρακόσα 6
Πρέπει να βελτιώσει πράγματα και κυρίως το παιχνίδι με την μπάλα στα πόδια καθώς αν στην αρχή προηγούνταν ο Βόλος, η ΑΕΚ θα αναγκαζόταν από το πουθενά να κυνηγά στο σκορ. Αποψε ξεκινησε με λάθος και λίγο έλειψε ο Βόλος να αγγίξει το γκολ με το μακρινό πλασέ του Κόστζα. Από εκεί και πέρα βρήκε τα πατήματα του, καθάρισε μια-δύο επικίνδυνες καταστάσεις, ενώ στα γκολ των Κόστζα-Κόντε, που εκτέλεσαν μέσα από την περιοχή δεν είχε απάντηση.
Χατζισαφί 6
Έβγαλε με σχετική άνεση το παιχνίδι. Είχε ισορροπία μεταξύ αμυντικών και επιθετικών καθηκόντων και μπόρεσε να ανταπεξέλθει με επάρκεια χωρίς προβλήματα. Είχε σιγουριά στις μεταβιβάσεις και κάλυπτε σωστά τον χώρο του. Στο τελευταίο κομμάτι του αγώνα ήρθε αριστερό στόπερ.
Μουκουντί 7
Ήταν λίγες οι φορές που ο Βόλος δημιούργησε πρόβλημα στην καρδιά της άμυνας. Γενικότερα ο Μουκουντί λειτούργησε καλά στο διάστημα που αγωνίστηκε καθώς στο 60’ έδωσε τη θέση του στον Γκατσίνοβιτς. Ήταν σταθερός και νικητής στις περισσότερες μάζες που έδωσε ψηλά και χαμηλά. Θυμίζουμε πως ο Βόλος βρήκε τα δύο γκολ που πέτυχε στο 70’ και στο πέμπτο λεπτό των καθυστερήσεων.
Μήτογλου 6
Υπήρξαν κάποια προβλήματα αντίδρασης και συνολικής συννενοσης κυρίως στις δύο στιγμές που ο Βόλος πέτυχε τα δύο τέρματα του. Θα μπορούσε πιο αποτελεσματική λειτουργία αμυντικά αλλά σε κάθε περίπτωση ο Μήτογλου συνολικά έκανε ένα θετικό παιχνίδι και επιβεβαίωσε την ανοδική του πορεία.
Ρότα 7
Ήταν ο γνωστός Ρότα παίζοντας σε υψηλές εντάσεις και βγάζοντας ενέργεια. Αμυντικά δεν αντιμετώπισε ιδιαίτερα προβλήματα ενώ και επιθετικά έδωσε βοήθειες και είχε καλή συνεργασία τον Φερνάντες. Έβγαλε εύκολα το παιχνίδι.
Γιόνσον 9
Από τους καλύτερους της ΑΕΚ με εξαιρετική δουλειά σε όλους τους τομείς. Ακόμα και σε αυτούς που δεν είναι το… φόρτε του όπως το σκοράρισμα. Ο Δανός χάφ στο 18’ άνοιξε το δρόμο προς τη νίκη εκτελώντας με άψογο πλασέ και από εκεί και πέρα έχοντας και την ψυχολογία έμοιαζε κυρίαρχος στον άξονα. Αμυντικά είχε τον πλήρη έλεγχο ενώ και δημιουργικά ξεχώρισε ιδιαίτερα με την ακρίβεια στις μεταβιβάσεις του.
Πινέδα 8
Είχε εξαιρετική συνεργασία με τον Γιόνσον και ουσιαστικά οι δύο τους ήταν μονάδες-κλειδί στον άξονα για να μπορέσει η ΑΕΚ να ελέγξει τα πράγματα. Πινέδα και Γιόνσον έδωσαν ασφάλεια στα χάφ με τακτική συνέπεια και ακρίβεια στην κυκλοφορία και ουσιαστικά οι δύο τους έδιναν όλον τον ρυθμό στην Ένωση.
Λιούμπισιτς 7
Δεν έπιασε υψηλά στάνταρ απόδοσης αλλά ήταν συνεπής. Δούλεψε σωστά στον άξονα, έδωσε βοήθειες, συμπλήρωσε το τρίγωνο στα χαφ καλύπτοντας χώρους με τρεξίματα και είχε κάποιες καλές στιγμές με την μπάλα στα πόδια. Σαφώς μπορεί να δώσει πολλά περισσότερα.
Μαρσιάλ 8
Στάθηκε άτυχος στο πρώτο μέρος σε τουλάχιστον δύο περιπτώσεις καθώς απείλησε στο ξεκίνημα με σουτ αλλά και στη συνέχεια όπου είχε τη διπλή φάση με το δοκάρι. Εν τέλει, βρήκε το γκολ που έψαχνε στην επανάληψη με ψύχραιμο πλασέ επιστρέφοντας στα γκολ. Ήταν μέσα στο πνεύμα του αγώνα, ήταν απειλητικός, δημιούργησε ρήγματα και ταλαιπώρησε συνολικά την άμυνα του Βόλου.
Φερνάντες 8
Πολύ κινητικός από το ξεκίνημα, πολύ δραστήριος και ιδιαίτερα δημιουργικός. Έχει ένα χάρισμα με την μπάλα στα πόδια και αυτό το είδαμε σήμερα σε όλη τη διάρκεια του αγώνα. Εκείνος είναι που μοιράζει σωστά την μπάλα στον Γιόνσον για το 0-1, εκείνος απειλεί στο 0-2 με σουτ για να έρθει ο Λιβάι στην επαναφορά να σκοράρει. Γεμάτο και πολύ καλό παιχνίδι από τον Φερνάντες.
Λιβάι Γκαρσία 8
Φόρεσε το περιβραχιόνιο του αρχηγού απόψε και από το ξεκίνημα έδειξε να παίζει με ψυχολογία και αυτοπεποίθηση. Δεν είχε πολλές φάσεις αλλά ήταν πολύ μέσα στον τρόπο ανάπτυξης. Τελικά, πέτυχε στο ξεκίνημα του δεύτερου μέρους το δεύτερο κριστιμο τέρμα με κοντινή κεφαλιά που ουσιαστικά κλείδωσε σε μεγάλο βαθμό τη νίκη ενώ λίγο αργότερα αντικαταστάθηκε από τον Αλμέιδα καθώς ακολουθεί και η Τούμπα.
Οι αλλαγές
Γκατσίνοβιτς 7
Αποτέλεσε μια από τις πρώτες κινήσεις του Αλμέιδα παίζοντας ως αριστερό μπακ και τα πήγε καλά. Έδωσε πράγματα επιθετικά, ήταν κινητικός και είχε κάποιες ενέργειες στην αντίπαλη περιοχή ιδιαίτερα αξιόλογες. Δείχνει να ανεβαίνει ψυχολογικά και αγωνιστικά.
Περέιρα 7
Έφερε με την είσοδο του μια φρεσκάδα και κάποια τρεξίματα στον άξονα και είχε κάποιες καλές στιγμές. Απείλησε με ένα σουτ μέσα από την περιοχή και είχε κατα βάση σωστές μεταβιβάσεις.
Πιερό 8
Μπήκε αντί του Λιβάι και έκανε και εκείνος αισθητή την παρουσία του. Η άμυνα του Βόλου τον αισθάνθηκε, έχοντας δύο μεγάλες στιγμές και φυσικά μπόρεσε να σκοράρει με κεραυνό μέσα από την περιοχή.
Μάνταλος 6
Έδωσε τρεξίματα και ο Μάνταλος στον άξονα μπαίνοντας στο 65’. Θα μπορούσε ίσως σε κάποιες φάσεις, όπως στο πρώτο γκολ του Βόλου που ο Φεράρι ξεκινά απο το κέντρο, να το διαχειριστεί κάπως καλύτερα στο κομμάτι το ανασταλτικό. Βέβαια η αδράνεια είναι συνολική και ενδεχομένως η χαλάρωση να έχει να κάνει με τις αλλαγές που είχαν γίνει με το σκορ στο 0-3.
Λαμέλα -
Έπαιξε λίγο για να κριθεί. Το σημαντικό είναι ότι έπαιξε και έδειξε καλά, επειδή προερχόταν από ένα χτύπημα.
Ο προπονητής
Αλμέιδα 8
Το πλάνο του λειτούργησε στο 100% και οι επιλογές που έκανε του βγήκαν. Παρουσίασε ένα γκρουπ ιδιαίτερα πιεστικό, με φρεσκάδα, που έπαιζε σε υψηλές εντάσεις. Αυτός ο τρόπος παιχνιδιού, είχε ως αποτέλεσμα ο Βόλος να “εγκλωβιστεί” και να μην μπορεί να ακολουθήσει. Οι παίκτες του έβγαζαν από το ξεκίνημα αυτοματισμούς και είχαν υψηλά επίπεδα δημιουργίας και βρήκαν τη λύση πριν την ανάπαυλα. Συνεχίζοντας στους ίδιους ρυθμούς και στην επανάληψη μέσα σε ένα δίλεπτο ουσιαστικά καθάρισαν και το παιχνίδι με Μαρσιάλ-Λιβάι και επι της ουσίας από εκεί και πέρα, μετά το 60’, υπήρξε μια διαχείρηση εν όψει ΠΑΟΚ και αρκετές αλλαγές που ενδεχομένως έφεραν και μια χαλάρωση μαζί με την πειραματική ενδεκάδα με τον Χατζισαφί στόπερ και κάπως έτσι ήρθαν και τα δύο τέρματα του Βόλου.
Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!


Σχεδόν σε όλο το πρώτο ημίχρονο ο Φερνάντες εκτός στο να γυρνάει την μπάλα πίσω τι άλλο έκανε και δεν το είδα?
Τι λέτε ρε παιδιά? Αυτή την στιγμή η ομάδα διαθέτει απο τα καλύτερα δίδυμα τερματοφυλάκων στην Ελλάδα!Η άμυνα είναι ομαδική και δεν μπορεί να φταίει πάντα το τέρμα.Οταν ο επιθετικός κάνει ότι θέλει την άμυνα μας και πάλι ο τερματοφύλακας φταίει?Μη τα ισοπεδώνουμε όλα.
Ποιος Στρακοσια6?1 το πολυ...είναι πλέον ο καιρός να κάτσει στον πάγκο ακατάλληλος,μακράν ο πιο άμπαλλος κίπερ που πέρασε ποτέ από την ΑΕΚ............
Έχω προσέξει το εξής: ο Στρακοσια, σε τετ α τετ, σε αντιδράσεις μπροστά στο τέρμα σουτ είναι εξαιρετικός σε ρεφλέξ κλπ. Όταν είναι να χτίσει παιχνίδι, ή σε θεωρητικά ακίνδυνες καταστάσεις με τα πόδια, κάνει εύκολα λάθος. Κατι πάει λάθος με τον συγκεκριμένο και δεν δικαιολογείται τέτοια κλάση τερματοφύλακα να έχει έφεση σε τέτοιες γκελες. Μου φαίνεται ότι είναι λίγο εκτός συγκέντρωσης ή υπερβολική χαλαρότητα; τι να πω, ας τον ξυπνήσει και ο Ροα σε αυτό γιατί κακός δεν... ΣΥΝΕΧΕΙΑ είναι.
Κουβέντα κάνουμε, αλλά εμένα ο Περέιρα δν με πείθει πουθενά γενικώς ενώ καλά κάνουμε και ψάχνουμε αριστερό μπακ γιατι ο Ιρανός δεν τραβάει άλλο πλεον. Είναι αρκετά βαρύς. Το πλανο βγήκε στον Αλμέιδα χθες, η ενδεκάδα ήταν αρκετά καλή με καλές επιλογές και ενόψει ντέρμπι επέλεξε σωστά ποιοι θα παίξουν.
Πινέδα ξανά όλα τα λεφτά, εύχομαι αλήθεια ο πρόεδρος να του κάνει πρόταση σοβαρή.
Σωστός σε όλα.
Ο Περέιρα μέχρι σήμερα έχει 1 καλό παιχνίδι - με τον Μπαοκ στο κύπελο. Από εκεί και πέρα, σε 18 συμμετοχές έχει 0 γκολ και 0 ασίστ και δε πιέζει/μαρκάρει όσο πρέπει. Φοβερά άδικο ότι αυτός ο παίχτης είναι απ'τους πιο ακριβοπληρωμένους.
Ο περειρα δηλαδη σημερα 7 πανω απο τον μανταλο με 6. Που οχι οτι ο μανταλος εβγαλε και ματια αλλα και 4ο γκολ εδωσε και σιγουρα απο περειρα παραπανω εκανε
Τι άλλο πρέπει να κάνει ο Στρακόσια για να αποδείξει ότι δεν κάνει για βασικός. Δεν συμφωνώ με τους παρακάτω περί Μάνταλου. Περιπατητης που μας στοίχισε το πρώτο γκολ!
Kάκιστος Στρακόσια, κάτω από τη βάση. Γιατί δεν παίζει ο Μπρινιόλι ειπαμε; Ο Μάνταλος τουλάχιστον 7.Δικό του το 4ο γκολ με το κλέψιμο.
Στρακοσια 5, δεν επιασε κατι. Πινεδα 9 10, κουβαλησε παλι το κεντρρο. Περειρα ειχε ενεργεια αλλα οχι ουσια, αρα το 7 πολυ ειναι. Αντιθετως ο Μανταλος παροτι ηταν σε παρομοια μετρια κατασταση, του αναγνωριζω οτι κυνηγησε και εβγαλε ασιστ στο 4ο γκολ. Γενικα το να βαζουμε 7 ενω ο αλλος εχει παιξει μετρια ειναι λιγο αδικο για αλλους που εχουν παιξει καλα και παιρνουν ιδιο βαθμο
Γκατσινοβιτς,Περειρα 7 .
Το πιασαμε το μηνυμα παλι...
Διάβασα μέχρι το σημείο που γράφει ότι η είσοδος του Περέιρα έφερε φρεσκάδα στην ομάδα ! ! Ρε παιδιά σοβαρά τώρα , ποιόs κάνει την κριτική; Το παιχνίδι το είδε ή δεν έχει μυρωδιά;